View Full Version : Щастливо изживяна любов !
Реших да споделя моята история. Аз съм момче на 16 години. Когато бях на 14, харесах едно момиче от моя клас на моите години. Нещата се получиха, станахме приятели, а в последствие най-добри приятели. Имахме проблеми да, първите 6 месеца, след това прекарах най-прекрасните си мигове до сега. Обичах това момиче, толкова много. Имах толкова моменти с нея, бях най-щастливия човек. На 26 този месец щяхме да направим 2 години. Преди дни се скарахме, а днеска аз реших да оправя нещата. Какво се получи ли ? Тя вече си има приятел. По-голям от мене, завършил и вече работи. Както и да е ... Дори и да поиска да сме заедно, не бих я приел. Исках да ви споделя, че съм щастлив въпреки всичко. Радвам се за тези моменти. :)
Ами радвай се на изживяното и гледай напред. :)
BrainlessROCKBABY
10-17-2012, 18:08
Ами радвай се на изживяното и гледай напред. :)
.
FuckedUp
10-17-2012, 18:33
Ако беше наистина толкова щастлив, нямаше да правиш няква тъпа тема, казвайки, че се радваш за моментите ви заедно и т.н.
2 години. Писнал си й и си е намерила "батко".
Shit happens.
gugenceto2
10-17-2012, 19:06
Спомняй си за хубавите мигове и върви напред :)
Ако беше наистина толкова щастлив, нямаше да правиш няква тъпа тема, казвайки, че се радваш за моментите ви заедно и т.н.
2 години. Писнал си й и си е намерила "батко".
Shit happens.
защо трябва да си негативен в темите?
mirorforse
10-17-2012, 20:51
http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/24425067.jpg
FuckedUp
10-17-2012, 21:43
защо трябва да си негативен в темите?
Защо ли? Защото така ми изнася, може би. Никога не съм бил оптимист и никога няма да бъда. Много ми дреме на мене дали други потребители са решили да му вдъхват кураж и да му разправят да "гледа напред" с "вдигната глава".
Ако искаш да ме питаш нещо, пиши ми лично. В разни теми няма да се обяснявам.
Браво,били сте само на 14,а сте се задържали цели 2 години.Рядък случай.Успех занапред :)
mimsssssss
10-17-2012, 23:45
Надявам се осъзнаваш реалността, че колкото и да си я обичал, явно чувствата ви не са били взаимни. Поне се надявам да си намериш някоя, която да ти отговаря истински :)
Amore-Mio*
10-18-2012, 05:36
Имам чувството, че момичето само е чакало да изникне някаква причина да се скарате и да се разделите, за да изтича при баткото. Не знам, толкова бързо да си хване друг, ми изглежда съмнително. Още повече, че изобщо да не й пука за тая почти двегодишна връзка. Явно не си е заслужавало особено.
Иначе, браво на теб.
Продължи си напред с високо вдигната глава.