Влез

View Full Version : Да го чакам ли?

4Questions
10-15-2012, 06:50
Преди месец се запознах със съседа си. И двамата се харесваме, не го крием един от друг, пишем си често във фейсбук, излизали сме 2 пъти, първият път само като приятели, но вторият нещата стигнаха по-далеч - целунахме се и от там нататък беше доста разгорещена среща. Тогава той ми каза, че го притеснява възрастта ми. Аз съм на 17, той на 22. Според мен не е чак толкова голяма разлика... Въпреки това продължава да ме търси, т.е да ми пише, защото избягва следваща среща, заради което си помислих, че не проявява чак толкова голям интрес към мен, реших да се отдръпна, но наистина всеки ден ме търси, което пък е знак за обратното. Мина ми през ума, че е възможно нарочно да протака нещата докато навърша 18 (след 5 месеца)...но аз не искам да чакам, защото си е истинско мъчение! Накрая говорих по-сериозно с него и той каза, че не е подходящ моментът заради семейни неща, но скоро всичко щяло да бъде ок. На въпроса с какво това пречи да го виждам ми каза: И двамата знаем какво ще стане ако се виждаме, няма да се сдържим. Мнения, съвети? :)

valdesbg
10-15-2012, 06:58
Пича не иска да му е гузно че е педобеър. Инак.. във вашия случай няма особено голям проблем. По скоро момъка го е страх/срам че ще стигнете до там където той не е много опитен. Или ви върти няколко докато накрая си избере. Залагам на второто.

Богиня
10-15-2012, 07:05
Да го чакам ли?-Не.

xoxi
10-15-2012, 07:23
Според мен проблемът му не е в годините, а на друго място. Глупаво е да те ползва като извинение.
Аз не бих се занимавала с такъв човек, който не ми казва нещата очи в очи, а само разтяга локуми.

sexa_na_kompleksa
10-15-2012, 07:30
Иска да спи с теб, но не знае дали си девствена.

4Questions
10-15-2012, 07:38
Иска да спи с теб, но не знае дали си девствена.

знае, знае..

Azoria
10-15-2012, 08:12
И аз мися, че не годините са му проблема... :?

dandelion24
10-15-2012, 09:24
Тъпо е да се оправдава с разлика в годините, ако сте на един акъл, не виждам какъв е проблемът.

Amore-Mio*
10-15-2012, 09:43
Говори с него.
Безсмислено е да бягате един от друг, при условие, че чувствата са взаимни и не виждам какво би попречило да опитате.

djipsito
10-15-2012, 13:16
http://sex-love-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=9045

Може да мисли като този... ;)

kalpazanka
10-15-2012, 13:20
http://sex-love-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=9045

Може да мисли като този... ;)
Аз съм официално потресена... Че и неофициално...

102
10-15-2012, 14:44
Винаги съм се чудел какво може да намери едно 22 годишно момче в едно 17 годишно момиче (примерно).. Сещам се за малко варианти.. примерно той е девствен.. надява се и тя да е девствена.. да не се изложи и т.н. Видимо не изглежда на 22 (напълно възможно, аз самия не си изглеждам на годините) и ще си отиват.. ама момента с различията в тва, че хората на 22 са хипер различни от тия на 17.. откъм интереси.. изцяло погледа към живота.. Примерно преживява се, ако си отиват както казах.. ама на приказки.. едва ли.. на мене би ми било странно момичето с което съм да ми говори за класни и контролни на маса или там някъде в компания.. не че ше ме срами или нещо такова, а просто няма да ми е интересно да слушам такива работи... Не знам с ква идея тръгнах да пиша тва.. май ми се пишеше нещо..хХ.сори... По темата.. смятам, че трябва да си другарувате приятелската докато навършиш 18 както смяташ, че той иска и тогава да видиш как ше се развиват ваще взаимооношения.

jghgh
10-15-2012, 14:58
аз винаги се мятам на такива връзки с пълното съзнание, че не е нормално.
наистина не е.
не е нормално голям мъж да залита по едно дете, нито едно дете да не си живее годините по малко по-невинен начин от това да се чука с мъже, но такъв е животът.
примерно.. аз съм наясно с ненормалщината на такива ситуации, но не мога да ги избегна :д
сигурно затова не съм много щастлива във връзките си - досега не съм била с набори.

да пиша това мнение ме провокира по-скоро линкът към другия форум .. и как онзи инстинктивно усеща, че да ходи със седемнайсет-годишна не е нормално, но се опитва да се навива, че няма проблем.

истината е, че няма значение зряла,незряла.. да се занимаваш с лапета е болно.
има нещо такова.. усеща се във въздуха. интуитивно го усещам, но не мога да го обясня : )
въпреки че и аз съм 'жертва' на подобни отношения. обезателно трябва да се пробвам с набори.. да изживея нещо по-наивно, "детско", "истинско".. не толкова покварено от комплекси, свързани с бащата (фройд, хаха) и от комплекси за несигурност и малоценност.. (от страна на мъжа) сериозно, чудя се на големите мъже, които намират нещо в мен, а не в своите наборки..
ебати объркания свят .

102
10-15-2012, 15:17
"..сериозно, чудя се на големите мъже, които намират нещо в мен, а не в своите наборки.."
Секунди за самореклама.. хАХ
Едно е 50-40, 40-30, 30-25 взаимоотношение.. друго е 20-15 примерно...

jghgh
10-15-2012, 15:21
не беше момент на самореклама, а искрено изумление.
фактът, че съм "умничка" или зряла за годините си, не оправдава жалкостта, че се хващат с мен, а не с наборки, както и ненормалщината в цялата ситуация.
знам, че сега ще заинаскачат цяла сурия хора с подобни връзки да защитават тази ненормалщина.. и аз имам такива ненормални връзки.. но просто интуитивно усещам, че това не е наред. защото наистина не е.
както и да въртим нещата, до 2-3 години разликата е приемлива, оттам нататък не ми звучи добре, дори да е 19-24 .
не знам. донякъде съдя и от себе си. все пак имам детско акълче.. и си мисля, че човек може да се развива много по-нормално, въпреки че в съвременния свят е трудно. под по-нормално развитие имам предвид да си изтегли емоционалните преживявания колкото се може по-напред във времето. това не включва само секса, ами и връзките като цяло.
а сега всички бързаме за някъде. цялото ни поколение е белязано с нетърпение да изпита всички радости на света.
определено търпение е ключовата дума.
затова много се възхищавам на хора, които просто не бързат за никъде :>

4Questions
10-15-2012, 17:25
Винаги съм се чудел какво може да намери едно 22 годишно момче в едно 17 годишно момиче (примерно).. Сещам се за малко варианти.. примерно той е девствен.. надява се и тя да е девствена.. да не се изложи и т.н. Видимо не изглежда на 22 (напълно възможно, аз самия не си изглеждам на годините) и ще си отиват.. ама момента с различията в тва, че хората на 22 са хипер различни от тия на 17.. откъм интереси.. изцяло погледа към живота.. Примерно преживява се, ако си отиват както казах.. ама на приказки.. едва ли.. на мене би ми било странно момичето с което съм да ми говори за класни и контролни на маса или там някъде в компания.. не че ше ме срами или нещо такова, а просто няма да ми е интересно да слушам такива работи... Не знам с ква идея тръгнах да пиша тва.. май ми се пишеше нещо..хХ.сори... По темата.. смятам, че трябва да си другарувате приятелската докато навършиш 18 както смяташ, че той иска и тогава да видиш как ше се развиват ваще взаимооношения.

Естествено, че има какво да намери в 17-годишно момиче. Самият той каза, че ме смятал за 20-годишна, преди да разбере. Определено съм по-зряла от повечето на моите години и имаме за какво да си говорим, а иначе по повод неморалното...какво значение има дали съм с връстник или с по-голям, като така или иначе ще правим едно и също?!

102
10-15-2012, 17:31
Сигурно сички 17 годишни смятат, че има кво да се намери в тях.... 20 годишна физически ли... според мен те чака да станеш на 18 и да правите секс (само това го интересува). Сори.. то не трябва да ти пука за мнението ми де, ама сори е така....

malibugirl
10-15-2012, 17:50
Говори с него.
Безсмислено е да бягате един от друг, при условие, че чувствата са взаимни и не виждам какво би попречило да опитате.

+1

anonymous708973
10-15-2012, 18:15
смятам, че трябва да си другарувате приятелската докато навършиш 18 както смяташ, че той иска и тогава да видиш как ше се развиват ваще взаимооношения.

Даа, защото след 5 месеца ще е тоооолкова по-зряла... вече ще е жена, уау. Вземете се в ръце.
5 години на този етап (техните възрасти) не са много. Нито днешните 22-годишни момчета/мъже са тръгнали да стават татковци, нито нищо. На ненавършени 17 тръгнах с момче на 22. Всичко си беше окей. В джоба си слагах познатите и приятелките му, които му бяха наборки.

102
10-15-2012, 18:21
"Даа, защото след 5 месеца ще е тоооолкова по-зряла... вече ще е жена, уау. Вземете се в ръце."
"Мина ми през ума, че е възможно нарочно да протака нещата докато навърша 18 (след 5 месеца)"
"..смятам, че трябва да си другарувате приятелската докато навършиш 18 както смяташ, че той иска"
Истината е някъде там....

fenkaaa
10-15-2012, 22:14
Много,ама много зависи от хората,така че не съм съгласна с някои от по-горните мненията.Аз след няколко месеца правя 18,а приятелят ми краят на този месец навършва 22.Разликата ни е 5 години,заедно сме от 2 (без няколко оставащи дни).Отностно мнението на 102,както казах много зависи от човека.Нито аз му говоря за у-ще,контролни и т.н,по простата причина,че не съм от редовните и прилежни ученички,което разбира се не е похвално,а що се отнася до различията,той е вятърничев човек,не е от хората,които са си поставили цел в живота и живее ден за ден,което не е много добре за него,но това си е негов избор.Що се отнася до мислене,в нашата връзка и двамата знаем,че може би е трябвало да си разменим местата - аз да съм на неговите години,а той на моите,по простата причина,че той е едно голямо дете,но пък това ми харесва в него,е не винаги,защото все аз трябва да съм тази,която да помисли разумно,която да взима решенията за това и онова.Самият той ми е казвал,че понякога го убивам с разсъжденията си,трябвало съм да запиша психология. :D Така че не всичко е до годините,зависи и от хората.Е да,лошо е понякога,че аз трябва да го вразумявам,все едно той е по малкия и че на акъл изглеждам на и дори над неговите години,но е доказателство за много други неща,от които да излезе една стабилна и сериозна връзка,както в моят случай :)

djipsito
10-15-2012, 22:42
Аз пък с набори и 2-3 години по-големи от мен... не мога! Сериозно.
Не знам защо си мислите, че като са на по 20-22 са много големи мъже и са много сериозни. Доста са ми инфантилни.
Тя биологията си казва думата (и не само), гърнето се търкулва и си намира похлупака!!
Едно 17 годишно момиче преспокойно може да е на акъла на 22 годишно МОМЧЕ (щото има големи заблуди, че на 22 вече са мъже, по-скоро се броят на пръсти сериозните).

Забравяте, че днешните са супер отракани и имат какво да предложат, може да не е много, ама за някои "мъжлета" е достатъчно, даже задоволително.
Пак ще се завърти разговора покрай тва, че момичетата съзряват по-рано...