Влез

View Full Version : Никога няма да си намеря приятелка !!

w.rooney10
10-20-2012, 19:35
Eдинствено когато тренирам се забавлявам необичам неходя по кафенета,по дискотеки смятам, че съм грозен заради лицето . От дълго време се боря с акне заради него ми се подиграваха ,а сега лицето ми стана на белези ,въпреки че ги няма пъпките . Когато съм искал да заговоря момиче винаги ме е било срам и си казвах няма смисъл "тя няма да иска да говори с мен". Така си направих извод, че никога няма да си намеря приятелка .

Auriss
10-20-2012, 19:37
трогателно ;(

Wednesday666
10-20-2012, 19:44
Извод, базиран на какво? Няколко пубертетски години и няколко белега?
Я се осъзнай и спри да хленчиш.
Все някой ден и за теб ще се намери жена.
А междувременно вземи си научи граматиката на родния език.

Kapi90
10-20-2012, 19:46
Самочувствието момче оправи се с това,момичетата ще дойдат после !

HollyGolightly
10-20-2012, 19:50
Белезите и акнето са ти най-малкият проблем в този случай. Просто нямаш самочувствие, а липсата на такова винаги отблъсква. Както и тази нерешителност, ако отиваш да заговориш някоя с мисълта, че тя няма да иска да говори с теб, то това си личи и точно така и ще стане.

notlike
10-20-2012, 19:55
Стани си самодостатъчен, това е... и спри да хленчиш, ти мъж ли си, или какво? Всички си имаме проблеми, но не сме тръгнали да ореваваме света. Моят съвет е - стани малко непукист и почни да играеш на принципа проба-грешка. Все един път резултатът ще е +, тогава си ти.

marilyn
10-20-2012, 20:19
Не те искат, защото си неграмотен!!!

Белезите от акне са ти най-малкия проблем, оправи си самочувствието, правописа и мирогледа.

chushkopek
10-20-2012, 20:26
Удари си главата в бюрото силно, стегни се, млъкни и си вдигни самочувствието.
Алтернативата ти е да станеш пасивен гей.

FuckedUp
10-20-2012, 20:27
Пълна трагедия. Ти и правописа ти също.

TrollWare
10-20-2012, 20:29
Стегай се лиглио

heartshapedbox
10-20-2012, 23:06
Стягай се, престани да се самосъжаляваш и отивай да си търсиш мацка.
С мрънкане как не те харесват не става, прекрасната няма да дойде да ти звънне на входната врата.

Amore-Mio*
10-22-2012, 08:02
Ниско самочувствие - отблъсква, следователно сам си си виновен.
Да не ти пука какво мислят другите, ти си си ти. Видели са те с ниско самочувствие и почнали да си избиват комплексите. Проблемите са разрешими - стига да искаш. Отиваш на дерматолог и ще се намери решение на проблема ти с акнето и белезите.

juj4elinka
10-22-2012, 09:28
Едно момиче никога няма да хареса хленчещ мухльо и неграмотен до някаква си степен. Не го казвам с цел да те обидя, а да ти представя с няколко думи в какво може би се превръщаш. За да те хареса едно момиче, първо ти самия започни да се харесваш (това не значи да станеш поредния самовлюбен глупак), научи се да общуваш свободно и се старай да правиш добро впечатление. Чак когато се изградиш като мъж, ще успееш да си намериш правилното момиче. :)

valdesbg
10-22-2012, 09:37
Абсолютно прав си.

Срещу вродения мързел и придобитата неувереност съвременната медицина е безсилна.

Glamour92
10-22-2012, 09:40
...затова пък винаги можеш да си отвориш нова бира :)

Dark_Heartbreaker
10-22-2012, 11:01
Правопис!!!

p.s. Я се стегни, грозен бил! Тренираш, използваш козметика, а не хленчиш по сайтовете!!!

MasterOfPumpkins
10-22-2012, 21:43
за автора, не че съм цъфнал и вързал да раздавам съвети, но няма нужда да се обричаш на неуспех всеки път, като правиш нещо. колкото повече го повтаряш, толкова по-реално ще става. светът бил като огледало - както се отнасяш към него, така ще ти отвърне. затова, вземи се усмихни на мушкатото отсреща и бъди доволен от НЕЩО. тренирай си там, к'вото тренираш, кефи се и (важно) не чакай , мамка му, не чакай нещо да се случи - трябва да си го направиш. грешките са само уроци, бъркаш този път, знаеш за следващия.

въпрос : това "вдигни си самочувствието" дори да не го е знаел, бързо ще му стане ясно. и на мен ми е ясно. обаче предложете някакви начини, а ? знам, че всичко е индивидуално, но няма ли някой преминал през това, който случайно да си спомня какво се е случило с него ?

marsita
10-23-2012, 13:43
w.rooney10, това, че се чувстваш гадно е факт. За да имаш успешни отношения с околните и те да те харесват, първо трябва ти да се харесаш. Това ще ти го каже всеки. Но как точно да го направиш? Ами така- бъди себе си. Открий какво обичаш. Кое е това, което те кара да се чувстваш щастлив? Спомена тренировките.. Освен тях, какво друго? Запълни времето си с неща, които ти доставят удоволствие или хора, които те кефят. Всеки е интересен с нещо различно. Няма по- хубаво нещо от това да имаш възможността да опознаеш един човек с всичките му странности и защо не да го обикнеш, заедно с тях?! Проблемът на повечето хора е, че сами поставят едни такива висооки стени около себе си. Те пазят от слънцето, но пазят и от прегръдка. ТИ СИ ЧОВЕКЪТ, който създава своя живот! Имаш две възможности: да го прекараш в самосъжаление и недоволство или да си щастлив с това, което си и имаш. Ти кое избираш?!

valdesbg
10-23-2012, 15:44
И отново си напълно прав. Съветвам те да се махнеш от тоя ужасен свят. Спестяваш мъките на всички ни, и най-вече на себе си.

LetYouGo
10-23-2012, 18:23
Аз ти предлагам да си останеш нещастника ,недоволен от себе си .Продължавай да мрънкаш,ще имаш успех !

Nappqko
10-23-2012, 19:30
Пич,как може да паднеш толкова ниско...ТО, без самочувствие си за никъде в тоя живот.