View Full Version : какво може да породи това държание ?
Пиша от ацц на един френд , момиче съм.
Става въпрос за един мой приятел , беше напълно нормално момче весел , забавен ,хората го обичаха обаче на 16години замина в друга държава и сега след 3 години се върна , коренна промяна - изобщо не говори , постоянно мрачно настроение , постоянно е на щтрек за нещо , не разбира от майтапи , дори и на момичетата не обръща внимание въпреки че го харесват.........сега отказва да излиза и чете книги сам ???wft с това държание печели само врагове и не знам как да му помогна , питам го какво е станало , той ми казва нищо.
Вкарва голям респект с направил е фигура , лице ръст , но нещо го е променило коренно към лошо , преживял е нещо но като не знам какво няма начин да му помогна :(
Kакво може да породи това държание и как да му помогна ?
освен че чете и е по-сдържан откъм емоции, нещо съществено има ли му?:Д
Не разбра ли, че чете.. чете.. книги.... и то сам..... сам.......... нещо сериозно му има..... ПОУМНЯЛ Е.
Да не би да е разбрал, че е от рода на Симеон Сакскобургготски ? :D
FuckedUp
10-11-2012, 20:39
чете книги сам ???wft с това държание печели само врагове и не знам как да му помогна
Нормално, след като вече не е готЯн и оборотен.
Радвам се за него.
освен че чете и е по-сдържан откъм емоции, нещо съществено има ли му?:Д
Не разбра ли, че чете.. чете.. книги.... и то сам..... сам.......... нещо сериозно му има..... ПОУМНЯЛ Е.
Достатъчно изчерпателно! В чужбина учещите са по-често срещано явление от тук. ;-)
HollyGolightly
10-11-2012, 23:28
Явно просто не му се занимава с вашите простотии, и му е по-интересно да си седи у тях и да си чете, и да сам, повечето хора които обичат да четат си четат сами, не се събират цяла компания. И след като ти се учудваш на това, че чете, си представям и ти и другите ти приятели на какво ниво сте.
И между другото сигурно единственото гадно нещо, което му се е случило е, че се е върнал в България и сега е депресиран.
Cellmate
10-12-2012, 02:26
Явно просто не му се занимава с вашите простотии, и му е по-интересно да си седи у тях и да си чете, и да сам, повечето хора които обичат да четат си четат сами, не се събират цяла компания. И след като ти се учудваш на това, че чете, си представям и ти и другите ти приятели на какво ниво сте.
И между другото сигурно единственото гадно нещо, което му се е случило е, че се е върнал в България и сега е депресиран.
Напълно съм съгласен с това мнение. И най-вече с последното изречение. Три години не са малко време...може би е....пораснал?
Приятелят ти е наркоман и шизофреник. По-добре докладвай на полицията, преди да се появи с полуавтоматичен пистолет и ви избие в пристъп на наркотичен глад...
Друго обяснение е, че е станал гей, което е по-безвредно заболяване. Иначе не мога да си обясня човек, който не обръща внимание на момичета.
someonerandom
10-12-2012, 09:37
(nod)
Човекът просто е съзрял,поумнял е.И наистина си представям какви сте гении,щом това на 19 години да си чете вкъщи се смята за психологичен проблем.
Седи сам и чете... за бога... публичен линч за това момче.. как може на 19 да си седи сам и да си чете... :X:X:X:X
Amore-Mio*
10-15-2012, 06:52
Не е задължително да му се е случило нещо.
Три години изобщо не са малко - изградил си е приятелства там с нормално хора, които също четат. Възможно е да си падал по някое момиче, ала бала.
Dark_Heartbreaker
10-15-2012, 11:21
Започнал е да чете и , моля ви, но си чете сам в тях!!! Божичко, каква драма, какъв проблем!!! Бързо да го водим при някой Бай Ганьо, та да му оправи настроението, след 3 години в таз чужбина! :X :X :X
djipsito
10-15-2012, 13:12
И аз като се прибера, много често предпочитам да стоя в нас и да чета нещо, отколкото да изляза някъде и да слушам простотии. Не казвам, че правя само това, ама цепя за кво става въпрос. Просто с годините хората, които си познавал и ти самия ... всичко е различно, някак си отчуждено, не сте същите, не приемате нещата по същия начин. Не защото нещо е станало, просто не си бил толкова време с дадени хора, че в един момент.. ти е странно с тях. Странно НЕ ОЗНАЧАВА неприятно. Просто е различно.