Влез

View Full Version : Лесбийско самозадоволяване?

Wax
10-16-2012, 20:39
ДА ви питам вас редовните сексаджий - Как се самозадоволяват лесбийките?
Ако вкарват пръсти - не мислят ли за кур и съответно това не ги ли прави хетеросексуални?

DragonLady
10-16-2012, 22:21
И на мене ми е странно това нещо лесбииски "секс" как аджеба става ...
Поне за мене няма ли к*р, значи не е било секс.

mimsssssss
10-16-2012, 22:55
Орален секс, секс играчки и т.н. Т'ва че няма кур от плът и кръв, не значи че не правят секс. След малко кажете, че и гейовете не правят секс, щото видиш ли, нямат вагини под ръка... Ограничена работа.

DarkTemplar
10-17-2012, 00:19
Уж мразят мъжете, ама ползват вибратори, дилда и т.н. Пълен фейк. Как се самозадоволяват, сигурно с тея атрибути, пръсти и език.

Повечето лесбийки са момчеподобни, противни, гнусни създания. Няма да се уморя да го повтарям.

mimsssssss
10-17-2012, 00:54
Тези, които са момчеподобни, според мен са си чисто транссексуални. Те чисто и просто се правят, за да изглеждат на мъже.
Докато обикновена хомосексуална жена си изглежда като нормална жена.

Иначе до колко "мразяят" мъжете или просто нямат влечение към мъже, а искат женски ласки, сигурно само те си знаят.
Аз лично мисля, че златната среда е най-добре - бисексуалност.

NomNomNom
10-17-2012, 02:34
Еее, намерихте си тема за хейт, и се почна.
Нищо пък няма да напиша по темата, защото не се реагира адекватно на такива неща.
Ако щете, и онзи тип лесбийки, които коментирате - и те не са адекватни.

PeDoBeR
10-17-2012, 16:14
Тази тема ми напомня на 1 сериал който гледах: момче и момиче (момчето е лесбийка момичето е Би ) един върху друг, момчето държи секс играчки. Казва да почвам ли момичето казва използвай това от доло и той казва (с педалски глас) о нее това там е гнусно :D

Wax
10-17-2012, 18:08
Въоббще не е хейт - чисто любопитство щото тва си е главоблъсканица :d

xXxPETYAxXx
10-17-2012, 19:32
Абе, с език малко ще им е трудно да се самозадоволяват - едва ли са толкова гъвкави, че сами да могат да се лижат :D
Масторбират си както нормалните, хетеросексуални жени(предполагам).

nymphadora
10-18-2012, 15:18

Ти по-проста можеш ли да бъдеш?Изказвай се малко по-цивилизовано,ако можеш де.

Иначе до автора-ама и тебе са те налегнали интересни въпроси..Задоволяват се като всички останали жени и едва ли си мислят за пениси,докато го правят.

ShtrudeL
10-18-2012, 15:31
И на мене ми е странно това нещо лесбииски "секс" как аджеба става ...

ах..

machoka
10-18-2012, 16:39
Аз лично мисля, че златната среда е най-добре - бисексуалност.

http://4.bp.blogspot.com/__jFgOqdirRY/So7Y9qvdNOI/AAAAAAAACj8/4xZD3BL0rII/s1600/stupidity.jpg

ShtrudeL
10-18-2012, 16:46
ахахах тая картинка ще си я сейвна 8-)

mirorforse
10-18-2012, 17:04
Защо трябва да се задоволяват по по-различен начин. Пак са момичета... ако имаш предвид когато е сама с пръсти или там с квото си е свикнала, пък ако са две пак може да не се наложи да използват играчки. ;)
Иначе аз никога не съм се отнасяла негативно към лесбийките или гейовете. Безразлични са ми... преди имах приятел гей, а сега имам приятелка лесбийка, която обича да ми разквазва к'во е правила с приятелката си (с подробности) :D
Тези, които се отнасят негативно към гейовете и лесбийките са леко ограничени. Ама айде да не се задълбочавам, че сигурно вече съм си намерила няколко хейтъра, които да ме "обезкостят" за това което казах. :D

Amore-Mio*
10-18-2012, 17:07
Възможно е и да използват вибратори. ;d