View Full Version : Спада ми преди половият АКТ.
Здравейте , на 18 години съм и имам сериозна приятелка от 1 месец. Снощи я поканих в нас с идеята да правим секс, тя разбира се се съгласи и дойде. Всичко беше ОК , както си гледахме филм започнахме да се целуваме , постепенно и тактично и свалих дънките и започнах да я събличам. Искам да отбележа че приятелката ми е на 17 години и все още не е правила секс и леко се притесняваше но не всичко свършва до тук , като започнах да я събличам усетих че съм възбуден максимално и ми е твърд на 100 процента , сложих си презерватив и започнахме с любовна игра , целувки , прегръдки , дори и си вкарвах леко пръста за да я разположа и да се отпусне по лесно. И когато усетих че е готова , незнам какво ми стана но леко ми спадна пишока и не беше максимално твърд и се опитах да се отпусна обаче усещах леко притеснение. Опитах се няколко пъти да и го вкарам обаче без резултат , не бях максимално възбуден и неможех да и го вкарам , тя усети че нещо не е наред и започна да ме целува и дори започна да ми прави орална любов но без много много резултат, и така след няколко неуспешни опита се отказах, казах и че съм леко притеснен и уморен и го отложих за другия път , сега съм много притеснен дали и другия път няма да я разочаровам и незнам какво да правя , моля ви ако някой е имал същият проблем нека пише ...
TheBeliever
10-19-2012, 06:53
Защо си сложил презерватива преди любовната игра?
Иначе нищо ти няма. Спекъл си. Не го мисли толкова, че ще се притесниш още повече следващия път.
TheBobqk
10-19-2012, 06:54
Е, притеснил си се, случва се. Ако тя държи на теб няма да й е проблем, а и едва ли и тя е била спокойна, щом е девствена. Не се притеснявай толкова следващия път и дано мине добре.
Разбрахме се тези дни да пробваме отново , момичето много държи на мен и съм сигурен че иска да съм и първият , незнам и аз защо прибързах с презерватива явно направих голяма грешка , мисля за следващия път да я почерпя по 1-2 силни напитки и да пробваме пак , или пък да взема нещо за продължителна ерекция , не съм сигурен все още , не искам да се излагам втори път. Искам да добавя че като ми е оголен и на "Френулум" или там както го наричат усещам леко дразнене при търкане , дали от това може също да е проблема , нямам си никаква идея вече какво става. :(
TheBobqk
10-19-2012, 07:15
Само напитките да не са прекалено силни, щото ще бъде мазало ;д. А и мисля, че не си за виагра.
Amore-Mio*
10-19-2012, 07:18
Следващият път просто не се притесняваш.
Не се е случило кой знае какво, успокой се. Тя държи на теб и надали, заради случилото се ще имате проблеми. Действаш смело и внимателно, и всичко ще е 6.
Благодаря за бързите и точни отговори . :)
Просто не се притеснявай. Успокой се и не му мисли много. :)
Нищо ти няма и нищо недей да пиеш. Т'ва дето разказваш е напълно нормално, пробвайте пак докато стане и презерватива в последния момент го слагай)
SoMuchWin
10-19-2012, 18:11
Пушите цигари, пиете алкохол, не спите, ядете нездравословна храна, имате тревоги и после питате къде е проблема. Друг въпрос, че за мъжа е от значение това което вижда пред себе си (за ерекцията).
TrollWare
10-19-2012, 21:34
Пушите цигари, пиете алкохол, не спите, ядете нездравословна храна, имате тревоги и после питате къде е проблема. Друг въпрос, че за мъжа е от значение това което вижда пред себе си (за ерекцията).
WATCH OUT WE HAVE A BADASS OVER HERE ! :D
SoMuchWin
10-20-2012, 07:38
Лапай чаве!
TrollWare
10-20-2012, 12:51
Лапай чаве!
Звънкай брат. На лс телефонния номер ти давам а ти си дай адреса да намина щом си навитак да ти духат от същия пол :D.
SoMuchWin
10-20-2012, 19:21
Звънкай брат. На лс телефонния номер ти давам а ти си дай адреса да намина щом си навитак да ти духат от същия пол :D.
http://static.fjcdn.com/pictures/Nigga_908917_899545.jpg
TrollWare
10-20-2012, 19:45
http://static.fjcdn.com/pictures/Nigga_908917_899545.jpg
Не я отваря ;(