PDA

View Full Version : БДСМ

rob90
10-22-2012, 12:41
Падате ли си по БДСМ?Какво ще прави ли и какво искате да правите.Въобще кажете всичко което мислите за БДСМ

TrollWare
10-22-2012, 12:45
Счупена работа! Пълни измишлиотини(според мен - no offense).

TrollWare
10-22-2012, 13:09
^ изобщо знаеш ли за кво става въпрос?!

Да

Много малко хора които са БДСМ познавам , затова според мен няма такова нещо като БДСМ ..

Ако се вържа на някоя която е БДСМ най-вероятно ще я зарежа не си падам по хард..

Ivaaaaa
10-22-2012, 13:14
Не ми харесва не си падам по това.

phoeniX_boy_BG
10-22-2012, 13:16
^ изобщо знаеш ли за кво става въпрос?!
Ти единадесет годишния какво правиш тука? Марш в детската градина!

SisiStrange
10-22-2012, 13:30
В нормални граници - да. Връзване, белезници, драскане, игри на изнасилване и тн. Не бих се захванала с щипки по зърната, бой с камшици и прочие осакатяващи неща.

marilyn
10-22-2012, 14:49
Мда, в някакви леки форми.

chushkopek
10-22-2012, 16:08
Такова животно като нежен секс не ми е хич кеф да правя, направо скучно мога да го нарека. Не съм навит на няколко неща: скат, пис, всичко което оставя трайни увреждания или белези, това някой да има въже/колан/Х около врата и някой да бъде със запушена уста. Какво против камшици бе Сиси? Не говорим за някъ'в зверски бой, ами да стане розовичко. Голям мерак ми е да си намеря нагайка....и това ще се случи скоро време.

П.С От лични впечатления голям % от жените открито или не, си падат малко или много по БДСМ.

xPafx
10-22-2012, 17:45
В нормални граници - да. Връзване, белезници, драскане, игри на изнасилване и тн. Не бих се захванала с щипки по зърната, бой с камшици и прочие осакатяващи неща.

same.

psychopath
10-22-2012, 17:51

Общо взето и аз така. :)

benzboss
10-22-2012, 18:32

Извинявай, първия път прочетох, че става въпрос за дрискане, се счупих от смях, щото си има и такъв фетиш по принцип.

dream1707
10-22-2012, 19:04
В границите на нормалното ...

BloodyMeri
10-22-2012, 19:08
Бе понякога и към ненормалното;зависи от нагласата и от възбудата,но определено си обичам да ме кара яко хард.

Violenza
10-22-2012, 20:59
Връзване, пляскане, дърпане на коса и т.н. малко по-грубички неща да. Истинска болка не ми допада.

heartshapedbox
10-23-2012, 13:43

Същото.

Ps:Днес четох някаква статия в Космополитън "Как да възбудим партньора си" или нещо такова и единият съвет беше "Вземи вилица от кухнята и го боцкай с нея." :Д

greenblood
10-23-2012, 23:00
За тези който не знаят какво значи БДСМ.

БДСМ – секс без задръжки

БДСМ включва секс, болка, власт, мазохизъм, садизъм и отхвърляне на всякакви табута в интимната сфера. Но всичко е доброволно! БДСМ е тъмната страха на секса. Имате ли смелостта да се изправите пред това изпитание?

БДСМ включва секс, болка, власт, мазохизъм, садизъм и отхвърляне на всякакви табута в интимната сфера. Но всичко е доброволно! БДСМ е тъмната страха на секса. Имате ли смелостта да се изправите пред това изпитание?
БДСМ – секс без задръжки
Абревиатурата БДСМ идва от англ. - BDSM – BD (Bondage & Discipline – Робство и Дисциплина), DS (Domination & Submission – Господство и Подчинение), SM (Sadism & Masochism – Садизъм и Мазохизъм). Терминът е познат от 90-те години на миналия век и се свързва с цяла субкултура.

Навярно вече в съзнанието ви е изникнала сцена от филм на ужасите, включваща болка, писъци, жертва на побой и изнасилване. Всъщност БДСМ сексът се основава преди всичко на безопасност, доброволност и разумност (SSC – Safe, Sane, Consensual).

БДСМ е БДСМ – секс без задръжкинетрадиционна форма на сексуални отношения, включваща връзване, закопчаване с белезници, употреба на камшик, ролеви игри, при които единият от партньорите е властващият господар, а другият е подчинен. Като се замислите, поне веднъж ви се е случвало да участвате в секс игрички с партньора си, да правите секс с вързани очи, да преминете от целувки в по-грубо хапане, да говорите мръсни думи на половинката си, нали? Да? Е значи току-що потвърдихте теорията, че повечето хора са практикували някаква форма на БДСМ.

БДСМ възниква отново като резултат от стремежа на хората към достигането на нови висини в сексуалния си живот. За някои това е начинът да изпитат по-силна възбуда и разтърсващ оргазъм. Що се отнася до фетишите, някои от най-разпространените са неразделна част от БДСМ секса – високите токчета, кожените дрехи, еротичното бельо, секс играчките. А основното в тази субкултура е взаимното доверие и взаимното съгласие.

Някои хора просто се възбуждат от мисълта за безпомощност, желаят да бъдат напляскани, оковани, командвани. Това, което изглежда болезнено за вас, на други доставя неописуемо сексуално удоволствие.

http://intimno.rozali.com/sex-taini/p18327.html

rob90
10-26-2012, 18:31
Супер е че ви харесва.На мен ми харесва да съм роб.Жената да прави каквото иска с мен.

Rabalka
10-27-2012, 04:47
И на мен ми допада грубото чукане.Снощи ми върза ръцете отзад и ме правеше каквото си иска и направо откачих от кеф :oops:

rob90
10-29-2012, 14:23
За да не пускам нова тема ще пиша тук.Момчета обичате ли да лижете женски крачета или обувки.Момичета също да пишат.

liglata_bg
11-28-2012, 02:15
Падате ли си по БДСМ?Какво ще прави ли и какво искате да правите.Въобще кажете всичко което мислите за БДСМ

Обичам да ме таковат по-хард определено и някак си много ме възбужда като ме подчинява.

Foxa^
11-28-2012, 13:59
И на мен ми допада грубото чукане.Снощи ми върза ръцете отзад и ме правеше каквото си иска и направо откачих от кеф :oops:

А ма я млъкни ма , фантазио :D

Обичам да ме таковат по-хард определено и някак си много ме възбужда като ме подчинява.

"таковат" ... мдам така говорехме като бяхме 5-ти клас ...

TROLLDADLOLCAKE
11-28-2012, 15:48
Ако говорим само за белезници , драскане , хапане - СТАВА ! Без останалите извращения ! :D

SweetZombie
11-28-2012, 17:35
А ма я млъкни ма , фантазио :D

"таковат" ... мдам така говорехме като бяхме 5-ти клас ...

Oф за бога защо се се заяждаш с хората, не съм видяла и един хубав коментар от теб....... (facepalm)

liglata_bg
11-28-2012, 21:48
" Таковат" заради цензурата :)

Foxa^
11-29-2012, 10:56
Oф за бога защо се се заяждаш с хората, не съм видяла и един хубав коментар от теб....... (facepalm)

Objection ! Изтъкан съм от добри намерения и чувства, но просто някой хора си го просят

" Таковат" заради цензурата :)

А значи можеш в по-горната тема да говориш ,че правиш "от гъза в устата" , но трябва да кажеш "таковат" , за да не те помислят за вулгарна и да ти лепнат етикет ... мдам

youonlyliveonce
11-29-2012, 11:49
Objection ! Изтъкан съм от добри намерения и чувства, но просто някой хора си го просят

А значи можеш в по-горната тема да говориш ,че правиш "от гъза в устата" , но трябва да кажеш "таковат" , за да не те помислят за вулгарна и да ти лепнат етикет ... мдам

Еми прав си е... ;)

ShtrudeL
11-29-2012, 12:51
мноЛ сте зле
Това че обичате грубото чукане, пляскането по дупето, драскането и хапането, не значи, че всичко това е равно на БДСМ или каквото е там. Тея работи са нещо нормално.

По темата: Не ме радва идеята да ми причиняват огромна болка и най-вече някой да изпитва удоволствие от това, че може примерно да забрави, че съм човешко същество и че съм неговото човешко същество. Това дори ме отблъсква и отвращава. А чак отвращение у мен трудно се предизвиква.
Иначе обичам сладката болка. Обичам да ме душат лекичко и хапят по устните сиилно, и да ме мачкат и стискат, или да ме държат за косата, ноо толкова. Сигурно ако бях момче, бих изпитвала удоволствие от това да имам власт над някое момиче и да ми е като жертва... която обичам. :3

БДСМ включва секс, болка, власт, мазохизъм, садизъм

ughmmm как възбуждащо звучи <3

Liena
11-29-2012, 14:51
BDMS във формата която аз познавам -това е начин на живот.Запознатите знаят, че BDMS има много разновидности сигурно точно толкова колкото са хората които го практикуват.При мен е 24/7 ,и господарят ми не ме е оставил без крайници все още ,аз съм си послушна но дори и когато загрубее повечко е в рамките на здравословното -ИМАМ МУ ПЪЛНО ДОВЕРИЕ и ако реши,че трябва да вися вързана от тавана не протестирам-това е истинското подчинение но то не е за всеки нито Доминирането .Един доминиращ трябва да е такъв по природа,трябва да е хищник,и да е доминиращ във всяко едно отношение .Няма как аз да имам по голяма обща култура от доминиращия ме .Трябва да спечели уважението и доверието на робинята си :)
Общо взето ,във всяка връзка има доминиращ но не се демонстрира явно заради егото и гордостта на подчинения ,а в БДСМ не е така.Много е сложно ,мога да изпиша хиляди редове по темата и пак няма да съм казала всичка .
Но лично аз не бих приела друг вид връзка -това естествено е благодарение на човека който ме опитоми .Обичам го с цялото си същество.

Big Jo reaper
11-30-2012, 10:54
same.

еми аре ела да се позабавляваме приготвих вече куфарчето

Foxa^
11-30-2012, 12:57
БДСМ е като са връзват там извратеняците ... вижте малко снимки в Гугъл

Azoria
11-30-2012, 14:13
Човек, който е садист/мазохист в някаква степен по принцип, ще бъде безкрайно щастлив да си намери половинка, която да има същите (а най-добре противоположните) желания и да си е такъв и в правенето на секс. Не съдете толкова грубо, щом си им харесва на хората, какво?

И аз подкрепям мнението с леките форми, не би ми харесало нещо,което да ми причини истинска болка. Ще ми мине и възбуда и всичко.

magi_dark
11-30-2012, 16:33
Да харесвам BDSM,практикуваме го с гаджето,но не често :( ! Не говоря за бруталния BDSM,където се пробиват и режат,а за нормалния връзвания,пошляпване по дупето и гърдите,щипки на зърната,восък и тн.

F4ence
12-04-2012, 19:08

+1

anonymous708973
12-04-2012, 21:07
http://www.bgsexstory.com/category/%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%BEbdsm/
Отворете първото. Да не се тълкува като реклама, моля.

Само на мен ли ми се струва написано профански, олигофренски и т.н.? И грам невъзбуждащо, разбира се.

ShtrudeL
12-04-2012, 21:52
http://www.bgsexstory.com/category/%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%BEbdsm/
Отворете първото.

Аз си харесах това:

*Трябва да си кучка с повечето мъже и да си послушна кучка с истинските.

*..мозъка е истинския сексуален орган..

От там надолу не ми хареса ^^

особено пък това:

-Защо си с този глупак? Ела при мен още тази вечер и ще ти покажа мястото на жените.

FU!

авввв
*след 10 мин*
наистина след това, което прочетох, се почувствах душевно изнасилена и то не по начин, който би ми харесал. ;/ ;О сега много дълго няма да ми се прави секс
УЖАСНО

ohluv
12-04-2012, 22:57
:lol: чисто чао

Foxa^
12-05-2012, 06:39

Пфф това е такава гнусна измишльотина ,че дори аз се почувствах покварен и унизен след като я прочетох. :D
Странно ли ,е че получиш ерекция :/

galaxy29
12-08-2012, 01:06
обичам, когато момчето ми ме хапе, обичам аз да го хапя, обичам, когато сложи белезници на ръцете ми и съм безпомощна, обичам като лекичко дърпа косата ми, обичам като вкара пръсти в устата ми и аз ги захапя, обичам, когато сложи ръка на устата ми, за да не събудя някой, обичам като държи врата ми, обичам като държи дупето ми със силните си ръце и забива пръсти и когато го пляска и порозовее, обичам да забивам нокти в него, когато умирам от удоволствие, обичам да е лошия, да играем на изнасилване, той ми се нахвърля, хапе ме, държи врата ми, а аз се дърпам, опитвам се да го отблъсна, но не се получава, защото е толкова силенн, казвам му да спре, при което той откача и когато започна да крещя от удоволствие, откача още повече, кара ме да треперя и якото е, че след, което и да е от това, съм сгушена в него и ме прегръща толкова силно
нещо, което искаме, но още не сме пробвали е ръцете ми да бъдат завързани зад кръста, здраво, с въже

ShtrudeL
12-08-2012, 11:31
Един голям плюс за горния коментар, макар че това не е БДСМ, а просто страст. И слава богу.

fenastz
12-09-2012, 14:28
Кво се правите бе, половината от тука като ви плеснат по гъза и ревете че боли, за БДСМ говорят :razz:

Canis_Dirus
12-09-2012, 14:33
БДСМ и Миле Китич за вас!

Милиони Камиони дай дай дай дай

anonymous708973
12-09-2012, 16:31
Кво се правите бе, половината от тука като ви плеснат по гъза и ревете че боли, за БДСМ говорят :razz:

Щот ти си спал с половината, нали.
Аре беги.