Влез

View Full Version : НЕ иска секс

cool_angel
10-09-2012, 11:22
Значи ходим от 4 месеца и не сме го правили още... един път пробвахме и не се получи. Имам чувството, че само целувки му стигат, ама сме на 19 години и май това не е нормално. Възможност има у нас доста често, ама все излизаме на кафе и се прибираме направо. един път дойде да спи у нас, че едвам го убедих и бях доста настоятелна, но пак нищо. Знам, че много държи на мен, както и аз на него, ама ние сме повече като приятели... не знам какво да правя.. момчетата да кажат предположения.

vikieti9998
10-09-2012, 11:30
поговерете на тази тема :) може още да не е готов или да се съмнява или да го е страх да не ти причини болка

Ivaaaaa
10-09-2012, 11:32
Попитай го директно, защо не иска и какво го спира ние можем само да гадаем.

jghgh
10-09-2012, 11:34
Девствен е и го е страх :>

TheBeliever
10-09-2012, 11:40
Девствен е и го е страх :>

Мхм.

Още повече, че имате неуспешен опит.

Възбуди го на макс и му свали гащите. И тогава ако откаже вече имате проблем.

cool_angel
10-09-2012, 11:44
не е девствен. Пробвах онзи ден да говорим като просто го попитах защо като го каня никога не идва и каза, че не му се говори на тая тема и не иска да се караме

djipsito
10-09-2012, 11:48
Че кой казал, че ще се карате ? Просто ще говорите. Трябва да му кажеш, че за теб е важно и искаш да знаеш. Ама не защо като те каня никога не идваш, ами защо не искаш да правим секс ! Директно. Не те ли изнервя ?

Аз с моя бях така в началото, правихме го, ама доста често ме отблъскваше и все го разпитвах, каза, че си бил такъв, не му било винаги до секс или е уморен и бла бла бла. После разбрах, че харесвал една друга и й пишел разни работи докато е с мен... Ама сега всичко е тип-топ, защото седнахме и ГОВОРИХМЕ открито и двамата.

jghgh
10-09-2012, 11:51
Да не би да те лъже, че не е девствен?
Има доста момчета, които на 19-20 още са девствени. Това не е и толкова странно, даже ми се струва нормално да го направиш в този възрастов диапазон.

А ти не бъди толкова агресивна, не се харесва на мъжете. Те се стряскат от напористи жени. Няк'во парадоксално е, но не го притискай, не натяквай и т.н.
Не знам к'во е станало първия път - предполагам му е паднала пишката или е свършил много бързо. Каквото и да е, не му го натяквай и не искай да говориш за това, защото е нормално да стане от няк'во притеснение и силно вълнение - например от силни чувства и любов,или пък комплекси, срам. Каквото и да е, не искай да говорите за това, въпреки че ако си настоявала, сигурно вече си го накарала да се чувства неудобно от себе си. А не трябва да се постъпва така. Напротив, при подобни ексцесии момчето трябва да се почувства спокойно и ти да си толерантна и разбираща, без да го караш да се чувства гадно (защото и без друго това е голямо лично унижение за един мъж и не му трябва и ти да го караш да се чувства по-зле).

Мисля си, че може и да е друг вариант - да не те харесва достатъчно, но ми се струва, че мъжете никога не падат толкова ниско - да ходят с някоя, която не ги привлича, само и само да не са сами и да си повдигат егото/да има кой да ги подкрепя.

Ivaaaaa
10-09-2012, 11:52
^Тип-топ било, а харесвал друга?!? Как се разбрахте? Как решихте проблема?

dimitar_ak
10-09-2012, 12:19
Или е девствен или чука друга. Предполагам е 1-то.

djipsito
10-09-2012, 12:28
^Тип-топ било, а харесвал друга?!? Как се разбрахте? Как решихте проблема?

Казах - с говорене.
Аз прочетох цяла хронология. Видях какви неща й е писал и кога е спрял да й пише. Видях и държанието му към мен. Можеше да подмина историята, защото е било още в началото на връзката ни, ама реших, че няма да го оставя да си мисли, че може да прави квото си иска зад гърба ми.

Като вкараш репликата "Много ме разочарова" и се отдръпнеш, особено след като виждаш, че и той се чувства кофти, нещата се подобряват. Или поне при мен се подобриха. Просто оставих той да направи крачката/или да не направи крачката, за да преценя струва ли си да продължавам.

Темата е различна .. :)

marilyn
10-09-2012, 15:24
Сигурно е девствен и крие. Поговорете, не е нормално на 19 да не правите секс.

greenblood
10-09-2012, 16:16
Да не е гей. :D Сериозно за пръв път чувам момче да отказва секс на приятелката си. По принцип ние момчетата постоянно ни се такова и си искаме. :D Вземи го изненадай някоя вечер сложи си най сексито бельо което имаш и го награбвай. Няма как да не се възбуди.

anonymous708973
10-09-2012, 16:49
Интересно ми е да прочета развитието на нещата.
Нямам какво да кажа друго.

poslushko..
10-09-2012, 17:50
а болести ? никой не писа за тях..

Azoria
10-09-2012, 17:53
Гей?

Struv
10-10-2012, 07:34
Може би просто момчето се притеснява...ако си имала сексуални партньори и то не няколко е още по-възможно да го е срам.Поговорете най-добре и ако държи на теб ще ти обясни как стоят нещата.

Chacho
10-10-2012, 07:45
а болести ? никой не писа за тях..

Аха. Може да има някакъв здравословен проблем, за който да го е срам да говори.

Struv
10-10-2012, 07:47
Е...момчета сме няма смисъл от притеснение :)

DarkTemplar
10-10-2012, 09:24
Чудя ви се къде ги намирате такива..

dream1707
10-10-2012, 09:40
По-добре поговорете ... може пък да е девствен и да се притеснява, знаеш ли ;д