Влез

View Full Version : Харесвам една моя съученичка.

Kolio Alenasov
10-17-2012, 14:34
Така... от къде да започна. За пръв път пиша във форум за проблемите си, но вече не знам какво да правя. Никой не ме взема на сериозно и не ми помага, а пък вярвам, че съм истински влюбен. Всичко започна преди три години, когато дойде времето да сменя класът си. Още на първият учебен ден забелязах момиче, което се отличаваше от другите в класът. Дори не говорих с нея , нито пък имаше нещо отличително във външния си вид. Качили самата аура , около нея ме привличаше. Караше ме да забивам поглед в нея и да не мога да го отместя. Тогава реших да не споделям нищо с другите, защото мислих, че не е нормално да ми правят впечетление момичетата, но ето ме три години след това, мислещ за нея всяка секунда. Дълго време дори не говорих с нея, но в последната година успях да се сприятеля с нея , което качили беше голяма грешка. Преди не ме поглеждаше, а сега не ме вижда като момче, а като просто приятел. Дори не знам дали осъзнава, че сме от различни полове. Много пъти съм се опитвал да си измислям причина да я извикам навън и "случайно" да останем сами. Споделих с няколко приятеля, които, въпреки че ми се подиграват, ми помагат от време на време. Например веднъж се бяхме уговорили много хора да копуваме подарък за рожден ден на приятел. Въпросното момиче също щеше да идва с нас, затова казах на останалите по някое време да кажат ,че имат работа, за да можем само двамата да избираме подарък, което щеше да си бъде чиста среща. Разбира се всичко се обърка и накрая бяхме 4-5 човека. Други пъти съм се разболявал, тъкмо като се оговоря да излезем да правим нещо заедно. Всичко до тук изглежда нормално, аз се опитвам да и превлека вниманието, тя не ме отразява. Напоследък обаче, качили разбра за чувствата ми и започна да ме отбягва. Когато вляза в Скайп или Фейсбуук и ѝ пиша, тя просто излиза извън линия или ми отговаря с едно "здрасти" и веднага след това казва, че има работа и изчезва. На всичкото отгоре постояно говори за някое друго момче и имам съмнения , че харесва някого. Това ме вбесява. Мразя всеки и му завиждам, всеки който говори с нея или тя говори за него. Вече толкова време мина и тялото ми не издържа. ИСКА Я! Правил съм какво ли не. Имам всичките и снимки от фейсбуук качени на моя компютър, нищо че поцял ден съм вътре и ги гледам. Понякога даже мастурбирам на тях, а като не ми стигат пиша името ѝ в Гуугъл и намирам по-стари снимки със стария ѝ клас и на тях... Не знам дали това е нормално. През деня в училище, я наблюдавам от страни, а когато се доближи до мене не мога да отделя очи от гърдите ѝ и ми става неудобно, за да не стане някой по-голям гаф като се прибера у нас вечерта мисля за това и "освобождавам енергия"(сещате се как). Всички мои планове до сега са се проваляли, а колкото повече време минава, толкова повече тя ме "френдзоунва", а на мене ми идват все по извратени мисли в главата, които я отблъскват със сигорност. Вече почти съм сигорен, че знае за чувствата ми, но все пак не мисля, че всичко е изгубено. Моля кажете ми какво да направя. Отчаян съм. По цял ден слушам садната музика, мисля си за нея и разглеждам снимките ѝ. Нямам нищо специално като супер тяло или ум , с което да я впечетля и привлека. Единствено имам чувствата си, които изразявам по безброй много грешни начини. Помогнете ми, моля ви!

risemeup
10-17-2012, 14:48
Ти по-скоро не ги изразяваш грешно, а тя не иска да ги възприеме :) Причината е една и тя е, че след толкова време, вече е свикнала с теб и те има като приятел, нищо повече. А за това време, май е малко трудно да обърнеш нещата. Трябвало е още от самото начало, да си поставиш целта, тя да ти бъде като нещо повече от приятелка и да се стремиш към това. От тук нататък е много трудно и ако и признаеш чувствата си директно, а то друг начин няма (намеците са лоша идея), е много вероятно да развалите приятелството си. Аз преживях същото преди 2 години, от чакането ми на удобните моменти, изпуснах шанса си, но не съжалявам честно казано. За да се отървеш от сад-а, варианта е да прецениш, готов ли си да и кажеш, като предварително прецениш риска всичко да се прецака и след това да не можете да се погледнете или да си премълчиш и да търсиш друго момиче. Аз лично избрах първото и отношенията ни с момичето прекъснаха точно след седмица (не те плаша или отчайвам, споменавам как мина при мен :) ) Помисли внимателно и успех!

thinktwice
10-17-2012, 15:14
Спри да я столкваш толкова брутално, това е отвратително.

notlike
10-17-2012, 15:58
Бягай надалече - не си струва да си трошиш нервната система.. няма да прокопсаш.

SHPAIdURmeN
10-17-2012, 16:08
Минало е страшно много време..... Няма смисъл. ^

scandalousLady
10-17-2012, 16:23
Просто я покани да излезте. Намеквай й нещо. Не знаем какво мисли тя, само ти можеш да разбереш ако и намекваш, но не да и го кажеш директно. Свикнали сте заедно толкова време, може би това, което ти и показваш го има за прителеско ?

FuckedUp
10-17-2012, 16:45
Имам всичките и снимки от фейсбуук качени на моя компютър, нищо че поцял ден съм вътре и ги гледам. Понякога даже мастурбирам на тях, а като не ми стигат пиша името ѝ в Гуугъл и намирам по-стари снимки със стария ѝ клас и на тях... Не знам дали това е нормално. През деня в училище, я наблюдавам от страни, а когато се доближи до мене не мога да отделя очи от гърдите ѝ и ми става неудобно, за да не стане някой по-голям гаф като се прибера у нас вечерта мисля за това и "освобождавам енергия"(сещате се как).

Т'ва трябваше да си го запазиш за лична информация. :lol:

Откажи се. Няма какво да направиш, то се вижда.
Може само жабата да цепиш, нищо друго.

Azoria
10-17-2012, 16:48
мислих, че не е нормално да ми правят впечетление момичетата

:shock:

и тялото ми не издържа. ИСКА Я!

Правил съм какво ли не. Имам всичките и снимки от фейсбуук качени на моя компютър, нищо че поцял ден съм вътре и ги гледам. Понякога даже мастурбирам на тях, а като не ми стигат пиша името ѝ в Гуугъл и намирам по-стари снимки със стария ѝ клас и на тях...

:shock: :shock: :shock: Нищо маниакално :lol:

През деня в училище, я наблюдавам от страни, а когато се доближи до мене не мога да отделя очи от гърдите ѝ и ми става неудобно, за да не стане някой по-голям гаф като се прибера у нас вечерта мисля за това и "освобождавам енергия"(сещате се как).

:lol:

Не знам дали това е нормално.

Не, не е нормално. Вземи си намери приятелка да охладиш страстите и остави момичето... Потърси помощ.

AliceSw
10-17-2012, 16:51
Не я занимавай 2 седмици...по никакъв начин - не и пиши, не и говори, ако не е нещо формално...После и звънни по телефона и я покани на среща. Директно задължително.

mirorforse
10-17-2012, 21:07
Имам всичките и снимки от фейсбуук качени на моя компютър, нищо че поцял ден съм вътре и ги гледам. Понякога даже мастурбирам на тях, а като не ми стигат пиша името ѝ в Гуугъл и намирам по-стари снимки със стария ѝ клас и на тях...

Sounds like maniac

crowberry
10-17-2012, 21:31
Ужас. Мисля, че трябва да се откажеш. Минало е много време и не си заслужава. Насочи вниманито се другаде..

sashko705
10-17-2012, 21:44
Sick bastard! :lol:

HollyGolightly
10-17-2012, 21:54
Това не ми звучи като харесване, а като обсебване. Намери си някакво хоби, само да си мислиш за нея и да я преследваш виртуално не е добре за теб. Нищо чудно, че напоследък те отбягва.

Amore-Mio*
10-18-2012, 05:41
Не доизчетох темата.
Лигава работа.

Не те харесва - защо все още продължаваш да се нараняваш и да си даваш надежди? Глупаво е.

marilyn
10-18-2012, 10:01
Оправи си правописа, тя сигурно не иска неграмотно гадже.
Иначе... струва ми се, че си вманиачен. Ако й казваш нещо, кажи й го директно.

shmatarok
10-18-2012, 11:28
:lol: :lol: :lol:

КАЧИЛИ момата не те харесва и КАЧИЛИ ти е дала достатъчно поводи да си наясно с това.
Остави я на мира, явно няма да я бъде твойта.

Kolio Alenasov
10-19-2012, 12:11
За жалост хич не ми е смешно. Може да пробвам някой от съветите ви , но имам чувството, че не сте сериозни ;(

mirorforse
10-19-2012, 13:16
Трудно може да бъдем сериозни след това, което прочетохме :D Не се вижда такова нещо всеки ден. Но това не означава, че някои съфорумници не са ти отговорили сериозно.

А Л И С А
10-19-2012, 18:32
Поведението ти е маниакално. Сигурен ли си, че си влюбен в нея? Обсебен си от нея и идеята да я имаш. От това нищо добро няма да излезе. Спести си усилията, няма да се получи. Веднъж щом те е възприела като приятел,каквото и да направиш, едва ли ще те погледне с други очи.