View Full Version : БОЯДИСВНАНЕ
mariaatanasova
10-11-2012, 19:39
такамм искам да попитам някой ако знае как точно да се боядисам със степче да ми каже имам една приятелка която се боядиса и и държа 5 дена при редовно къпане ако някой намери видео или има по добри идеи нека сподели
mariaatanasova
10-11-2012, 19:46
моля ако някой е пробвал да сподели ????
По-голяма глупост от това не бях чувала .. аз ще се боядисам с компот .. :D
ПС: Все пак не казвам, че не е невъзможно .. просто не съм запозната с този метод :D
mariaatanasova
10-11-2012, 19:55
ами доколкото разбрах процедурата е следната пълниш тенджера с вода и я вариш до кипване или да е много гореща след това изсипваш степчето разбъркваш и си потапяш косата стои се 30 мин после се изпллакваш изсушаваш се и готово но незнам русо дали ще стане червено и синьо става
Пише "Боядисване", а не "БОЯДИСВНАНЕ". Като цяло боядисването (но със боя!) много изтощава косата и я прави суха. А за степче да не говорим. По-добре си вземи боя за коса, не се боядисвай със степче.
TheBobqk
10-11-2012, 22:04
Ако искаш само цветни кичури и то само, за да видиш дали ще ти тичкат пробвай със сух пастел. Тва със степчетата е голяма простотия. Въобще не ми се вярва при "редовно къпане" да държи 5 дена. Ще се отмие, както сухия пастел.
Хората колко са напреднали, а аз още с боята я карам...
http://cdn.trendhunterstatic.com/phpthumbnails/104/104951/104951_1_230c.jpeg
1.Купувате си степче -ето ги и цветовете:
-ягода-розовo
-портокал и мултивитамиH- оранжeвo
-горски плодове-лилаво
2.След това ги разтваряте в 1 чаша вода
3.Слагате я в микровълновата за 2 минути
4.топите си косата за около 10-20 минути и си имате цветни кичури !
ПРОБВАЛА СЪМ ГО И СТАВА! НО ДЪРЖИ ОКОЛО МЕСЕЦ И ПОВЕЧЕ
Тая пък месец и нещо :lol: Те безамонячните бои не държат чак толкова ... :lol:
Тая пък месец и нещо :lol: Те безамонячните бои не държат чак толкова ... :lol:
Права е. Косата ми е тъмна и бях си направила 1 кичурче преди 1-2 месеца и още не се е махнало. ;)
ledenakrasota
11-24-2012, 17:50
Ето как изглежда: http://www.youtube.com/watch?v=MlGCChOrH2Q&feature=fvwrel
Аз не бих си топнала косата, защото е доста вряла сместа. :D За кичури става супер. :)
orangedog
01-21-2013, 17:37
Леле докъде стигнахте.. Да си боядисваш косата със степче?
При положение че има толкова бои,, козметики,, и какви ли не глупости.. аз например ако искам да си боядиша косата ще е със цветен спрей за коса .. има ги в почти всеки магазин и така нататък.. може и със цветни шампоани да си мацотите косите,, но да си я боядисаш със степче? Тва е пълна химия която уврежда ДОСТА косата! Аз лично използвам спрей за коса и когато поискам си слагам и си го измивам .. + Това дали ще дадеш 5 лева за спрей за коса ще е по - добре и ще знаеш че е ефикасно отколкото да дадеш 20 ст. за степче ,, но косата ти да стане като метла ;х ;д
EternalDream
01-21-2013, 18:50
Много ми е противен този начин на "боядисване".
Иначе, на една приятелка и стоеше 2-3 дена.