Влез

View Full Version : Трябва ли?

Г.Х.В
10-09-2012, 08:27
Трябва ли да поканя едно момиче от моя клас на среща и ако трябва къде да я заведа? Харесвам едно момиче от моят клас и от няколко дни се чудя дали да я заведа някъде... От няколко дни тя и приятелката и идват с нас (аз и моите приятели) до магазинчетата до училището и с нея си говорим... Лошото обаче е че тя си харесва някои друг, но той нея НЕ я харесва и тя знае това. Та ако започнем да излизаме дали ще забрави за него и ще хареса мен ?

sexa_na_kompleksa
10-09-2012, 08:34
Предложи да излезете всички заедно, а не само двамата. Отидете ддя играете на нещо - мини голф, пейнтбол, боулинг или нещо такова. Сближи се с нея постепенно и после я питай дали иска да излезете само двамата. Но щом си харесва друг, не залагай големи надежди.

Chacho
10-09-2012, 08:39
Хората често тичат по тези, които не им обръщат внимание. Внимавай да не свириш втора цигулка, пази си достойнството. Също така нищо не трябва да правиш, но много неща можеш да направиш. Не се чувствай задължен, по-добре се чувствай весел. Щом я харесваш и искаш да я поканиш, покани я. Зарежи си колебанието, събери си увереността и я покани. И да не ти пука за отговорът й, още преди да си го получиш. Ако стане - кефи се, ако не - кефи се. Не си заслужава да позволяваш на мацка да ти съсипва настроението.

FuckedUp
10-09-2012, 09:13
Хората често тичат по тези, които не им обръщат внимание.

Мразя тоя шибан факт. Мразя нещо толкова нелогично. Направо мога сам да се изям :lol:

strawberry88
10-09-2012, 12:02
Да, покани я.

djipsito
10-09-2012, 13:13
Мразя тоя шибан факт. Мразя нещо толкова нелогично. Направо мога сам да се изям :lol:

Присъединявам се към теб. ;д

Авторе, Чачо е прав!
Покани я ако искаш, ама недей се сдухва ако ти откаже, напротив. Дръж се нормално, все едно нищо не е станало. Не трябва нито да й ходиш подир гъза и да й обръщаш прекалено внимание, нито да се държиш така, все едно я няма и да се правиш на сърдит.

valdesbg
10-09-2012, 17:33
А момичето, което трябва (?!) да поканиш същото ли е което харесваш? ;)

Иначе.. доколкото си спомням българското законодателство не задължава гражданите да канят момичета. Така че.. ако искаш.. покани я.

Г.Х.В
10-10-2012, 17:20
С удоволствие ще я поканя.. Проблемът е, че тя харесва някои който е с 3 години по-голям от нея... Той НЕ я харесва и тя ЗНАЕ това .... Имам ли шанс да ме хареса?

valdesbg
10-10-2012, 18:56
Ако гениалният ти план се изчерпва само с това.. силно се съмнявам. Пробвай да бъдеш готин.

3oPuTy
10-11-2012, 09:49
По-скоро да бъде естествен ...

Авторе,покани я,но не бързай.Винаги има шанс момичето да те хареса,но всичко зависи от подхода ти.

sun_20
10-11-2012, 16:52
Покани я, няма какво да загубиш. Пък и няма как да спечелиш, ако не рискуваш.... :)

Chacho
10-12-2012, 09:09
Пич, сега е моментът да си направиш голяма услуга. Не залагай на мацка, с която още не сте излизали. Ясно ни е, че си ни спестил всичките си терзания. Може и да те хареса, може и да не те хареса, все тая. Има и много други момичета. Бъди себе си и се развивай, бъди готин и добър човек. Когато си искрен, поведението ти ще действа като цедка - едни хора ще си тръгнат, други ще дойдат. Но ще знаеш, че тези покрай теб те приемат такъв, какъвто си. Измежду тях ще намериш и девойка, с която могат да се получат нещата.

Излезте на някви срещи, понатискайте се малко, споделете си разни работи, скарайте се един-два пъти, пък тогава се чуди дали си заслужава девойката. Защото сега още не си влязъл във водата, а си свалил гащите. И като те отреже, ще си ближеш горко раните, щото прекалено много ще си разчитал на точно тва момиче. Завърти нещата обратно и за разнообразие се опитай ти да избираш, а не да се харесваш на някой друг.

EverywhereWithYou
10-12-2012, 19:33
Мм покани я според мен. Като цяло на мен повече ми харесва, когато момчето отначало показва симпатиите си и какви намерения има. Тези глупости със сприятеляването не ги харесвам по простата причина, че при този вариант, започвам да чувствам момчето като приятел и съответно да се привързвам по този начин към него и после ми е супер тъпо, като ми изцпи, че ме харесва... Покажи й, че имаш симпатии, без да й го натрапваш и няма нищо лошо/срамно в това. Успех! :)