View Full Version : Помощ имам работа с Умна и Красива.....
Тя е красива девойка, която е романтична и в същото време перфекционистка, а аз съм противоположното - ругач, не съм красив, тъп и не съм романтичен. Моля, давайте съвети как изобщо да насоча вниманието и към мен. Не ми се е случвало да попадна на такава девойка. Ако с нещо може да помогне, от една театрална група сме. Като тя е от по- дълго, а аз от 4-5 дена.
pifiella
10-28-2012, 15:34
Е все пак не сте пълни противоположности,имате общ интерес - театралната игра,може да тръгнеш от там.
Като за начало оправи нещата в себе си, които не харесваш.
Alchemist
10-28-2012, 15:45
Как очакваш изобщо което и да било момиче да те хареса като си няква самосъжалителна принцеска. 'Не съм тва, не съм онова'.. къв мъж си ти бе, стегни се, вкарай малко самочуствие и уважавай себе си. Последното което ти трябва в момента е тва момиче. Работи над себе си и когато найстина си готов тя ще иска теб да впечатли.
antineutral
10-28-2012, 16:20
След като тя е умната и красивата, тя ще е в позицията на човека дето да избира, не ти ;)
Няма такова животно бе, колега. Излез от филма :-D
Като за начало оправи нещата в себе си, които не харесваш.
И аз съм на това мнение.
rusoto_baby_f
10-28-2012, 22:34
По принцип казват, че противоположностите се привличат..Както казаха по горе от една театрална група сте, това ще е от полза да се опознаете ..
Щом имаш желание - опитай си късмета. Имам чувството,че сам си я определяш като "висока топка" и се комплексираш от това..
А може просто да не стане. Не всички ще си падат по теб.
Amore-Mio*
10-29-2012, 06:55
Промени нещата в себе си, които не харесваш и поработи над самочувствието си.
След това завържи разговор с нея, опознайте се, пишете си, излизайте.
Имате поне един общ интерес - театралната игра, вярвам, че ще откриете и други. А това, че я издигаш на пиедестал, също може да ти изиграе лоша шега - да си смъкваш самочувствието, заради това.