View Full Version : Мразила съм такива ситуации.Сега съм героиня в такава
soinlove
10-19-2012, 14:47
Ох сигурно ще бъде сурово осъдена от някои читатели, но дали ми пука е съвсем друга тема.Много мразя историите за жени , които се месят във връзката на двойка, но сега май аз съм тази жена.
Запознахме се в на един от часовете по спорт в университета.На кратко спаринг партньори сме.Закачки, подхилвания, прибираме се заедно и тн.Никой и дума не обелва за статуса си като необвързан или обвързан.Решавам, че шегите му са достатъчно смели и че човек , който ти казва : Продължавай да ме дереш, обичам да ме дерат, някак си е твърде неприемливо за такъв, който си има приятелка, както и ред други изцепки.Накрая ми иска номера, "Ретро", мисля си аз, докато не започват да ми работят мозъчните чакри."Фейсбук нямаш ли?- Имам, ама влизам рядко." Червена лампичка ми светва в главата- така казвам аз когато не искам никой да ми досажда във фейсбук. Премълчавам.Вървим- той ми обяснява колко хубаво готви и как ще спра да бъда вегетарианка в мига в който му отида на гости и ми приготви от специалните си пържоли."Кога ще ми сготвиш".. "Ъъъ нямам много време..", а в същия момент "Хайде да излезем някой път, дай си номера".Нямаш време да ми сготвиш, но имаш време да излезем? Премълчавам. И се прибирам вкъщи.След двудневно упорито ровене във фейсбук го намирам. Не под същото име, но с обилно количество негови снимки.Естествено- обвързан.От 4 години.Момичето е под всякаква критика, но то не е виновно.Проследявайки постовете му , работите ми се изясняват.За две седмици , той не намери време дори за момент да вметне , че си има приятелка. "Бях на море с компания" е добре прикритото" Бях с приятелката ми на море". "Готвя добре"= "Готвя добре за приятелката ми".
Абе лъжа ли се или ако имаш връзка от толкова време все намираш начин да го вметнеш в разговора?
Тъй - въпросът какво да правя, като го видя пак на спорта. Да се държа така сякаш не знам, че си има приятелка и да продължаваме смело с флирта, пък докъдето стигнем? Или, при следващата свалка да го попитам" А приятелката ти знае ли , че сваляш момичета по време на спаринг." И най-тъпото.. Изигра ме , въпреки, че е една година по-малък от мен.
Да се оттегля ли или да го карам на принципа "какво съм й виновна, че съм по-добра".
От него не искам връзка - ако това ме питате.Може да се позабавляваме, но не искам по никакъв начин да им развалям взаимоотношенията, не искам да ме занимават с тая работа. Та.. не съм правила такова нещо до сега, но всичко в това момче крещи "СЕКС" .. Та - да бъда или да не бъда.. втората жена?
pandabear
10-19-2012, 14:56
Ако преди седмица някъде бе постнала това щях да почна да ти чета някакви морални простотии най-вероятно.
Ама сега те подкрепям на 100%... Щом е решил да не казва за връзката си, има причина...
Яко секс!
Wednesday666
10-19-2012, 15:03
Има ли нужда да правиш каквото и да било? Дори да го мислиш?
Давай си напред, като те закача - отговаряй, нито го сваляш, нито нищо.
Но до там. Без срещи извън спорта, без Свалки, без разваляне на връзки.
И аз съм за "Яко секс" ,той ако получава всичко от тази своя връзка ,няма да те занимава.Един път живеем,трябва да спрем да се съобразяваме с другите,да гадно е ,ако тя разбере ще имат проблеми ! ТЕ не ти така,че майната му забавлявай се !
TheBeliever
10-19-2012, 15:20
Аз лично бих му секнала флирта на този. Не, че трябва да ти пука на теб за неговата връзка, но мен ме дразнят такива келешчета. Ще ми прави на мен мили очи, намеци и кво ли още не, а вечерта със същата уста ще се обяснява в любов на гаджето си. Поне да имаше топките да си признае, че търси нещо странично. Да си каже "Обвързан съм, но нещата не вървят" примерно, даже да не е така, но да постави ясно картите на масата. А той, имайки се за големия мачо, си въобразява, че ще ви върти и двете.
Тея путкенски истории - не мерси.
следващият път като те закача го попитай за приятелката му
би ти казал, ако са скъсали или иска да се разделят
ужасно тъпо би било, ако ти каже че ще скъса с нея и не го направи
така че, изчакай
защото ми се е случвало да ми дават обещания ''ще скъсам с нея , не се притеснявай'' и докато чакам и имам някакви чувства към тоя човек , да си оправят отношенията ииии..да..
NqkfaNikakva21
10-19-2012, 16:05
Аз лично бих му секнала флирта на този. Не, че трябва да ти пука на теб за неговата връзка, но мен ме дразнят такива келешчета. Ще ми прави на мен мили очи, намеци и кво ли още не, а вечерта със същата уста ще се обяснява в любов на гаджето си. Поне да имаше топките да си признае, че търси нещо странично. Да си каже "Обвързан съм, но нещата не вървят" примерно, даже да не е така, но да постави ясно картите на масата. А той, имайки се за големия мачо, си въобразява, че ще ви върти и двете.
Тея путкенски истории - не мерси.
Или пък му изиграй номер :)
Както е казала TheBeliever, такива келеши определено дразнят.
Starless
10-19-2012, 16:26
Подхвани темата дали е обвързан по някакъв начин и тогава си прецени какво да правиш..
soinlove
10-19-2012, 16:37
Или пък му изиграй номер :)
Както е казала TheBeliever, такива келеши определено дразнят.
какъв номер например?
xXxPETYAxXx
10-19-2012, 18:19
Според мен си е абсолютно нормално обвързан човек да се закача и да флиртува. И какво е направил толкова - не е изневерил, не те е подвел, просто се закача - нищо кой знае какво. Попитай го дали има приятелка и виж какво ще ти каже. Човека просто флиртува, а вие едва ли не го изкарахте, че изневерява.
soinlove
10-19-2012, 19:38
Ми ей тука се разминаваме- аз не го мисля за нормално..
Второ той беше толкова гузен и раздвоен като ми поиска номера.. толкова се колебаеше.. да ми каже за какво го иска и как , ама защо, че от 100 км си личеше че гузната съвест го гони с 200 км/ч., така че до някъде той вече е прекрачил допустимите граници на безобидния флирт.
Ммм и 2те гледни точки си имат и + и -, така че внимателно помисли къде са повече + и давай смело натам :)
Да се оттегля ли или да го карам на принципа "какво съм й виновна, че съм по-добра".
Боже.. какво е това самочувствие?
Ако беше толкова по-добра, нямаше да е с нея 4 години.
Иначе, ако искаш безпристрастност - на ти - ако не си ти, някоя друга ще е. Човекът търси разнообразие и не е твоя вината, че връзката му вече му е доскучала. Не си ти причината за техния разрив или, иначе казано, криза на връзката. Твое си е решението ще се "месиш" ли, няма ли. Въпрос на морал.
И по-добре му кажи, че знаеш всичко. Няма да можеш да изиграеш ролята на "незнаещата" дълго време : )
SisiStrange
10-19-2012, 19:53
И след 3-4 години ще се запише на спортни танци, където ще се постарае да те скрие пред някоя секси танцьорка.
TheBeliever е много права. Жалко е.
soinlove
10-19-2012, 19:56
ехо, някой пропусна ли частта с това, че аз НЕ искам връзка с въпросния... какви след 4 години ми образувате тука.. след 4 часа дори няма да ме интересува вече.. Oh, god..
SisiStrange
10-19-2012, 20:00
Колко смислено. Но ти мразиш такива истории попринцип. Виж, за 4 часа може, обаче. Whatever. Добре, че не ми остава форумно време вече да ви чета.
Разбираемо ти се е вирнало нослето. Не всеки ден на човек му се случва да може да разруши със своята обаятелност 4 годишна връзка. Пофантазира ли си как тя плаче, докато той ти се врича във вечна любов, а ти стъпваш върху него с токовете си?
Ох, каква власт. Оргазъм.
soinlove
10-19-2012, 20:05
А някой замислял ли се е че щом той търси нещо другаде, тя не му дава достатъчно и да плаче, тя сама ми е навряла този човек в ръцете.Друг е въпросът , че техните отношения не ме интересуват, интересува ме това, че той флиртува с мен- какво прави с нея си остава там и аз не искам да го знам.
Въпросът е- как да реагирам следващия път като го видя .Да изиграем диалог тип
-Ама аз си имам приятелка
-Споко бе, аз не съм ревнива, не се притеснявай.
или гузно да го отбягвам.
прави каквото искаш.
ти какво искаш, честно?
и мен ако питаш, независимо ще се срещате ли за едното чукане или не, трябва да му обясниш, че знаеш всичко.
soinlove
10-19-2012, 20:11
Секс от време на време.Това искам.Те двамата да си се оправят.
TheBeliever
10-19-2012, 20:37
След като знаеш какво искаш и не ти пука, че той си има приятелка, защо пусна темата?
FuckedUp
10-19-2012, 21:17
След като знаеш какво искаш и не ти пука, че той си има приятелка, защо пусна темата?
Сигурно искаше да й пишат за морални ценности.
Всъщност, аз също искам да знам отговора на въпроса.
valdesbg
10-20-2012, 06:44
Хехе, не си си намерила похлупачето за да приказваш толкова смело. В случая за бой си ти. Щото имаш цялото инфо, държиш всички козове и се подмотваш като невестулка на полянка и се чудиш къде те сърби. Личи си че нямаш опит, и позицията в която искаш да си няма да ти понесе.
Няма да коментирам откровено повърхностните ти разсъждения, само ще кажа че като искаш секс и не ти дреме за техните отношения - отивай и го чукай бе. Тая тема за кво е? Него не го ебе дали знаеш или не знаеш за приятелката му, след като и в двата случая ще му налапаш бастунчето.
Ако беше поставила въпроса по друг начин.. щеше да получиш по различни отговори.
SisiStrange
10-20-2012, 06:49
Според мен пък иска да сподели, че някой е предпочел нея пред гаджето си. Велико. Мечтата на всяко момиченце.
Интересно е как прецени, че мацката на става само по фейсбук профила и. И чак реши, че си 100 пъти по-добрата. Ако беше, щеше вече да се е захванал наистина да те сваля, а не само да се лигави. И щеше да ти готви на теб, а не на нея. Явно, обаче, нямаш проблеми със самочувствието. Това е хубаво за теб поне докато не слезеш на земята.
Щом ти харесва идеята да те е*е някой, а после да си ходи при гаджето да и казва колко я обича (и това никак не те притеснява) давай. Не е хубаво човек да си подтиска природата.
Успех и да ползвате презервативи. Задължително.
valdesbg
10-20-2012, 07:20
Цялата работа е че авторката е на принципа "Имам си вода и пръст - ще си направя кал, за да замерям другарчетата и да се оклепаме взаимно." Вместо да добави малко пясък за да стане цимент и да си направи къщичка. От тук нататък аз нямам повече коментари и бия отбой на всичко креативно и конструктивно, което имах да кажа. Мисля че най-разумно за всички четящи темата ще е да направят същото, щото целта на темата явно не е да получи съвет.
watergirlblue
10-20-2012, 07:36
Аз лично бих си поиграла с него..Остави го да хлътне малко, и после го питай дали прителката му знае..:Д
Niakoitam
10-20-2012, 08:08
Ох сигурно ще бъде сурово осъдена от някои читатели, но дали ми пука е съвсем друга тема.Много мразя историите за жени , които се месят във връзката на двойка, но сега май аз съм тази жена.
Естествено че ти пука каквото и да говориш,защото си изправена пред избор,но се надяваш по-скоро да ти кажем да си правиш каквото дойде без да се съобразяваш с никой.
По скоро мразиш тези жени,който се месят в ТВОЯТА връзка и тази на приятелките ти,а не всички и това го доказва.
Или, при следващата свалка да го попитам" А приятелката ти знае ли , че сваляш момичета по време на спаринг."
В противен случай този секс ще стане и още и още и още и ще има ама аз колко съм объркана и как ме излъгаха и добре дошла в егоистичният свят на Златките без скруполи влюбващи се в омъжени мъже,защото лъхали на секс пък и те били много по-добри от жените им.Трябвало да си гледат собственото щастие. :)
heartshapedbox
10-20-2012, 10:14
Аз също не разбрах защо си пуснала темата-така или иначе си решила, че ще се изчукаш с него.