View Full Version : Какво да разбера?
cremena45
10-23-2012, 12:01
Здравейте аз съм на 16 той е на 15 и сме в един клас даже близо стоим може да се каже ....и така говоря за момчето което ми харесва доста ,забелязах че е срамежлив тоест не би направил първата крачка така че започнах аз и така го заговарям от време на време питам го разни неща той ме слуша и отговаря но не ме гледа в очите докато говорим някой знае ли как да разбера дали е защото съм му неприятна или защото му е неудобно ,иначе в час ме заглежда в очите ,както и аз ,аз съм малко непослушна в час и говоря и когато говоря ме гледа ,но когато го питам нещо избягва да ме гледа...та се чудя какво да си мисля и какво да правя?Как да го накарам да не му е неудобно от мен?Как да стопя леда и разбера дали има интерес към мен или си губя времето?Има и още нещо ония от класа ми завистнички и злобарки ми се присмиват ,как да разбера той на чия страна е ?Дали е споделя мнението им?
Щом е срамецлив, има голяма вероятност именно това да е причината да не те гледа в очите, когато конкретно се обръщаш към него. В никакъв слоучай не го приемай лично! Може да си е такъв по природа..Пък и знаеш, че за възрастта това си е нормално. Опитай се да го предразположиш, да го опознаеш що за човек е и той теб съответно. Говорете си на общи теми- сподели нещо за себе си, после го попитай нещо за него, искай мнението му. Така ще разбере, че е важен за теб и ще започне да се отпуска... Но внимавай да не бъдеш прекалено настъпателна.. Ще ми е интересно да споделиш как се развиват нещата по- нататък :)
^Съгласен съм с мацката, а и осъществявай някакъв физически контакт с него, това също много предразполага. Потупай го по рамото, хвани го под ръка, удари го на шега ако се майтапи, такива работи.
cremena45
10-23-2012, 15:01
Да истината е че изглежда доста стеснителен ....изглежда загадачен ,но ми харесва когато ме гледа приятно ми е като около мен въпреки ,че той усещам че се притеснява когато е около мен и останем насаме ....значи това че избягва погледа ми не е лошо?Всъщост и гласа му е някак по-тих когато ми говори и е притеснен усещам го Btw заглавието трябваше да е как да разбера?
Не е лошо. Или е притеснителен по принцип, или се притеснява от теб (т.е. те харесва).
cremena45
10-23-2012, 18:29
Забелязах че с другите момичета от класа не е така срамежлив даже отива закача се ,не изглежда въобще напрегнат или нещо такова както с мен.......
TrollWare
10-24-2012, 04:30
Аре вместо да пишеш тука досега да си го заговорила и евентуално поканила да излезете(щом той неще да направи 1вата стъпка).
heartshapedbox
10-24-2012, 11:01
Покани го да отидете някъде заедно.
Забелязах че с другите момичета от класа не е така срамежлив даже отива закача се ,не изглежда въобще напрегнат или нещо такова както с мен....... Значи си харесва теб :) време е да разчупите леда