View Full Version : Говор със себе си
Тъй като не намерих точен раздел, реших тук да си постна въпроса:
Има ли някой от вас, които говори понякога когато е сам/а със себе си? Имам предвид да говори на глас?
TheBobqk
10-27-2012, 22:52
Естествено, че говоря със себе си. Понякога се лигавя и си мрънкам някакви глупости, друг път се мотивирам, а понякога си обсъждам самичка някакви неща, примерно нещо, което съм прочела. Естествено всичко се случва вкъщи. Съмнявам се да има човек, който да не си е говорил сам поне веднъж.
BrainlessROCKBABY
10-28-2012, 07:36
Разбира се, ежедневно :D
Най-добрият събеседник, много добре се разбираме ^^
мда, рядко се случва, и не виждам нищо ненормално в това.
Amore-Mio*
10-28-2012, 08:52
Да.
Ежедневно се случва да говоря със себе си, ама на глас - рядко.
Това, че си говориш сам не е никакъв проблем. Проблем е като почнеш да си отговаряш или да си разказваш вицове примерно. Това в кръга на майтапа. Естествено, че си говоря. Няма човек, който да не го е правил според мен.
Alchemist
10-28-2012, 12:23
Много ясно, че то кой не го прави...
pifiella
10-28-2012, 15:29
Когато ми се говори с някой интелигентен и умен човек - заставам пред огледалото! :D
rusoto_baby_f
10-28-2012, 17:12
Разбира се, ежедневно :D
Най-добрият събеседник, много добре се разбираме ^^
даа това е единственият начин в който съм убедена, че разговарям с интелигентен човек :D
heartshapedbox
10-28-2012, 17:15
Случва се, обикновено като съм ядосана на себе си и се самонареждам :Д
HollyGolightly
10-28-2012, 23:44
Случвало се е по-скоро да си обяснявам какво още имам да правя за деня и т.н. ,но чак разговори със себе си не.
anonymous708973
10-29-2012, 09:03
Случва се, обикновено като съм ядосана на себе си и се самонареждам :Д
Мда.
Или ако плача за няква глупост се гледам в огледалото и си казвам "Стегни се." и ме избива на ярост :д
PullMeCloser
10-29-2012, 13:17
И аз си говоря сама :Д На глас рядко, най-много някое възклицание, но на ум често си обсъждам разни неща със себе си :Д Имам си перфектно обяснение, не го приемам за откачено.
На себе си говоря рядко, по-често с котката разговарям на английски. :D
Не съм говорила сама на себе си до сега. Странно ми е, звуча глупаво.
Понякога за да си упражнявам произношението по английски, си разказвам истории, правя монолози, разигравам диалози, вкарвам се във всякакви сцени и филми.
Разбира се, случвало ми се е понякога да си кажа нещо от сорта на "ох, колко си зле", но това не го броя. :D
anonymous708973
10-29-2012, 17:16
Днес си водех въображаем спор с майка ми :д
Усетих се, когато наближих един човек и той започна да се ослушва :ДД
Game_Fan98
10-29-2012, 18:10
Да.Не е страшно да си говориш сам,по-страшно е да
си отговаряш.:D:D:D
xoxi и аз си упражнявам английския така.
mrankoniiii
11-01-2012, 16:26
То едно е да си говориш , ама друго е вече като почнеш и да си отговаряш :D
DennisCobain
11-01-2012, 16:32
Еми говоря си със другото ми аз и то ми отговаря :D
crowberry
11-01-2012, 17:20
Ндаа.. Редовно си мрънкам за нещо.. :D
sashko705
11-01-2012, 19:03
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/09/oh-course-i-talk-to-myself.jpg
мдаа, постоянно ми се случва
Ежедневно. Или обсъждам нещо, или коментирам, или си правя планове, мотивирам се за нещо и т.н. :д нищо странно според мен. майна
IliyanaB
11-02-2012, 13:31
Ами да ,всъщност сега повечето от вас отговарят с "да" ,но на живо предполагам,че мнозинството ще са "не". Та да аз си говоря сама ,даже вече по-често ,защото не винаги приятелите ми имат време да ме изслушат,а и някой неща не бих искала да ги споделям с тях. Но е доста полезно :) Наистина,някакси ти говориш и чуваш себе си ... знаеш ,че си прав от твоята гледна точка и знаеш ,че няма никой да те обвини за това,което мислиш.Не бих казала,че е откачено в никакъв случай по простата причина ,че всеки човек го прави:) ,че разбираш и осъзнаваш повече за ситуацията и това е.
the sniper guy
11-02-2012, 18:08
Само когато решавам задачи по математика.
И аз редовно си говоря самичка , ако съм , тъжна ядосана или каквато и да е силна емоция напира в мен . Много е полезно според майка ми тя работи психолог в ЦОП !
magneticfields
11-12-2012, 17:31
Не аз говоря с другото си АЗ. ;дд
Аз си говоря в трето лице .
BlackWings
11-17-2012, 14:26
На всеки се случва (blush)
emona_love
12-15-2012, 13:19
Да, говоря си сама, но най-често да си нареждам какво трябва да правя и такива. Понякога дори не се усещам, че е на глас.
Ъм...сега пък аз се почувствах странно в тази тема.. :D Не си гововоря сама...само си пея от време на време.. ;д
bilqnavod
12-15-2012, 14:26
Що пък да не си говоря?.
bilqnavod
12-15-2012, 14:27
Да, говоря си сама, но най-често да си нареждам какво трябва да правя и такива. Понякога дори не се усещам, че е на глас.
+1
nevermind...
12-15-2012, 14:42
me: Sometimes I talk to myself.
me: Omg, same!
strawberry88
12-15-2012, 14:48
по-често с котката разговарям на английски. :D
Хахахахах. :D
Иначе и аз съм си говорила сама.Напълно нормално е и всички го правят според мен.Не сред хора де. :D
Хахаха на ум да, на глас по-рядко, когато съм сама само
Nikolcheto24
12-15-2012, 22:38
Не е лошо да си говориш сам, лошо е да започнеш да си отговаряш. ;)
Ами да ,всъщност сега повечето от вас отговарят с "да" ,но на живо предполагам,че мнозинството ще са "не". Та да аз си говоря сама ,даже вече по-често ,защото не винаги приятелите ми имат време да ме изслушат,а и някой неща не бих искала да ги споделям с тях. Но е доста полезно :) Наистина,някакси ти говориш и чуваш себе си ... знаеш ,че си прав от твоята гледна точка и знаеш ,че няма никой да те обвини за това,което мислиш.Не бих казала,че е откачено в никакъв случай по простата причина ,че всеки човек го прави:) ,че разбираш и осъзнаваш повече за ситуацията и това е.
+1
DieselBlood
12-17-2012, 14:05
Всеки ден по няколко пъти.
Най-често,когато съм ядосана.
youonlyliveonce
12-17-2012, 14:56
Оо, най-редовно. :D Или ще обсъждам нещо, или ще нареждам някой (по-редки случаи себе си), или ще си правя планове ..
Пея си доста често ама примерно да вървя по улицата и да си говоря нещо сама и хората да ме гледат все едно съм избягала от лудницата не :D