PDA

View Full Version : Дайте мнение (:

avrorata
10-20-2012, 12:38
Значи ето я и моята история, запознах се със едно момиче, миналата година леко по леко започнахме да се поопознаваме и започнахме да излизаме само двамата, станахме гаджета, и така до ден днешен, много я обичам хора за една година нито веднъж не съм си помислял да правя каквото и да било с друга, въпреки че съм имал възможност ,просто се поставям на нейно място и ужас, и 2мата сме твърдо против изневерите, всичко вървеше гладко до преди месец, когато повдигнах един въпрос, естествено се отнася за секс ,първоначално тя не искаше да говорим, но впоследствие се отпусна, и ми обясни че не е готова тоест тя е девствена аз напълно я разбрах едно момиче трябва да прави секс когато се почувства готова и когато е сигурна в партниора си обаче постепенно всеки път когато се срещнем ' напредваме ' аз не съм девствен но не избързвам правя това което тя ми позволи първо не ми даваше да я докосвам по гърдите след седмица разбра че така и ставало хубаво след това я убедих че ако ми позволи по надолу ще и бъде по хубаво тя се съгласи отново след седмица убеждения, след това ми позволи и под дрехите боксерки и т.н изведнъж ,усетих че може би е готова отново опитах да говоря с нея за секс но отново ми каза че не е готова отново се съгласих вижте за повечето от вас сигурно съм кретен защото още ходя с нея но аз я обичам много и не ми пука както и да е и една вечер малко се олях и както и бърках я отворих без да искам с пръст тя не реагира много остро каза че не я е заболяло много и сега ми позволява всичко даже и свирки прави и такива работи , всичко но секс не била готова.Та питам ви как може човек който прави такива работи да не е готов аз я чакам вече година не съм правил секс от каменната ера сигурно но не съм с нея само заради секса и съм го доказал,но не правенето на секс си оказва влияние, а допълнително има друга която иска да е с мен, тя иска да правим секс но не мога искам си моето момиче не ми трябват курви който са на телефонен клик от ебането. Според вас как може да не е готова,след като прави всичко останало без секс, другият въпрос. Прави ми се секс та 2 не виждам а моето момиче няма да ми го даде скоро дали да не пробвам една курва пък дано тя не разбере,много я обичам идея си нямате колко бих дал всичко за нея , ама вече се не издържа, моля ви само смислени съвети, без обиди ,без да ме съдите за каквото и да било Благодаря .

Ivaaaaa
10-20-2012, 12:52
Ти си кретен сам си го каза така че не те обиждам. Обичам я, обичам я, обичам я. Вече съм убедена, че думите нямат никаква стойност, поне в твоя случай със сигурност. Противоречиш си. Казваш едно, а мислиш друго. Не я оправдавам, не подкрепям това да не ти пуска толкова много време, но все някаква причина си има. Трябва да изчакаш, ако я обичаш колкото твърдиш, въпреки че се съмнявам.

avrorata
10-20-2012, 13:19
Ако не я обичам най малкото нямаше да чакам през толкова неща минахме с нея но няма да ти обяснявам както и да е причина не знам казва че не иска защото просто не искала нямала конкретна причина . Извинявай само да попитам защо съм кретен ?

SoMuchWin
10-20-2012, 13:23
Чакай още 20 години тогава, може да се окаже накрая, че шегата е за твоя сметка. Секс не ти дава, защото не смята, че си подходящия за 1-я й път. Интересна история -> "Аз я обичам и всичко бих дал за нея, тя ме обича и не би дала всичко за мен."

Violenza
10-20-2012, 13:53
На колко годинки сте?

Малко странно ми се вижда да стигате до свирки и т.н., а тя да обяснява как не била готова за секс. То това ако не е секс...

Сам казваш, че си против изневерите, а искаш на курва да ходиш. Стой си на д-то и имай търпение, ако наистина държиш на нея.

plam1ty_96
10-20-2012, 14:02
Аз лично няма да те съдя , защото нямам това право !! :) просто поговори с нея за това кажи и как се чувстваш ? защо се държи така с теб след като ти позволява всичко защо не ти пусне не мога да разбера според мен щом не ти дава значи има причина за това ама да ти казва не съм готова добре ама това е 1 година вече сигурно и повече. Помисли над това което иска сърцето ти ;) и ако се разделите помисли за себе си кое е най добро за теб,защото другите няма да го направят вместо теб :)

xXxPETYAxXx
10-20-2012, 14:48
...не ми трябват курви който са на телефонен клик от ебането.

...дали да не пробвам една курва пък дано тя не разбере,много я обичам идея си нямате колко бих дал всичко за нея , ама вече се не издържа.

Ама хич не си противоречиш :D
На колко години е въпросното момиче? Не знам цяла година да не правите секс - много е странно. Бих била на нейна страна, само ако е малка на години и наистина не е готова, но ако е на 16+ вече не знам.

marilyn
10-20-2012, 15:36
Неграмотник!

TrollWare
10-20-2012, 16:45
Карайте на свирки