PDA

View Full Version : Какво става с мен ?

TROLLDADLOLCAKE
10-15-2012, 20:33
Здравейте , моята история е следната ..
Преди 4 години имаше едно момиче което обичах ужасно много .. ходихме за около година и в последствие се разделихме (скъса ме ) .. както и да е
Мина време , стъпих си на краката и започнах да опитвам с други момичета ..
Първа , втора , трета с всички беше просто мега зле .. в началото всичко започваше супер и след месец два пак се връщаха спомените за "момичето което ме скъса" и просто или аз прекратявах връзка с тях или те късаха с мен защото аз още обичах другата .. наскоро след поредната неуспешна връзка направо се отчаях тотално и сякаш нещо в мен се промени .. всеки ден излизам с адски красиви момичета , забавлваме се но каквото и да става не мога да харесвам/влюбя в никоя от тях ..
Въпроса ми е : Минавали ли сте през такъв етап от живота , или съм единствения с такъв проблем?
и - Може ли да ми дадете съвет как да започна всичко от начало ?

valdesbg
10-15-2012, 20:41
Въпроса ми е : Минавали ли сте през такъв етап от живота , или съм единствения с такъв проблем?
и - Може ли да ми дадете съвет как да започна всичко от начало ?

Не, не точим лиги по една и съща фуста, когато въпросната не ни отразява.
Искаш да ходите пак с въпросната и пак да те скъса?

П.П. Може ли толкоз малоумно да си задаваш въпросите?

TROLLDADLOLCAKE
10-15-2012, 20:43
Ами не , не искам да ходим с нея просто още я обичам .. минава време забравям за нея и точно тогава се засичаме някъде (по улицата , в автобуса) и "кошмара" почва отново ? ти каза "НИЕ НЕ ТОЧИМ ЛИГИ " , говори за себе си , познавам доста хора които още обичат първата си приятелка ;) !

bilqnavod
10-15-2012, 20:48
Минала съм през подобен етап, но за разлика от теб не съм ги сменяла като носни кърпи. Няма как да си единствения с подобен проблем. Моят съвет е да поизчакаш известно време да се появи правилното момиче. Аз чаках година и половина, но не съжалявам, срещнах мъжа на живота си както се казва. Не съм го търсила. Даже не бях готова да започна връзка, но той се появи и реших да му дам шанс, защото имаше качества и го харесах като човек. През времето, което бях сама изчетох доста книги за отношенията между мъжа и жената, направих си доста изводи, преосмислих живота си и си дадох сметка какво да правя при евентуална следваща връзка. Разбрах, че в миналата си връзка съм допуснала множество грешки, но не съм ги осъзнала на време.

bilqnavod
10-15-2012, 20:50
...засичаме някъде (по улицата , в автобуса) и "кошмара" почва отново...

Разбирам те. Нужно е време. Ще се справиш, но трябва търпение. Решението да се опиташ да си я върнеш е груба грешка!

valdesbg
10-15-2012, 20:52
Лигльо. Толкоз ли си лесен та от едно засичане старата песен на нов глас? Щях да се учудя ако не познаваш такива хора. Ташаците по прадназначение ли ги ползваш или само за украса ти висят?

Кво да правиш - стегни се и не се навивай за глупости. Скъсали сте - окей, забравяш и продължаваш. Лиготии от сорта на "4 години още я обичам, нищо че сме скъсали" са меко казано безпочвени.

а тва със сменянето като носни кърпички... просто няма да го коментирам.

anonymous708973
10-15-2012, 20:52
Дай си сметка с какво толкова те е привлякла въпросната.

bilqnavod
10-15-2012, 20:54
4 години е много време уау! Никой не заслужава подобен интерес от моя страна, ако е постъпил така с мен...

TROLLDADLOLCAKE
10-15-2012, 20:54
Разбирам те. Нужно е време. Ще се справиш, но трябва търпение. Решението да се опиташ да си я върнеш е груба грешка!

Благодаря ти адски много за горния съвет , а относно книгите които си изчела би ли ми казала няколко от тях на ЛС ? И не не съм с намерения да си я връщам , щом сме се разделили значи е имало защо , няма смисъл да започвам нещо на което знам края , странното е че наскоро аз и един приятел бяхме на събор , тя беше с приятеля си с който са от две години заедно и стояха на няколко метра от нас , пича и се напи като мотикаи тръгна да я целува а аз и моя приятел почнахме да и се смеем , след което тя започна да го бута и да му вика "махай се" .. : )

TROLLDADLOLCAKE
10-15-2012, 20:56
Ами , минавах през лош етап от живота си , загубих родител .. и тя беше човека който беше до мен .. също беше и първата ми любов .. може би заради това ..

TROLLDADLOLCAKE
10-15-2012, 20:58
Лигльо. Толкоз ли си лесен та от едно засичане старата песен на нов глас? Щях да се учудя ако не познаваш такива хора. Ташаците по прадназначение ли ги ползваш или само за украса ти висят?

Кво да правиш - стегни се и не се навивай за глупости. Скъсали сте - окей, забравяш и продължаваш. Лиготии от сорта на "4 години още я обичам, нищо че сме скъсали" са меко казано безпочвени.

а тва със сменянето като носни кърпички... просто няма да го коментирам.

И това ми го казва човек който работи 24/7 зад компютър ? Може би преди години някоя ти е била шута и за това си толкова скиптичен към тия работи , за разлика от теб на мен ми пука ! Може да спреш със глупавите си мнения , ако не можеш да помогнеш по - добре не се обаждай , извинявам се !

valdesbg
10-15-2012, 21:16
Ноуп :) Не работя 24/7 зад комп/

А може би не?

Ноуп, не ти пука. Страх те е да се отдръпнеш, искаш да и върнеш за нараненото его + че си наивен.

Мога, но не искам.

Щото никой няма да ти каже нещо, различно от това което ти се иска да чуеш. А то е повече от погрешно. Псувай ме колкото си искаш, но се замисли. Не държа да ти се харесам, даже напротив. Ползвай я тая глава по предназначение.

Извинен си. Мога да ти помогна, но не и по начина, по който очакваш. Там е проблемацията :)

TROLLDADLOLCAKE
10-15-2012, 21:21
Ноуп :) Не работя 24/7 зад комп/

А може би не?

Ноуп, не ти пука. Страх те е да се отдръпнеш, искаш да и върнеш за нараненото его + че си наивен.

Мога, но не искам.

Щото никой няма да ти каже нещо, различно от това което ти се иска да чуеш. А то е повече от погрешно. Псувай ме колкото си искаш, но се замисли. Не държа да ти се харесам, даже напротив. Ползвай я тая глава по предназначение.

Извинен си. Мога да ти помогна, но не и по начина, по който очакваш. Там е проблемацията :)

Да те обиждам , че изразяваш мнение - Ами НЕ -
Добре сега след този твой коментар , малко се позамислих и като че ли си до някъде прав !
Да направим така - "Айде налей ми акъл в главата , тъй като си по - голям и би трябвало да имаш повече опит " Кажи ми точно какво трябва и не трябва да правя , слушам те :) !