Влез

View Full Version : Нужда от съвет

Aanonim4eto0o
10-24-2012, 14:13
В началото на юли месец се сприятелих с една компания и там имаше едно момче!Ще го наречем Х.
В началото се виждахме тайно,после започнахме да се държим като двойка.Всичко беше ОК!Не сме имали караници или някакви спорове,за периода в който ходихме,а той беше около месец.Един ден излязох с моя приятелка и той ми звънна да се видим .. тя ме изчака и аз отидох се видя с него за кратко,но понеже се забавих тя дойде да ме потърси и заминах с нея.На следващия ден излязохме с цялата компания,но той не ми каза нищо ..
Вечерта му писах с фейсбук к'во му е имало и отговора беше,че "не бил на кеф" .ОК,сългасих се .. и аз имам такива дни понякога,но това неговото,че не е кеф продължи с дни.През тези дни не спирах да му звъня и да го търся,но без отговор.След около седмица вече бях съсипана и просто не издържах!Писах му и му поисках обеснение.Каза ми,че съм се държала като дете и че не съм знаела какво искам!Казах му,че той не знае какво иска,а той ми отговори,че знаел .. но незнаел дали си струва,каза и че ще ми звънне на следващия ден да се видим, но това и така не случи и аз отново загубих надежда.Сестра му ми беше казала,че държанието му било такова заради това,че все около мен има момчета.Дали това той й го е казал или тя си го измисли мога само да гадая.
И така се минаха около 3 месеца вече.Вече по-рядко се събираме с компанията или поне аз вече почти не се събирам с тях.Въпросният Х. го виждам почти всяка седмица като мина покрай даскалото му или ако случайно изляза с компанията.Въпросът е там,че всички ми казваха :"с времето болката ще спре" .. но до ден днешен нито е намаляла,нито е спряла ш***ата болка!Постоянно мисля за него,непрекъснато!А той най-вероятно и не се сеща за мен..Знам,много от вас ще кажат,че много се филмирам и че не е края на света,но аз наистина изпитвах и продължавам да изпитвам ужасно силни чуства към него и не мога просто ей така да го залича от живота си.Тези,които са попадали в подобни ситуации знаят какво ми е!

Въпросите ми са два.Първият е според вас каква е била причината за тази рязка промяна в поведението му към мен?Бройка ли съм била? Вторият дали някога ще спре да ме боли или просто болката ще намалее с времето,но няма да изчезне? И моля ако ще ме плюете си задръжте мнението :)

Аз съм на 14,той на 17 ако е от значение! :)

TrollWare
10-24-2012, 14:39
Скъпа намери си някой на твойте годинки ;). Той човека не се занимава с пикли дето заебават

LadyDi
10-24-2012, 14:52
Ами защо се хващате да ходите като почти не се познавате. Трябвало е да си говорите и да знаете кой какво очаква от другия. Вероятно той е искал да е най-важното нещо, а не да го заебеш заради приятелка. Но можем само да гадаем. Не вярвам да си била само бройка - секс изобщо правихте ли? Другото - има ли наистина нон-стоп момчета около теб? Ако наистина това го е подразнило, трябвало да е ти го каже и да се разберете.
Заключение: и двамата не сте дорасли.
По втория въпрос:
Болката напълно ще изчезне. Не си изгубила любовта на живота си. Просто ти е... хм, "сух" период. Като се появи следващата тръпка, тази ще я забравиш.

balu4ka
10-24-2012, 19:03
Взрастовата разлика,голяма роля изиграва тук.Ти си твърде недорасла,прав ти е казал ,че не знаеш какво искаш.Ще ме извиняваш ,но много бързо си започнала да изпитваш силни чувства,още на първият месец,ами после какво щеше да стане,хъх?Не се набивай във филмите,намери някой около твоята възраст или на твоята и го давай спокойно.Тая твоята любов е от днес за утре.Хайде,успех ;)