View Full Version : За или против ?
Mentolka91
10-11-2012, 20:04
За или против изневярата? И защо когато мъж изневери се смята за геройство,а когато момичето (жената) кръшне вече е ку*ва?
valdesbg
10-11-2012, 20:07
Против.
Щото ключ, който отключва повече от една ключалка е безценен, а ключалка, която може да се отключи от повече от един ключ е безполезна.
Против изневерите съм. И за мен мъж, който изневерява, не е нищо повече от загуба на жизнено пространство. Виж, отворените връзки са нещо изключително добро.
Mentolka91
10-11-2012, 20:12
Не, алцхаймера ти не е оправдание да спиш с различен всеки ден.
Имаш ли някакъв проблем с мен,че нещо почна да ми писва от тебе?
ShtrudeL
10-11-2012, 20:12
За или против изневярата? И защо когато мъж изневери се смята за геройство,а когато момичето (жената) кръшне вече е ку*ва?
глупости
не знам що ги въртите още тея стари плочи
Mentolka91
10-11-2012, 20:15
глупости
не знам що ги въртите още тея стари плочи
кое по точно ? :)
AreYouNoob
10-11-2012, 20:15
Против.
Щото ключ, който отключва повече от една ключалка е безценен, а ключалка, която може да се отключи от повече от един ключ е безполезна.
Exactly ;)
psychopath
10-11-2012, 20:21
Това, което си чула го прераказваш грешно. Замести думичката "изневяра" с "брой сексуални партньори" или нещо от този род...
Изневярата е грозно нещо и разбира се, че съм против. Също така изневяра има, когато има и любов. Ако например съм с някое момиче, но не я обичам, в същото не подчертавам сериозността на намеренията си към нея, не я заблуждавам, че искам да прекарам остатъка от живота си с нея, то тогава не би било изневяра. И все пак...както не искам да си играят с моите чувства, така и аз не си играя с чуждите, уви не се получава точно така на практика...малко е на принципа "направи добро, изяж лайно", но аз съм романтична душа и вярвам, че ще се намери човек, който ще го оцени това.
В очите на кого ще бъде герой, на глупавите си приятели без морал и ценности? Иначе бих се съгласил, че една такава жена може спокойно да бъде наричана к'урва (или по-интересни и непопулярни нарицателни :Д).
И както винаги, всичко е относително.
За или Против? Че има ли някой,който иска да му изневеряват? :shock:
За или Против? Че има ли някой,който иска да му изневеряват? :shock:
Аз съм твърдо ЗА изневярата.
Но понеже не обичам аз да изневерявам, обожавам той да го прави.
С подробности ми разказва, даже му помагам в избора на следващата.
ПП: аман от такива теми...
Против. Но съм и против моногамието и дългите връзки. Изпиват ни.
DarkTemplar
10-11-2012, 22:01
Хайде във всеки раздел да пуснем по една такава тема..
Не вярвам, че има нормален човек, който би бил ЗА, особено ако е в ролята на потърпевшия.
shmatarok
10-11-2012, 22:11
Еее, ама много ясно, че За. Няма такъв кеф да ти изневерят. 8-)
Що задавате такива глупави въпроси... и в що за среда се движиш, щом смятат за геройство да изнервериш? Полът тук няма значение.
За изневярата,ако момче изневери няма ядове,ако жената изневери е мазната курва !!
HollyGolightly
10-11-2012, 23:31
Аз не вярвам нито един здравомислещ човек в този форум да ти каже, че е За. И не, никога не се счита за геройство, , еднакво недопустимо е и за двата пола.
Тоя въпрос е като вечното дерби.
Само дето авторката верно го е объркала :lol:
kalpazanka
10-12-2012, 07:49
Той си знае, че ще му отрежа топките и ще му ги пришия като папионка на врата.
bilqnavod
10-12-2012, 07:52
Против.
чувала съм го и друг път това :D
И все пак не съм изневерявала, нямала съм подобна потребност. Принципно, авторката си е права. Една изневерила дори веднъж жена я изкарват по-черна от дявола. А на мъжете сякаш им е простено едно залитане, дори и много повече. Жените по-често прощават изневяра на половинките си, отколкото обратното! Все още има полова дискриминация и вероятно винаги ще я има...
Той си знае, че ще му отрежа топките и ще му ги пришия като папионка на врата.
http://media.tumblr.com/tumblr_ld8ghb7F541qdfwkn.gif
He had it coming, he had it coming
He had it coming all along
If you had been there, if you had seen it
How could you tell me that I was wrong?
:cool:
Oldschool
10-12-2012, 08:20
мех...
Пробвал съм, не е хубаво. Против.
Wednesday666
10-12-2012, 12:32
Против.
Няма какво друго да се каже по въпроса.
Всяко нещо си има +/-.
Някой връзки изневярата ги е спасила. :>
Amore-Mio*
10-15-2012, 06:55
Против изневерите съм. В случая и аз бих нарекъл момичето курва, а момчето - мъжка путка.
heartshapedbox
10-15-2012, 07:27
Против естествено.
dandelion24
10-15-2012, 09:33
Не мисля, че изобщо има смисъл да казвам, че съм против.. По-скоро ме заинтригува другата част от въпроса. Аз не съм чувала, че мъж, който изневери, става герой.. По-скоро значи, че е боклук.
Колкото до това с ключа, няма никакъв смисъл и е простотия. Това са стари разбирания, от които хората още не са се отърсили. Но все пак аз правя разлика между лесна жена и жена, която е правила секс с много мъже, а за повечето хора това са едно и също нещо. ;)
за, разбира се, като хоби ми е ; )
Твърдо против.Ако искаш да изневеряваш,не бъди с човека с който си,пък си се п**скай на воля :))