Влез

View Full Version : съвет :)

disparate
10-29-2012, 11:16
Имам лек проблем. Водя полов живот от близо година насам и не мога да се оплача, виждахме се постоянно когато имах желание и т.н. всичко точно. Отскоро имам нов приятел, но обсоятелствата са такива, че за определен период от време няма да се виждаме често, ок, като се видим наваксваме и т.н. Проблема ми е докато го няма защото сама не ми се получава желания резултат, а изневярата не е опция и не мога да намеря решение защото може да ви прозвучи лигаво, но не съм свикнала така, особено когато въпросния - пръв, е наоколо и имам възможността с него.. това допълнително ме затруднява. Ще съм ви много благодарна. :))

xXxPETYAxXx
10-29-2012, 11:54
Е, ти да не си нимфоманка, че да не можеш да издържиш без секс? Ако държиш на приятеля си не би трябвало да ти е проблем да стоиш "на сухо". Не знам за колко време няма да можете да се виждате, но с моя ни се наложи да сме далеч един от друг за 4 месеца - първия месец без секс беше наистина много гаден, но после се свиква. Ако от сега мислиш как ще му изневериш обаче - хич не е добре тая работа :)

marilyn
10-29-2012, 14:41
Аз не разбрах от нас каква помощ можеш да получиш, освен някой колега от форума да дойде да те оправи.

chipacheto
10-29-2012, 17:45
Зависи от това на колко готини си. Ако си под 18 ровиш,търсиш и си намираш един Вибратор колко се може по-голям и решеваш проблема.. Ако си 18+ отиваш и си купуваш вибратора и всеки ден ще бъдеш с 24 каротова усмивка !!!1 :D :D :D

Amore-Mio*
10-29-2012, 17:45
Ако държиш на приятеля си във всякакъв аспект - ще изтърпиш. Няма такива *не съм свикнала, *не мога. Усещаш ли как звучиш? Да не би само заради секса да си с настоящия си приятел, а? Защото отстрани така изглежда.

Иначе ако решиш да изневеряваш, то по-добре преди това скъсай с приятеля си. Това да изневериш е супер долно.

nymphadora
10-29-2012, 18:03
Мастурбацията не ти се получавала,изневярата не била опция..не ти останаха варианти май.

benzboss
10-29-2012, 19:27
Диспарате, а защо не ти се получава мастурбацията? Пробвай с някакъв предмет.

Azoria
10-29-2012, 21:48
Аз не разбрах от нас каква помощ можеш да получиш, освен някой колега от форума да дойде да те оправи.

+ :lol:

AnarchyBoy
10-30-2012, 07:09
:lol:

kocko99
10-30-2012, 07:12
Както каза chipacheto най-добрия вариант е вибратора :D :) !