Влез

View Full Version : Връзката ми се руши

s1m0na
10-09-2012, 15:32
Имам връзка със едно момче от една година .... Не живем заедно .. И сега със времето връзката ми се руши ... Незнам доли това е някъкав признак но във началото правехме секс всеки ден ... Започва да става все по рядко ... започвахме да сме все по разделени и да се отдалечаваме един от друг... Сигурно се обичаме но някакък си нещата истиват ... аз немога да пиша и съчинявам надявам се да ме разберете :)

TheBeliever
10-09-2012, 15:40
Намираш в какво се корени проблемът и го разрешаваш. Казваш, че се отдалечавате - защо? Проблеми ли имате? Карате ли се? Говорите ли?

Какво значи "сигурно се обичаме"? Имаш ли чувства към това момче или не? Чувстваш ли се обичана?

Разясни си отговорите на по-горните въпроси, задай си още въпроси и отговори и на тях. Когато си наясно с положението задай въпросите и на гаджето си. Говорете!

IseeDEADbodies
10-09-2012, 16:19
Мислех че за край на изречение се използва "точка", а не "многоточие". Мамка му, колко време съм живял в заблуда :lol:

аз немога да пиша и съчинявам надявам се да ме разберете

WTF ?!?!? :lol:

lq4ko
10-09-2012, 16:39
Да не ти е изневерил ?

valdesbg
10-09-2012, 17:28
Ако си дефинираш проблема по конкретно, може би ще успеем да ти помогнем. Боб не хвърляме тука.

Само да не е това че не правите секс всеки ден.

Amore-Mio*
10-09-2012, 18:01
Направи така, че да се създаде тръпката отново. Където е горяло - винаги може да пламне отново. Но е глупаво в момента да седиш и да се жалваш, вместо да направиш нещо по въпроса.

valdesbg
10-09-2012, 18:09
Където е горяло - винаги може да пламне отново.

Wrong.

someonerandom
10-09-2012, 18:45
Опиши си проблема по-точно.Ако е само това,че преди сте го правели всеки ден-нормално след година да започнете да го правите малко по-рядко(малко!),а може и да има някаква причина,някой от вас да няма време и т.н.Но това не значи,че връзката ви пропада.

anonymous708973
10-09-2012, 19:37
Ох, милата. Представям си колко ти е гадно. Била съм в същата ситуация и до ден-днешен съжалявам, че не направих усилие да говоря с човека и да се разберем.

Седнете и говорете. Излей му всичко. Кажи му, че го чувстваш далечен - и физически, и емоционално. Кажи му, че ти липсва подкрепа, доверие, разбиране и че предполагаш, че и на него му липсва. Чуй той какво има да ти казва. Питайте се и си отговорете честно дали има трети лица, намесени във връзката ви, независимо по какъв начин. Преценете дали има смисъл да сте заедно.

Lucho
10-09-2012, 20:14
Седнете и говорете. Излей му всичко. Кажи му, че го чувстваш далечен - и физически, и емоционално. Кажи му, че ти липсва подкрепа, доверие, разбиране и че предполагаш, че и на него му липсва. Чуй той какво има да ти казва. Питайте се и си отговорете честно дали има трети лица, намесени във връзката ви, независимо по какъв начин. Преценете дали има смисъл да сте заедно.

Скъсайте.

//може да се счита като последно изречение от горния абзац.

xXxPETYAxXx
10-10-2012, 14:29
Ако си дефинираш проблема по конкретно, може би ще успеем да ти помогнем. Боб не хвърляме тука.

Само да не е това че не правите секс всеки ден.
Съгласна съм с това. Нормално е да не правите всеки ден секс, както в началото. Нормално е и, ако не се виждате толкова често, защото наистина имате и други ангажименти.

anonymous708973
10-10-2012, 18:32
Скъсайте.

//може да се счита като последно изречение от горния абзац.

Напротив. Ако и двамата знаят, че нещо не е наред и успеят да разберат какво, ако връзката им наистина е силна, ще преодолеят проблема.
Познавам семейства, които са преодолели къде-къде по-големи препятствия от отчуждаване.

Lucho
10-10-2012, 20:49
Е, нищо де, да скъсат това пак си е вариант. Трябва да го имат предвид.

valdesbg
10-10-2012, 20:58
Има един момент, след който е безсмислено да се лепи счупеното. Недейте да поставяте като висша цел "Да си оправим отношенията".

Това е малко извън темата вече.

anonymous708973
10-11-2012, 06:49
Е, нищо де, да скъсат това пак си е вариант. Трябва да го имат предвид.

Е, то винаги си е вариант :ДД