Влез

View Full Version : Какво мислите за Chemtrails/Кемтрейлс?

mirorforse
10-18-2012, 16:09
Знаете ли за това явление?Чували ли сте го някога?Вярвате ли в него? И какво смятате за него?
За тези които не са чували ще обобщя на кратко:
Конспиративната теория за химическите самолетни линии (наричани още Кемтрейлс, от англ. chemtrails) твърди, че някои следи, оставяни от самолетите в небето, са следи от химически или биологични агенти, преднамерено разпръсквани на големи надморски височини с цели, пазени в тайна от обществеността в секретни, нелегални програми, ръководени от правителствени власти.Терминът се отнася конкретно до въздушни следи, които са причинени от систематично изпускане при големи височини на химически субстанции, които не се откриват в обикновените кондензационни следи, което има за резултат образуването на характерни следи в небето. Поддръжниците на тази конспиративна теория обясняват целите на подобна практика с управлението на слънчевата радиация, контрол на популацията, въздействие върху хидрометеорологическите процеси, разпръскване на електропроводящи материали, които да служат за прилагане на електромагнитни супероръжия (като каквото е определяна HAARP- High Frequency Active Auroral Research Program), или прилагане на биологическо или химическо оръжие, като се твърди, че тези линии причиняват респираторни и други здравни проблеми.
http://dnevno.bg/upload/content/2082/original/Contrails.jpg
http://bozadjiq.files.wordpress.com/2011/05/chemtrailsfrontsmoke.jpg

П.П. Моля, ако темата не е в правилния раздел да ме извините. :( Първо мислих да е в "Политика", но това не е свързано само с политиката. :)

Incadeptus
10-18-2012, 17:51
Тровят ни това е

mirorforse
10-18-2012, 18:49
Тровят ни това е

Мм да, но освен че ни тровят не мислиш ли, че по този начин ни зомбират? Карат ни да правим неща които не искаме несъзнателно?

Nam3less3
10-18-2012, 18:59
Някакви си химии не могат да ме накарат да правя неща които не искам(освен ракията).

defender
10-18-2012, 19:47
хайде, образовайте се:

http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/kak-trgvat-sluhovete-v-internet.html

ranieri
10-18-2012, 20:36
Ти , ако вярваш на това което казват по БТВ по-добре си слагай въжето...

defender
10-18-2012, 20:45
ами айде, тогава ти ще ни просветлиш ли с твоята невероятна, научна, истинска, инженерна теория за тези неща...............

ranieri
10-18-2012, 21:24
Еми айде потърси малко и сам ще намериш отговора .Не е чак толкова трудно ..

defender
10-18-2012, 21:30
^
аааа да, пръскат ни със син камък и лимонтозу за да умрем като хлебарки, ОК........

това е далеч по-логично и професионално. Евала.

ranieri
10-18-2012, 21:34
И къде съм казал с какво ни пръскат и с какво не ? И от кое е по-логично и професионално? Поне вкарай малко мисъл в тия постове ..

п.с. ти няма от какво да се притесняваш нали господ ще те спаси..

defender
10-18-2012, 21:41
ти няма от какво да се притесняваш нали господ ще те спаси..
не знам дали ще ме спаси, един е съда човешки, друг е съда Божи.
ако кажеш една молитва за мене може и да ме спаси. Благодаря.

ranieri
10-18-2012, 21:48
А за другата част от поста нещо няма ли да кажеш

defender
10-18-2012, 21:52
А за другата част от поста нещо няма ли да кажеш
ами и двамата си изказахме мненията, какво повече да кажа...............

ако предположим, че самолети пръскат някаква отрова, то ти знаеш ли какви големи резервоари трябва да имат на борда за да я съхраняват............. отделно това ще е свързано и с повече разход на гориво и нуждата от големи резервоари и за гориво........ няма логика............ а и много от тези самолети все пак са пътнически самолети............... отделно тази отрова щеше поне да има и някаква специфична миризма и първо щяха да се заразят гугутките и лястовиците (и извънземните) хихи.

ranieri
10-18-2012, 22:01
Няма какво да предполагаш , след като имаш възможноста да намериш отговора за доста кратко време..

defender
10-18-2012, 22:09
ами също може от "ТОП ШОП" да ни пръскат с някакъв серум за да ни пораснат повече пишките.

айде кажи сега твоята супер логична теория, която слага в малкия си джоб мненията на авио инженерите, които се изказаха в предаването по БТВ.

Nam3less3
10-18-2012, 22:12
Тая вечер няма нищо интересно за хейтване.

mirorforse
10-19-2012, 08:54
Мда телевизията все едно за пръв път прикрива нещо. Тва че 2ма авио инжинери или там квито са са ти казали 2 думи и край ...вярваме им. Тук не става въпрос само за София. Става въпрос за голяма част от света. Ама естествено че ще вярваме на БТВ-то. :) То винаги казва цялата истина.
И откъде знаеш, че самолетите са пътнически!? Виждаш ги на 10000 метра от теб и казваш кой е пътнически и кой не!?
Видя някво смотано предаване в БТВ и веднаха "Хайде образовайте се".. :X Ми извинявай ама по тая логика сега ще ти намеря не само български сайтове, а и сайтове на английски и ще ти постна 20 клипа и 100 статии и ще ти кажа хайде образовай се. Просто питах за мнението на всеки. Ти явно мислиш, че това е пълна измислица :)
http://www.youtube.com/watch?v=dF6fCLK_Q7k Хайде образовай се :)
И от кога започнахме да вярваме на телевизията за всичко!? Нима никога не са ни лъгали за нищо!? хмм..

Incadeptus
10-19-2012, 09:35
Defender ти май много искаш да ти порасте пишката нали си чекиджия ;) А мен особено нищо не може да ми направт щот съм Създател ;д ;)

defender
10-19-2012, 10:13
Мда телевизията все едно за пръв път прикрива нещо. Тва че 2ма авио инжинери или там квито са са ти казали 2 думи и край ...вярваме им. Тук не става въпрос само за София. Става въпрос за голяма част от света. Ама естествено че ще вярваме на БТВ-то. :) То винаги казва цялата истина.
И откъде знаеш, че самолетите са пътнически!? Виждаш ги на 10000 метра от теб и казваш кой е пътнически и кой не!?
Видя някво смотано предаване в БТВ и веднаха "Хайде образовайте се".. :X Ми извинявай ама по тая логика сега ще ти намеря не само български сайтове, а и сайтове на английски и ще ти постна 20 клипа и 100 статии и ще ти кажа хайде образовай се. Просто питах за мнението на всеки. Ти явно мислиш, че това е пълна измислица :)
http://www.youtube.com/watch?v=dF6fCLK_Q7k Хайде образовай се :)
И от кога започнахме да вярваме на телевизията за всичко!? Нима никога не са ни лъгали за нищо!? хмм..

не се обиждай чак толкова бе, коте.

mirorforse
10-19-2012, 10:16
не се обиждай чак толкова бе, коте.

Не го възприемам като обида :) Не съм те намразила или нещо подобно само заради няколко поста :) Нямам лоши чувства към теб :D
Просто изказвах мнение. ;)

defender
10-19-2012, 10:22
^
ами така е, нали за това си пуснала темата, всеки да си каже мнението, а пък кой на каквото иска да вярва.

все пак нали на тази земя живеят и хората, които евентуално стоят зад това пръскане, нима те ще отровят себе си.
или пък пилотите, които карат самолетите, нима ще отровят децата си и семействата си.

ама както и да е.

ПП: Нима ще отровят Бат Бойко - това е невъзможно.

mirorforse
10-19-2012, 10:51
^ Отностно това искам да ти кажа, че въпросните хора които пръскат не знаят какво точно правят. Тези които стоят зад това пръскане не си мисли че са българи. Всичко се диктува от няколко фамилии - това би трябвало да го знаеш.
Ние се ръководим от 300 свръхбогати фамилии, най-главните от които са Родшилдови и Рокфелерови и т.н.
Най-вероятно си чувал за династията Рокфелер (ако не си прочети). Той е свързан пряко с това явление наречено Кемтрейлс. Ето какво заявява той в ООН и общо какво е ясно за кемтрейлс - казано лично от него.

"Eдна голяма поредица от теории за вероятната цел и употреба на Chemtrails в световен мащаб:
- Най фрапиращата от тях е намаляване на човешката популация, или с други думи геноцид срещу човечеството като цяло, без значение от раса, цвят на кожата, образование морално или имуществено състояние. Това звучи налудничево, но нека подчертая, че това е официална теза на Рокфелер, която той заявява в ООН (фамилия са основатели и потдръжници на тази световна структура).
-Друга подобна теория е целяща стерилност при плодовитите жени/мъже за да не могат да създават деца, с което без горепосоченият геноцид ще се намали човешката популация до контролируеми размери с времето.
-Климатични войни"
И защо си мислиш, че хора като Рокшилдови и Рокфелерови ще се интересуват от мижатурки като Бойко :D
П.П А на пилотите, както и на телевизиите и прочие се казва: Това геоинженерство е полезно и тези химикали/кемтрейлс ни предпазват от "радиация и лошото Слънце"...
Не им вярвайте!!!! Мислете с главите си и вярвайте на очите си!
С тези мои коментари да не ме помислите за смахната :D Просто имам своя гледна точка относно този въпрос :D

defender
10-19-2012, 11:32
С тези мои коментари да не ме помислите за смахната :D Просто имам своя гледна точка относно този въпрос :D

ок, а ако не те помислим за смахната, ще ни цунниш ли по веднъж.

а Доктор Сатан може да го цуниш само по бузата, че май е по-притеснителничък.
така ли е бе докторе............... хихихи

mirorforse
10-19-2012, 12:34
Мм честно казано не ми пука за каква ме мислите :D
and.. Имаме си достатъчно съфорумнички, които са готови да ви цункат и повече от веднъж :D
Ще се радвам, ако чуя още коментари по темата :)

defender
10-19-2012, 12:35
брава, браво, жена с характер.......

ranieri
10-19-2012, 12:52
Имаш ЛС mirorforse

Doctor_Satan
10-19-2012, 13:16
ок, а ако не те помислим за смахната, ще ни цунниш ли по веднъж.

а Доктор Сатан може да го цуниш само по бузата, че май е по-притеснителничък.
така ли е бе докторе............... хихихи

http://prikachi.com/images/989/5393989M.gif

Defender спри се с тъпия пубертетски хумор. Има си цял раздел с младши курветини жадни за внимание. Като си толкова на зор, отивай там. И не ме намесвай в олигофрениите си.

Incadeptus
10-19-2012, 13:24
Аз лично искам да те разцелувам страстно ;д хахаха а тея рок еди кво си някой ден защото мен няма да ме убият ще ги пъхна в двигателите на тези самолети

Incadeptus
10-19-2012, 13:26
Да Защитнико ти не си срамежлив биеш ли биеш...

mirorforse
10-19-2012, 13:49
Аз лично искам да те разцелувам страстно ;д хахаха а тея рок еди кво си някой ден защото мен няма да ме убият ще ги пъхна в двигателите на тези самолети

So cute :D
Само не разбрах кой ще целуваш - defender или доктора :D
Иначе доста хора сигурно им мислят злото на тея Рокшилдови и там другите фамилии. :/

Incadeptus
10-19-2012, 14:09
тебе тебе да целувам да не съм гей ;д

mirorforse
10-19-2012, 15:27
aww много мило :D направо не знам какво да ти отговоря :D
http://media.tumblr.com/tumblr_lwrdxq18q21qgqce5.gif

П.П. Чакам още мнения по въпроса.И негативните ги приемам :D

Nam3less3
10-20-2012, 15:21
Авторката да не живее край летище

mirorforse
10-21-2012, 07:40
Не авторката живее край Мол :D Не се интересувам единствено от себе си. Т'ва става не само около нас, или в София. Ама няма да започвам пак да обяснявам. Темата беше направена и е написано КАКВО мислите за това явление.. а не къде и к'во прави лудата авторка. :)

Rebirthing
11-03-2012, 20:35
Наблюдавам това явление вече втори месец. Всеки път след като пръскат, става необичайно топло за сезона. Смятам, че контролират климатичните условия по този начин. Всъщност какво е официалното обяснение за тези следи ?

Vivid
11-05-2012, 16:15
Чела съм по темата и какво друго да мисля освен

Тровят ни това е

Ambiguous
11-06-2012, 19:15
Тези конспиративни теории стават от абсурдни по-абсурдни, вие смятате ли, че строго-секретни програми на САЩ,Русия,Северна Корея или някоя военно развита държава ще остави информация за действията и да излезе в интернет, да не говорим за това, че дори изобщо не прикриват въпрносните си действия.

Дори да пренебрегнете самата статистическа вероятност това да е вярно, помислете логически, защо тези дейности ще за концентрирани в бизнес центрове където хората които ръководят това се намират, явно според вашите разсъждения организаторите на подобни действия изпитват садистично удоволствие да се тровят сами.

...Илюминатите са виновни за това, сигурен съм!А не, всъщност са евреите...Да Евреите са!
http://store.picbg.net/pubpic/65/5A/4871a91ed48b655a.gif

npp
01-22-2013, 17:07
днес случайно попаднах на това видео, но е на английски без превод:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mEfJO0-cTis