View Full Version : Имам ли шанс ?
Здравейте!
Запознах се преди 1 ден с едно много красиво момиче ( и от преди се знаем но вчера се запознахме по-добре ) и след като си писахме цяла вечер в skype до 3-4 часа си уговорихме среща. Излязохме разхождахме се по избран от нея маршрут, по който няма много хора. Аз я целунах и тя ми отвърна ( беше дълга и страстна целувка ) и така цяла вечер. Да но малко преди да си тръгна ( след като я изпратих ) тя ме помоли ако може да не разгласяваме че сме излизали и че е объркана ( преди 1 месец беше скъсала с приятеля си с който ходиха доста време и за това така ми каза ). Как мислите имам ли шанс след като тя ми отвръщаше на целувките ?
P.S Аз съм на 16, а тя на 15 :) и ако имам шанс какво да направя? аз много я харесвам!
ednagolqmataina
10-28-2012, 22:22
Според мен от няколко писания в skype и 1 среща няма как да се влюби в теб (освен ако не е някое изключение), продължи да и пишеш, кани я на срещи, старай се да се засичате на различни места, но не и досаждай прекалено. Ако има чувства към теб ще си проличат, момичетата лесно се издават по погледа и изчервяването. Това с целувката, може да е било просто инстинктивно желание- има момичета, които целуват, но не обичат, а го правят, за да добият опит :) Има и други, които пък го правят от обич, затова я опознай от кой тип е. Иначе винаги имаш шанс- просто бъди мил, не бъди груб и я ласкай често. И знай- никога нищо не е сигурно. Това, че крие е защото се страхува, че може да не потръгне и приятеля и да започне да и прави проблеми (бившия). Хайде, успех ;)
Харесва те,но най-вероятно има нещо в теб,от което я е срам и иска да те скрие за момента...
Amore-Mio*
10-29-2012, 06:47
Възможно е да имаш шанс, а възможно е да е все още объркана, влюбена и да не е преодоляла бившия си приятел и да се опита да го забрави чрез принципа "клин клин избива".
Така, че по - добре продължавай да опитваш - да си пишете, излизате и така нататък. Времето ще покаже дали имаш шанс и дали нещо ще се получи.
Да добавя само, че сме от едно училище и се виждаме. Имаме общи хобита. Също така целувките не бяха просто една или две, нито случайни. И тя ми сподели, че в момента е доста объркана поради раздялата си с бившият си приятел, с който ходиха близо 2 години
Ами ето, споделила ти е, че е объркана заради раздялата с бившия. Шанс сигурно имаш, само не я притискай, а пък и не се лепвай за нея.. баланс... златна среда...
Ами тогава как според вас е най-добре да протече следващата ни среща ( например къде, кога ( принципно мислхеме утре да излезем ) при какви условия )
Имаш, ако не се държиш като путка.
strawberry88
10-31-2012, 12:13
Мисля, че имаш шанс. :)
scandalousLady
10-31-2012, 15:02
Дай и малко време, пишете си, излизайте пак! Според мен има шанс, но не бързай! Успех ! :)
Dark_Heartbreaker
10-31-2012, 17:51
Ами тогава как според вас е най-добре да протече следващата ни среща ( например къде, кога ( принципно мислхеме утре да излезем ) при какви условия )
Ами, утре като излезете, отидете на тихо, говорете си,смейте се. Не се насилвайте на целувки и контакт. Може да я държиш за ръка или да я прегърнеш като седнете някъде. Купете си нещо за хапване и така. ;)
zombolovesu
10-31-2012, 18:06
шанс? Какъв шанс да спечелиш от тото? Той е 1:1 000 000 000
Mary_Jane_69
11-01-2012, 20:04
Чакай чакай ся....та вие едва се познавате, кое е по важно да си имаш ~яко гадже~ или човек, който познаваш добре и държиш истински на него? Осъзнай се, представите за връзка в днешно време се развалиха именно заради такива като теб :) нищо лично....