Влез

View Full Version : Проблем с МОМЧЕ - ИГРАЧ

qna_m
10-08-2012, 17:59
Така , ето и моят проблем , сигурна съм че повечето момичета също са го имали или го имат . Става дума за едно момче , което е център на женско внимание и е нещо като звезда с безброй почитателки , абе изобщо момче с което не бива да си имаш работа , защото е специалист в разбиването на сърца . На пръв поглед е перфектен , маркови дрехи , тъмни очила , чаровна усмивка ........ и така се влюбих :( Отнасяше се с мен като с принцеса , казваше ми че съм красива , пишеше ми мили есемеси , гушкаше ме , целуваше ме по челото... и такива сладки неща , да звучи супер , но проблемът е че продължи само 2 седмици ( най-хубавите ми 2 седмици ) , после спря да отговаря на съобщенията , не ми звънеше , изчезна някъде . След няколко дни разбрах от интернет че се е влюбил в друга ( след още малко време се обвърза с нея, после и с още 2 момичета , сега е необвързан ), разбрах също че май доста момичета е разигравал като мен . Банална история , но проблемът е че аз още мисля за него , вече минаха 5 месеца !!! Наскоро се срещнахме на улицата , аз го поздравих , а той само каза "Охо" , май въобще не ме погледна . И така , какво мислите , да се боря ли за него или просто да продължавам да се опитвам да го забравя , нормално ли е още да мисля за него (все пак това са 5 месеца ) , чувствам се ужасно объркана , ПОМОЩ !!!!!!!

xXxPETYAxXx
10-08-2012, 18:08
какво мислите , да се боря ли за него или просто да продължавам да се опитвам да го забравя , нормално ли е още да мисля за него (все пак това са 5 месеца ) , чувствам се ужасно объркана , ПОМОЩ !!!!!!!
Забрави го, много ясно!

Amore-Mio*
10-08-2012, 18:18
А според теб какво е най - уместно да направиш?
Да се самоунищожаваш ли?
Я, стига. Намери си свястно момче, което да те обича и уважава. Не да те върти, заедно с още пет хиляди момичета, я.

ThePainter
10-08-2012, 18:20
Както и да го погледнеш - забравяш го!

Богиня
10-08-2012, 18:46
С такива ''играчи'' трябва да подхождаш по съвсем различен начин от твоя. ;)
Зарежи го и си намери някой простосмъртен, като за теб.

102
10-08-2012, 18:49
Радвай се, че не си попаднала на истински играч.

vas4e3to0
10-08-2012, 19:01
Ти сама каза, че е разигравал и други момичета, освен теб..всъщност, важното е това, че е разигравал ТЕБ! Е, сама кажи.. Мислиш ли, че трябва да се "бориш" за такова момче, заслужава ли си?

zombolovesu
10-08-2012, 19:01
просто като го видиш и си вдигаш главата и не го забелязваш!

Hilary_
10-08-2012, 21:47
Радвай се, че не си попаднала на истински играч.
Tова!!!!! Бедна ти е фантазията за какво иде реч ..

А тоя путьо можеш спокойно да го подминеш следващия път. ;)

ThatsMe
10-08-2012, 22:51
И така , какво мислите , да се боря ли за него
Гадно... Но wait wait wait !
За какво да се бориш? Смисъл аз съм момче ( не от този олигофренски тип )
Но мога да ти кажа, че познавам 3-4 такива.. Хваща момиче (красиво , това ти е комплимента (за да не звуча гадно) ) :)
преценява я т.е може ли да направи нещо с нея -,-"
Ако не може целувки , муцки , гушки и на 3-4 ден айде довиждане...
Ти няма за какво да се бориш... ако се бориш ще станеш като онези филми, на които всеки се подиграва нали знаеш Дързост и красота.. само като пример
Та остави го... сигурен съм, че си красива, по това което си написала - изглеждаш мила т.е не си напушена кифлясала ку...
Поне така мисля, но за момчето не недей, изчакай някой който е добър за теб, а с момчето спри да говориш просто забрави за него !
Почти 100 % сигурен съм, че дори и да се убедиш, че трябва да го забравиш ще го видиш и айде пак -,-"
за това просто ignore .
Успех

Anonyss
10-08-2012, 23:06
Бах' му и "играча" тоя тип.. Ей такива путьовци да ги махате..

shmatarok
10-08-2012, 23:10
И така , какво мислите , да се боря ли за него

за какво да се бориш за него? за още две седмици мили есемеси и после "чао"? Такива мазохисти има на тоя свят...

EverywhereWithYou
10-09-2012, 04:51
Забрави го, и да, както казаха, дай му един игнор. Явно не си заслужава, ще ти мине с времето, колкото и да е необходимо, не ти трябва такова момче в живота ти и не си набивай излишни филми за някаква тръпка (реално погледнато няма как да е любов все пак). Хората от форума знаят какво говорят в случая :) Пожелавам ти успех! :)

qna_m
10-09-2012, 06:15
Наистина благодаря ви , но понякога се чувствам така , сякаш можех да го задържа и да се получи нещо .

sexa_na_kompleksa
10-09-2012, 08:04
Перфектен е, защото има маркови дрехи, тъмни очила и чаровна усмивка?
Знаела сси още от самото начало що за стока е, сама си си виновна.

Ivaaaaa
10-09-2012, 09:29
Перфектен е, защото има маркови дрехи, тъмни очила и чаровна усмивка?
Знаела сси още от самото начало що за стока е, сама си си виновна.

Ами прав си^. А за теб ако е перфектният, тогава си остани в същото положение, само защото е перфектен и има хубаво излъчване и скъпи дрехи.

Chacho
10-09-2012, 09:35
Tова!!!!! Бедна ти е фантазията за какво иде реч ..

Така се пъчехме в 5ти клас. Истински "играчи". Ей, играчки, залупени, смешни, такива!

А, авторке, мацка, ти за тия две седмици дето ти е свалял звезди, катерицата ли си чеша? Може просто да си му била много скучна. С нищо ти не е виновен пича и може да се разиграва с който си иска. Радвай се, че те е отрязал на втората седмица, поне не те е залъгвал дълго. Следващия път се замисли, че и ти фигурираш в уравнението, а не само той и че наготово можеш да получиш само печени киселици.

qna_m
10-09-2012, 13:25
Така се пъчехме в 5ти клас. Истински "играчи". Ей, играчки, залупени, смешни, такива!

А, авторке, мацка, ти за тия две седмици дето ти е свалял звезди, катерицата ли си чеша? Може просто да си му била много скучна. С нищо ти не е виновен пича и може да се разиграва с който си иска. Радвай се, че те е отрязал на втората седмица, поне не те е залъгвал дълго. Следващия път се замисли, че и ти фигурираш в уравнението, а не само той и че наготово можеш да получиш само печени киселици.

Ми ..... не мисля че бях скучна ,какво разбираш под "скучна" , според теб как можех да задържа такъв като него за по-дълго , какво се изискваше от мен ? И не , не казвам че е виновен , не го обвинявам (въпреки че можеше поне да ми каже че не иска да се вижда с мен , вместо да се крие )

strawberry88
10-09-2012, 13:34
Забрави го !!!

HollyGolightly
10-09-2012, 14:40
Е какво като са минали 5 месеца и не си го забравила, ако само седиш и си мислиш за тези 2 "прекрасни " седмици , които сте имали, може и след година да не можеш да го забравиш. Няма смисъл да се "бориш" за него, огледай се за някой друг, който наистина си заслужава.

marilyn
10-09-2012, 19:45
Абе дете, спокойно, имаш време да срещаш още много "перфектни с маркови дрехи , тъмни очила , чаровна усмивка .."

Chacho
10-10-2012, 06:12
Ми ..... не мисля че бях скучна ,какво разбираш под "скучна" , според теб как можех да задържа такъв като него за по-дълго , какво се изискваше от мен ? И не , не казвам че е виновен , не го обвинявам (въпреки че можеше поне да ми каже че не иска да се вижда с мен , вместо да се крие )

Да не се впрягаш толкова, може би? Успяла си да се закачиш за него за 2 седмици, щото си се филмирала, а не че се е случило кой знае кво. И след това си продължила да се филмираш, затова още те разяждат някви "спомени". Проблемът е в твоя телевизор.

SHPAIdURmeN
10-10-2012, 07:56
Да не се впрягаш толкова, може би? Успяла си да се закачиш за него за 2 седмици, щото си се филмирала, а не че се е случило кой знае кво. И след това си продължила да се филмираш, затова още те разяждат някви "спомени". Проблемът е в твоя телевизор.

:D Грубо, но вярно.

fenastz
10-10-2012, 08:16
:razz: тоя пич ме радва на макс с подхода си

qna_m
10-11-2012, 15:02
Да не се впрягаш толкова, може би? Успяла си да се закачиш за него за 2 седмици, щото си се филмирала, а не че се е случило кой знае кво. И след това си продължила да се филмираш, затова още те разяждат някви "спомени". Проблемът е в твоя телевизор. Да , прав си , наистина се филмирах доста (разбира се нямах лоши намерения и го правя несъзнателно ) , може би се опитах да го направя мой ( най-лошия подход ) , а може би просто той не е бил точния човек и не е трябвало да влагам толкова в това :)
PS Не мисля че казаното от теб е грубо

klimatronik
10-11-2012, 15:20
жените винаги се влюбват в неподходящия - истина :)

Chacho
10-12-2012, 09:00
С времето ще добиеш опит и няма да се хвърляш толкова бързо със сърцето напред. Не живей във фантазията си, а в реалния живот и изчаквай там да се случат нещата. Инак си изкривяваш преценката според собствените си представи.

fenkaaa
10-15-2012, 22:27
Такива като него пробват,захвърлят и не се връщат.Забрави го.