PDA

View Full Version : харесвам момче

denica712
10-11-2012, 14:15
аз сам на 14 и харесвам момче което е на 16 а тои харесва най-добрата ми приятелка а тя не си го харесва, тя му отказва вече 4 месеца но тои продължава да я закача, всеки път когато влиза в класната стая и казва много неща като
-когато правя лицеви опори ти ще бъдеш под мен
-няма да те оставя намира докато не приемеш да сме гаджета
-всеки ден ще идвам в твоята класна стая.

и винаги когато тои излиза от нашата класна стая тя започва да плаче,аз я утешавам,
но и аз започвам да се натъжавам защото си го харесвам и мие гадно.
какво да правя да подкрепа приятелката си без да и казвам че си го харесвам или да и кажа на момчето че си го харесвам и после да му се скарам пред цялото училище понеже закача приятелката ми.

Dark_Heartbreaker
10-11-2012, 14:33
Хей, ако наистина е влюбен, няма какво толкова да направиш. Но така като слушам какви неща приказва и колко е настоятелен, според мен си търси само бройката. Нито ти, нито приятелката ти трябва да се занимавате с него.

xXxPETYAxXx
10-11-2012, 15:36
или да и кажа на момчето че си го харесвам и после да му се скарам пред цялото училище понеже закача приятелката ми.
Моля? Да му кажеш, че го харесваш и после да му се скараш?! Ти чуваш ли се?
Не знам как може да го харесваш, с това му поведение, но твоя си работа.
Според мен най-добре да го забравиш, а приятелката ти вместо да реве да вземе да го затапи така, че да го е срам да идва вече при нея.

valdesbg
10-11-2012, 15:38
Кажи на тая твойта фльорца да не се дърпа толкоз.... По добре путьо за нея, отколкото за теб.

klimatronik
10-11-2012, 15:59
после ми доказвайте ,че момичетата не били се влюбвали винаги в неподходящия :D

babity
10-11-2012, 16:07
Сменяй го, пиленце. И споко, т'ва не е най - голямата ти любов, а просто хормонален дисбаланс. ;)

fenastz
10-11-2012, 16:57
-когато правя лицеви опори ти ще бъдеш под мен

:razz:

Не знам как се помага в такъв случай, сериозно. :D

strawberry88
10-11-2012, 17:08
Нито ти, нито приятелката ти трябва да се занимавате с него.

+

HollyGolightly
10-11-2012, 17:12
И какво точно му харесваш? Селското поведение и това че е явно е доста назад с развитието. Такова държание е присъщо за много по-малки от него. По-добре и ти не се занимавай, не ти трябва такъв.
И за какво по-точно реве приятелката ти, понеже това нещо не можах да го разбера, тя уста няма ли да му каже и тя нещо, или просто седи и го слуша какви и ги говори?

Amore-Mio*
10-11-2012, 17:39
Ще му се скараш, защото закача приятелката ти?
Я, пак?
Той не ти е никакъв, нямаш никакво прави да тръгнеш да правиш циркове и така нататък. Вземи се осъзнай. Някакви супер детските работи. Подкрепяш приятелката си и това е, макар да не виждам кое му е гадното/плачевното на това. Да му тегли една майна и повече да не му обръща внимание. А ти недей да тръгваш да му признаваш, при условие, че знаеш, че той НЕ те харесва.

marilyn
10-12-2012, 14:41
Сменяй го, пиленце. И споко, т'ва не е най - голямата ти любов, а просто хормонален дисбаланс. ;)

Именно...

~The Smile~
10-12-2012, 14:48
Ееехх..и аз така харесвам едно момче...

marin_9867
10-16-2012, 06:03
Кажи на тая твойта фльорца да не се дърпа толкоз.... По добре путьо за нея, отколкото за теб.

1+