PDA

View Full Version : Морското ми свинче ме мрази :хх



anonymous895156
10-27-2012, 20:56
Келеша (така се казва свинята му с свиня) ме намрази още от 1-вия ден. Май иска да сложи край на живота си. Баси.
Всичко започна още в зоомагазина. Бях отишъл да си купувам гущер, ама едно от морските свинчета много ми хареса. И нали съм аз, викам си, широкоскроен, нека ги купя и двете. Аз за гущера се бях подготвил и знаех как да се грижа за едно такова членестоного. Та така. Погледнах си портфейла и имах достатачно кинти и за двете. Напъхах ги в торбата и я сложих на касата. Момичето дето продаваше ми надраска една бележчица с какво трябва да храня и свинята, и оня и ме погледна възмутено. Май се разплака.
Аз съм разсеяна личнос. Мога да си забравя и името, ако не ми е личната карта. :) И без да исках размених листчетата.
Отварям аз торбата но Била и що да видя - свинчето изяло гущера. Ами така, като те е страх от мечки, не ходи в гората. Пък и мама щеше да се ядоса на 2 нови разхода. Затова си замълчах :)
Веднага измайсторих къщичка за Келеша - заградих му с учебници 10 см2 и са му достатъчни! Може да съм разсеян, но съм и подреден. Затова написах на вратата си програмата на морското ми свинче:
1. Пон - моркови, лук, зеле, банани, много шоколад. - постно
2. Вт - Една кофичка Нутела
3. Другите - каквото има в хладюлника.
В неделя му правя изненада - от Кауфланд до нас му взимам 2 татарски кюфтенца плюс лютеничка. Харесва му. Всички ме съветват да се поразтърся из тез форуми, да видя конметентни мнения. И аз търся, търся, ама Янко.
И така, каквото и да правя, той ме мрази. Вече опитва да се самолбие. Помощ!
П.С. Как понасят животните тревата? :)

haritov
10-27-2012, 21:21
къв е тоя членестоног гущер я дай снимка

miminka992
10-28-2012, 07:08
Силно се надявам менюто, с което храниш свинчето ти да е просто измислица. Как може да му даваш ШОКОЛАД, ЛЮТЕНИЦА, КЮФТЕТА :shock: ? И 'клетката' му да се състои от два учебника. Горкото! По-добре го оставяй в зоо магазина, докато не се е измъчило напълно. :shock: