View Full Version : МОЖЕ ЛИ??
Четох из форума и разбрах, че можело да се забременее от прекъснат полов акт. Не схванах много това какво означава и затова се поинтересувах и до колкото разбраx, когато се прави секс без кондом и когато мъжа усеща че след 10сек. ще свърши и той го вади от жената и свършва вън, но заради някаква течност (не и запомних името) можело да се забременее. Та въпросът ми е може ли когато се прави секс без кондом и когато мъжа усеща че ще свърши след 10 сек. и той го извади без да свършва дори и вънка да не свършва.. има ли вероятност заради тази течност която посочих по горе жената да забременее?
chushkopek
10-10-2012, 17:30
Ако е в овулация, има малък шанс да забременее.
miss_cherry
10-10-2012, 18:17
Нарича се предеякулационна течност и както chushkopek вече каза,има шанс да забременее,но само когато е в овулация.
Може да се забременее от предекулационната течност ако си в овулация, както казаха преди мен.
anonymous708973
10-10-2012, 19:31
Чи той го извади без да свършва дори и вънка да не свършва..
Ъъъ, тоест, мъжът да не свърши въобще?
Теоретично, има шанс да забременееш от предеякулационната течност, да, но шансът е толкова малък, че лично за мен не си струва мисленето.
autumn666
10-10-2012, 19:32
Въпросната "течност" излиза без мъжът да усети. Тя служи за смазка и съдържа някакво количество сперматозоиди, точно за това и има някакъв шанс за бременност, но както казаха преди мен - само когато жената е в овулация.
DragonLady
10-10-2012, 19:42
Ъъъ, тоест, мъжът да не свърши въобще?
Теоретично, има шанс да забременееш от предеякулационната течност, да, но шансът е толкова малък, че лично за мен не си струва мисленето.
+1
И аз съм на това мнение. Е вече ако не е пикал, не се е измил между тековете, и жената е в овулация шанса си го има, и хич не е малък.
risk.risk
10-11-2012, 01:03
малък, малък, но все пак съществува и не е за подценяване. колко бебета са направени от прекъснат полов акт...
ShtrudeL
10-11-2012, 03:55
Една позната така се сдоби с бебче.
anonymous708973
10-11-2012, 06:57
А щастливият татко ходил ли е до тоалетната между различните пъти секс?
Amore-Mio*
10-11-2012, 17:40
Да, има такава вероятност, поне на теория. На практика шанса е нищожен, бих казала. По - скоро си зависи от оплодителността, но все пак не бива да се рискува.