Влез

View Full Version : Versace Crystal Noir

jumpin
10-28-2012, 21:19
Понеже мисля,да правя подарък на една мадама и този подарък,щe е Versace Crystal Noir.Женската част да казва да ли им харесва ..

strawberry88
10-29-2012, 09:53
На мен не ми харесва.Всеки си има различен вкус.Най-дoбре не подарявай парфюм.На мен лично изключително рядко ми харесват подарени парфюми. :? 8-)

FuckingFreak
10-29-2012, 13:10
Аромата не се отличава като нещо особено, не знам що толкова го харесват, същата история като с Lady million. Мога обаче да дам отзиви за трайността - адски траен е, бях се пръскала в една приятелка и половин месец след това не бях обличала блузата, но все още миришеше...

malka_sladkka
10-29-2012, 13:17
За тоя на Paco Rabane ли става въпрос? Тва е най-отвратителния парфююм, който съмм подушвала :? И тоя на Версаче не ми харесва :D

Goddess
10-29-2012, 13:29
Един от любимите ми, както и на повечето ми приятелки. Но си е въпрос на вкус. Ако обича тежки и сладки парфюми - ще й допадне, но ако предпочита по-леки, по-добре й вземи versace crystal bright. :)

kalpazanka
10-29-2012, 14:55
Понеже мисля,да правя подарък на една мадама и този подарък,щe е Versace Crystal Noir.Женската част да казва да ли им харесва ..

Ooooooooooo,да! :smt023

marilyn
10-29-2012, 14:57
Противоречиви мнения ще прочетеш тук, няма как да ти кажем дали на нея ще й хареса.

ross
10-30-2012, 06:34
Напълно съм съгласна с Goddess.

Fairynicolette
10-30-2012, 11:19
Един от любимите ми, както и на повечето ми приятелки. Но си е въпрос на вкус. Ако обича тежки и сладки парфюми - ще й допадне, но ако предпочита по-леки, по-добре й вземи versace crystal bright. :)

Подкрепям с двете ръце !!
За мен това е най-добрият парфюм във всяко едно отношение...миризма,трайнос т,но е някак си по "зимен" :д
Ако момичето харесва по леки парфюми и вземи на Версаче зеленият или сега има един нов-жълт

dulcinea17
10-30-2012, 11:57
На мен също не ми е от любимите парфюми, но всеки си има собствено мнение и вкус

BlackMeow
10-30-2012, 12:37
В никой случай не й подарявай парфюм! Просто недей. Единствено, ако знаеш какъв точно ползва и й привършва!
Може и лекичко да я подпиташ. Все трябва да има нещо по-стилно, което да й е по-полезно и да има по-голям шанс да й се хареса. Подходи малко по-индивидуално.
Иначе, ако си сигурен, че ще се зарадва и впечатли от подобно нещо - давай!

пс това, че пише версаче на флакончето, не означава, че всяко момиче ще припадне от кеф.

malka_sladkka
10-30-2012, 13:21
В никой случай не й подарявай парфюм! Просто недей. Единствено, ако знаеш какъв точно ползва и й привършва!
Може и лекичко да я подпиташ. Все трябва да има нещо по-стилно, което да й е по-полезно и да има по-голям шанс да й се хареса. Подходи малко по-индивидуално.
Иначе, ако си сигурен, че ще се зарадва и впечатли от подобно нещо - давай!

пс това, че пише версаче на флакончето, не означава, че всяко момиче ще припадне от кеф.

Вярно е, има толкова много отвратителни парфюми на големи марки. Ама то всеки има различен вкус, ама като е решил човека да го взима, все пка познава момичето по-добре от нас :D

jumpin
11-01-2012, 07:02
Ееее момичетата,като видят мъж + парфюми си мислят,че не разбират изобщо(мъжете).Защо точно този парфюм?Първо е изключително подходящ за студено време.Миризмата е силна и цепи през студения въздух.Нотките са такива,които по принцип намирисвам в повечето и парфюми.Много цветя,пикантно с лек привкус на мускус.Може да се каже,че е зимният вариант на Versace Bright Crystal.Познанията ми не стигат до Версаче. ;) L de Lolita Lempicka Lolita Lempicka е дневен вариант,L'Instant de Guerlain е другият нощен вариант. :) Исках просто,да видя малко женски мнения. ;)

kalpazanka
11-01-2012, 07:17
^Аз ти подкрепям избора, пич! Добре си се насочил, дано не ти пробутат ментак.

Goddess
11-01-2012, 15:36
Ееее момичетата,като видят мъж + парфюми си мислят,че не разбират изобщо(мъжете).Защо точно този парфюм?Първо е изключително подходящ за студено време.Миризмата е силна и цепи през студения въздух.Нотките са такива,които по принцип намирисвам в повечето и парфюми.Много цветя,пикантно с лек привкус на мускус.Може да се каже,че е зимният вариант на Versace Bright Crystal.Познанията ми не стигат до Версаче. ;) L de Lolita Lempicka Lolita Lempicka е дневен вариант,L'Instant de Guerlain е другият нощен вариант. :) Исках просто,да видя малко женски мнения. ;)

Направо ме спечели. Лолитата ми е другия вечен фаворит, не допускам да остана без него като ми свърши. И Версаче-то е идеално за зимата, да. :)

j_adore2
11-01-2012, 20:03
За зимата е идеален. Много го харесвам. Чудех се дали да си го взема, но пък на приятеля ми не му хареса, че бил много тежък ии сега съм намислила bright crystal, Blvgari или нещо друго .. все едно де. :D Таа много е готин, стига момичето да харесва малко по - тежки аромати. Какви други ползва знаеш ли ?

jumpin
11-02-2012, 04:41
^По принцип парфюм се взима,защото с нещо те е грабнал и ти харесва,а не заради това,какво мислят другите за него.Щом е зимен аромат,няма как да не са тежки нотките.Le Baiser Du Dragon Cartier,подходящ за есенно-зимния период.Може да се носи и през деня и през нощта.Обикаляй парфюмерии и който най-много ти хареса,взимай.Естествено да ти е по джоба ..

BlackMeow
11-02-2012, 06:02
^По принцип парфюм се взима,защото с нещо те е грабнал

Точно - гранал те е теб, не нея. ;)
Иначе щом си си решил според мен тема не ти е трябвала.

Vivid
11-02-2012, 06:36
От любимите ми парфюми е.