avrorata
10-20-2012, 12:38
Значи ето я и моята история, запознах се със едно момиче, миналата година леко по леко започнахме да се поопознаваме и започнахме да излизаме само двамата, станахме гаджета, и така до ден днешен, много я обичам хора за една година нито веднъж не съм си помислял да правя каквото и да било с друга, въпреки че съм имал възможност ,просто се поставям на нейно място и ужас, и 2мата сме твърдо против изневерите, всичко вървеше гладко до преди месец, когато повдигнах един въпрос, естествено се отнася за секс ,първоначално тя не искаше да говорим, но впоследствие се отпусна, и ми обясни че не е готова тоест тя е девствена аз напълно я разбрах едно момиче трябва да прави секс когато се почувства готова и когато е сигурна в партниора си обаче постепенно всеки път когато се срещнем ' напредваме ' аз не съм девствен но не избързвам правя това което тя ми позволи първо не ми даваше да я докосвам по гърдите след седмица разбра че така и ставало хубаво след това я убедих че ако ми позволи по надолу ще и бъде по хубаво тя се съгласи отново след седмица убеждения, след това ми позволи и под дрехите боксерки и т.н изведнъж ,усетих че може би е готова отново опитах да говоря с нея за секс но отново ми каза че не е готова отново се съгласих вижте за повечето от вас сигурно съм кретен защото още ходя с нея но аз я обичам много и не ми пука както и да е и една вечер малко се олях и както и бърках я отворих без да искам с пръст тя не реагира много остро каза че не я е заболяло много и сега ми позволява всичко даже и свирки прави и такива работи , всичко но секс не била готова.Та питам ви как може човек който прави такива работи да не е готов аз я чакам вече година не съм правил секс от каменната ера сигурно но не съм с нея само заради секса и съм го доказал,но не правенето на секс си оказва влияние, а допълнително има друга която иска да е с мен, тя иска да правим секс но не мога искам си моето момиче не ми трябват курви който са на телефонен клик от ебането. Според вас как може да не е готова,след като прави всичко останало без секс, другият въпрос. Прави ми се секс та 2 не виждам а моето момиче няма да ми го даде скоро дали да не пробвам една курва пък дано тя не разбере,много я обичам идея си нямате колко бих дал всичко за нея , ама вече се не издържа, моля ви само смислени съвети, без обиди ,без да ме съдите за каквото и да било Благодаря .