View Full Version : Ще иска ли с друг?
Понеже съм първия на приятелката ми, заедно от много време и се обичаме и искам да питам-ще иска ли да пробва с друг след време просто да види какво е?Най-добре да помогнат момичета които са били в същата ситуация ама очаква и др мнения
ShtrudeL
10-23-2012, 14:36
пф
Не можем да знаем дали ще иска, омг.
Ако си омръзнете (макар че това понятие не ми харесва никак) и престане да те обича, а е просто с теб от привързаност, е напълно възможно уморена от връзката си, да поиска да се отдаде на свободия.
Така че... обичайте си се и не го мисли.
Понеже съм първия на приятелката ми, заедно от много време и се обичаме и искам да питам-ще иска ли да пробва с друг след време просто да види какво е?Най-добре да помогнат момичета които са били в същата ситуация ама очаква и др мнения
Момче ако те обича няма да пробва с др (ако се разделите разбира се че ще е с друг ама усещам че си над 16 години )
И двамата сме над 16 :) Просто исках да видя какво ще ми кажат момичетата които са били или са в позицията на приятелката ми :)
TrollWare
10-23-2012, 14:43
Хаха , що за въпрос?Ако държи на теб и й е приятно с теб ,обича те и т.н. Много ясно , че няма да пробва с др.
Оффтопик:
Не се знае вече какви има..
оф, ако съдя по темите ти.. уууникално несигурен в себе си си, братче!
и не, не се предполага, че ще иска да пробва с друг. не и в скоро време
обикновено момичетата много се привързват към първия си. после трудно го забравят.
почват да обикват секса с него и тн..
може би зависи и каква е нагласата й де.
има си такива по-освободени момичета, за които връзките и/или създаването на стойностни отношения не са ценност, но твоята не е такава според мен..
малтретираните хора обикновено придобиват някви високи идеали за любовта. странно, но факт :д
Няма как да знаем дали ще иска или няма да иска. Аз лично когато бях на мястото на приятелката ти.. поисках, но не бях влюбена, нямах чувства. Чувствата много променят нещата.
nymphadora
10-23-2012, 20:50
Ще иска ами,ти да не мислиш,че щом ходите от 14-15 годишни ще сте вечно заедно?
TrollWare
10-23-2012, 20:55
Недей убива надеждат :D
оф, ако съдя по темите ти.. уууникално несигурен в себе си си, братче!
Така е,откакто съм в чужбина ми е паднало много самочувствието +това чувството че нямам контрол върху нещата ме побърква..Сигурен съм обаче че като се прибера всичко ще си дойде на мястото.Иначе аз съм на 19 а тя е на 17
marin4itu
10-24-2012, 17:16
Съгласна съм. Обикновено сериозни връзки започнали на тази възраст, приключват към 18-19 години.
shootSTAR
10-24-2012, 18:20
Времето ще си покаже какво ще стане :)
Брат, кво изобщо питаш, тя вече се е проебала с други... Тцтцт, закъснял си.. Горкия.
flyingmonkey
10-24-2012, 19:05
Така е,откакто съм в чужбина ми е паднало много самочувствието +това чувството че нямам контрол върху нещата ме побърква..Сигурен съм обаче че като се прибера всичко ще си дойде на мястото.Иначе аз съм на 19 а тя е на 17
Ще ти го кажа от опит... ще го иска, особено ако види, че някой може да й даде нещо повече от теб, дали в отношения или друго, имай на предвид, че жените правят всичко на основата на емоцията, а не дадено действие. Както и да е, нашата връзка започна преди 2 години като аз бях на 20, а тя на 17 минахме през доста неща. Ако искаш пиши на ЛС да ти разкажа цялата история, че е прекалено дълго за тук :)
Amore-Mio*
10-25-2012, 17:58
Недей се вкарва в някакви филми.
На мен също приятеля ми ми е първия, но нямам желание да пробвам с друг. Той ми е достатъчен, обичам го, той ме обича. Никакви проблеми.
YoUcANNOtiMaGiNe
10-25-2012, 20:57
Щом е за пръв път и те обича, както твърдиш, не би следвало да иска друг. А личната ми позиция е именно тази, че бих се пазила за човека, когото ще избера за пръв и единствен. За повечето обаче, не е така и с риск да се разочароваш - възможно е твоята да е от тях.
bilqnavod
10-26-2012, 10:17
Многоо си мечтаех да се омъжа за първия. Имаше момент, в който смятах, че с никой друг няма да спя. Да ама не!
Просто скъсахме, защото се натрупаха безброй проблеми...
Не казвам, че при вас ще стане същото. Ако тя реши да пробва с друг след известно време, значи не държи на теб и връзката е изгубена кауза. Както и да е. Не се филмирай. Никой не знае какво може да стане в този живот. Познавам много жени, които са сключили брак с първия си интимен партньор и не са мислили за странична сексуална авантюра! Всичко е въпрос на късмет...
Ще ти го кажа от опит... ще го иска, особено ако види, че някой може да й даде нещо повече от теб, дали в отношения или друго, имай на предвид, че жените правят всичко на основата на емоцията, а не дадено действие. Както и да е, нашата връзка започна преди 2 години като аз бях на 20, а тя на 17 минахме през доста неща. Ако искаш пиши на ЛС да ти разкажа цялата история, че е прекалено дълго за тук :)
Да, на теб не ти е провървяло, и дай да негативизираме и другите хора с лоши нагласи и очаквания.
Не мисля, че сте във възраст (с капацитет) да обмисляте сериозно такива неща. И не го казвам с цел да засегна някого или за да си придам важност, напротив. Може да се случи да си легне с друг в два случая. Единия Щрудел вече го разиска по - горе, а другият е, ако се уплаши, че между вас нещата тръгват да стават твъъъърде сериозни. Но не смятам, че трябва да се притесняваш за каквото и да е, освен ако нямаш конкретен повод. Подобни подозрения се отразяват сериозно върху отношенията и имаш напълно реална възможност сам да си изпърдиш връзката.
cigarettekisses
10-26-2012, 15:33
Ако те обича,според мен за нея ти ще си единствен. Когато някой те обича,той няма нужда от никой друг обикновено. Дори не обръща внимание на останалите.
carrieee
10-27-2012, 09:55
Само,ако има чувства към другия :)
ще иска ли да пробва с друг след време просто да види какво е?
Любопитството понякога идва в повече. Прави си изводите.
flyingmonkey
10-28-2012, 10:07
Да, на теб не ти е провървяло, и дай да негативизираме и другите хора с лоши нагласи и очаквания.
Как го реши това, аз не съм се разделил с нея, даже все още сме заедно но го имаше споменатия период, когато тя искаше нещо от друг. Колкото и да се заричате моралистките, че няма да ви се прииска, ще стане рано или късно.
откога моралист е лоша дума :д
винаги се използва с някакво кофти значение, а реално няма такова.
NambyPamby
10-28-2012, 20:39
Колкото и да се заричате моралистките, че няма да ви се прииска, ще стане рано или късно.
А кое е лошото да ти се прииска, м? Съвсем нормално е, когато нямаш опит и тепърва си бръкнал в кацата с меда, да ти се услажда, услажда и да ставаш все по-алчен и по-алчен, да опиташ от всичко.
Не подкрепям девойки, чиито вагини са като кутията на Пандора и веднъж отворени, нямат спирачки.
Въпросът е, че мен лично искрено ме напушва смях, когато някоя девойка реши, че тоя, щом й е първия, значи й е последния. Той е голямата й любов, голямата приказка, тя има очи, уши и други анатомични части само за него и другите мъже не съществуват.
Винаги идва момента, в който ти се прииска да пробваш с друг човек, да понатрупаш опит, неизбежно е. Ясно е, че когато хората са влюбени, градят някакви пясъчни кули и вярват, че това, което получават, им е достатъчно, обаче е просто тъпо да се изхвърляш с изказвания от типа "С друг освен с него няма да правя секс през живота си".
Също така е тъпо, авторе, да си такъв нещастен комплексар и да си прехвърляш комплексите върху момичето. Ясно е, че всеки се притеснява за някакви неща, ама твоята неувереност (ще) ти съсипва връзката занапред. Вместо да се радваш, че си си намерил девойка, с която да ви е хубаво заедно, която е взела важното решение точно ти да бъдеш първия й мъж(щото не всички девственици са цинични кучки като уважаемите съфорумнички от тийнпроблем), ти вместо да се отдадеш на връзката си и на прекрасното момиче до себе си, ти си доусъвършенстваш комплексите. Думи нямам.
flyingmonkey
10-29-2012, 21:12
А кое е лошото да ти се прииска, м? Съвсем нормално е, когато нямаш опит и тепърва си бръкнал в кацата с меда, да ти се услажда, услажда и да ставаш все по-алчен и по-алчен, да опиташ от всичко.
Естествено, че апетита идва с яденето, на всеки му се е случвало да му се прииска. Светци няма, даже тези с робите са много по развратни от мнозинството - при мен идеята е друга, че вече става проблем, когато минеш границата и вече да почнеш да вкарваш чувства и не само..
@Морала днешно време е като цяло едно табу, или поне натам отива. Истината е, че все за лоши примери се използва ;>
@Морала днешно време е като цяло едно табу, или поне натам отива. Истината е, че все за лоши примери се използва ;>
Предпочитам да съм старомодна. Е** му днешното време. Оправдание всички да сме/сте цинични до вулгарност : )
Но като се замисля, хора невярващи на това, което казват "моралистите", никога не биха срещнали нещо, за което "моралистите" говорят. Просто защото то не е нещо, за което се говори, дефинира и т.н. А и защото на "моралистите" не им се занимава да отварят всяко затворено, гурелясало око. Истината (поне моята!) е, че циничните хора не виждат света такъв, какъвто е, и са слепи за много неща, които реално си съществуват, ако имаш окото да ги прозреш : )
Абстракция малко... и разсъждение. Не е нападка към никого, не е конкретно отправено разсъждението към никого. Просто разсъждавах за това днес и виждам подходяща ниша да го изпиша и тук - за да не остане само в мозъчната ми кутия.