View Full Version : Бърз растеж на косата.
Dizziness
10-30-2012, 08:53
Здравейте, в момента съм с къса коса, тип "Боб", но реших да я пускам и понеже не съм наясно как точно може да се ускори растежа, реших да ви попитам. Има ли някакви шампоани, балсами, кремове... ? Общо взето нещо ефикасно. Ще съм ви много благодарна.
Аз съм като номер 3, но искам да стана като номер 7.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524201787608493&set=a.352636034765070.96221.334170283278312&type=1&theater
Здравей.... тук има доста такива теми ,които ще ти помогнат ..
Разгледай
:)
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/523294-%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0-vol-4
WhyAlwaysMe?
10-30-2012, 11:10
Сещам се единствено за хиалинова вода, но не съм пробвал и не знам дали помага.
Ако искаш опитай. :)
Сещам се единствено за хиалинова вода, но не съм пробвал и не знам дали помага.
Ако искаш опитай. :)
Не ли хининова вода ? :D
да не е спам: тривитаминол!
rusoto_baby_f
10-30-2012, 22:14
хининова вода + тривитаминол
titinkaa
10-31-2012, 10:06
Има тема за косата.
Разгледай темите за косата. Тривитаминол- помага много.
malka_sladkka
10-31-2012, 12:18
Здравейте, в момента съм с къса коса, тип "Боб", но реших да я пускам и понеже не съм наясно как точно може да се ускори растежа, реших да ви попитам. Има ли някакви шампоани, балсами, кремове... ? Общо взето нещо ефикасно. Ще съм ви много благодарна.
Аз съм като номер 3, но искам да стана като номер 7.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524201787608493&set=a.352636034765070.96221.334170283278312&type=1&theater
Ще стане с доста чакане :lol: Ще ти трябват поне 2-3 години косата да ти стане толкова дълга, с каквото и да се мажеш расте с 1 до 2 см на месец ;)
мога ли да смесвам хининова вода и травитаминол? горя си косата с преса по 2 3 пъти на ден :( и не расте бързо,а много искам!!
anonymous708973
02-25-2013, 08:42
мога ли да смесвам хининова вода и травитаминол? горя си косата с преса по 2 3 пъти на ден :( и не расте бързо,а много искам!!
Каквото и да й сложиш, няма да се промени нищо при това използване на пресата. Спри да я гориш. Изправяй я след къпане само, това значи 2-3 пъти на седмица. Това пак е много, но е някакво начало.
Хининовата вода се слага след баня,а тривитаминола в маска преди нея ... Извод:Няма смисъл да се смесват.А ти си вземи по-хубава преса за коса,защото не е нормално да се изправяш по толкова много пъти :? Ще си съсипеш адски много косата.
а какво да си взема за начало? ще спра да я изправям толкова често :) благодаря предварително!
strawberry88
02-25-2013, 10:33
2-3 пъти на ден?! :shock: И се чудиш защо не ти расте. :lol:
Dirty Version.
02-25-2013, 10:50
Ако искаш да ти расте косата по-бързо забрави за всякакви преси, маши, сешоари и подобни уреди за коса. :)
2-3 пъти на ден?! :shock: И се чудиш защо не ти расте. :lol:
познавам момичета,който я изправят повече от два пъти на ден ;) а косата им расте като луда
strawberry88
02-25-2013, 12:58
познавам момичета,който я изправят повече от два пъти на ден ;) а косата им расте като луда
Еми твоята явно не е от тези, така че спри.А и за мен не е нормално по няколко пъти на ден.Аз като си я изправя и стои така до следващото миене.Не знам вие как се изправяте.Накрая ще останеш без коса, ако продължаваш така.
FuCKkK13
02-25-2013, 13:06
това много мразя някой като го каже... то хубаво има такива,но те явно си поддържат косата наравно с изправянето....
Еми твоята явно не е от тези, така че спри.А и за мен не е нормално по няколко пъти на ден.Аз като си я изправя и стои така до следващото миене.Не знам вие как се изправяте.Накрая ще останеш без коса, ако продължаваш така.
Всичко си е до коса :) Моите приятелки,например,като се накъдрят косите им си стоят така докато се изкъпят,а аз ако отида на фризьор да ме накъдри издържам макс 4 часа (а ако го правя сама - не повече от 2ч.) :)
Yen_is_bacK
02-25-2013, 14:39
Не ли хининова вода ? :D
да не е спам: тривитаминол!
тея хианинови води ви правят косата супер мазна и хващате пърхот от много миене щот скалпа си пийте аминокиселина аргинин тя е отговорна за растежа на косата
SoMuchWin
02-25-2013, 15:51
Чел съм статии за това и няма лек. Расте с определен за вида тяло темп.
Когато пробваш въпросните продукти на своята коса,тогава коментирай :) Доста от момичетата тук сме ползвали поне единия,а някои и двата (че и още други) и повечето от нас забелязват разликата.
arsenalllbaby
02-25-2013, 16:11
Оф.. Няма да коментирам отговорите, има големи простотии на 2-3 места.
Авторке, купи си тривитаминол и си прави маски с него. Потърси домашни маски из интернет за твоя тип коса, а можеш направо да се разровиш и във темите във форума, има с купища. Спираш уредите за коса или поне ги използвай рядко. Като ограничиш горенето и си правиш маски, косата ще стане по-здрава и ще си расте добре. С горенето 3 пъти на ден си увреждаш косъма и ... Можеш да си купиш и масло от пшеничен зародиш, когато ти е влажна косата след баня, си слагаш 2 капки на ръцете, втриваш само в дължината и това е. Аз като го използвам често, косата ми цъфти много бавно, т.е. няма да се налага да я подстригваш много. Също така зависи и от това как се храниш, хапвай повечко плодове и зеленчуци, за да си набавяш витамини или просто си купи витамини и си пий по 1 на ден. Пий и доста вода.
FuCKkK13
02-25-2013, 16:11
айде бе ... я се разрови по форумите и виж лични мнения
SoMuchWin
02-25-2013, 17:50
Well fuck me, това бяха статии за мъже, защо ще чета за женска коса... Мислех, че е същото след като не са споменати продуктите Ви за мъжката коса. "Да живей химията!" предполагам?
FuCKkK13
02-25-2013, 17:54
Well fuck me, това бяха статии за мъже, защо ще чета за женска коса... Мислех, че е същото след като не са споменати продуктите Ви за мъжката коса. "Да живей химията!" предполагам?
и на мъжка коса да и сложих домашна маска и тя ще започне да расте по-бързо
arsenalllbaby
02-25-2013, 17:57
Да, в домашните маски с яйца, кисело мляко и лимонов сок един куп химии, разбираш ли... И да, да живей химията, щом ползваш продукти за лице и гел за коса, значи и ти ползваш химия, пич. Какво лошо има в това ???
мнения за Хининовата вода на Адда ? :P
strawberry88
02-26-2013, 13:48
Няма разлика между мъжката и женската коса! :Д
Не е въпроса до това дали си поддържат косата добре. От сешоарите и пресите косата в действителност расте по-бързо, но това всъщност не е здрава коса, а цъфтеж. Просто изглежда, че косата расте по-бързо и когато отидат на фризьор цялата тая уж "коса" се реже защото това са просто цъфнали връхчета, които от друга страна забавят растежа на косата.
Прекрасно мнение :lol: :lol: :lol:
FuCKkK13
02-26-2013, 15:00
Прекрасно мнение :lol: :lol: :lol:
груба си 8-) ама и аз се изсмях и щях да кажа,че толкова глупости на едно място отдавна не бях чела 8-)
FuCKkK13
02-26-2013, 15:03
Не е въпроса до това дали си поддържат косата добре. От сешоарите и пресите косата в действителност расте по-бързо, но това всъщност не е здрава коса, а цъфтеж. Просто изглежда, че косата расте по-бързо и когато отидат на фризьор цялата тая уж "коса" се реже защото това са просто цъфнали връхчета, които от друга страна забавят растежа на косата.
ох... щях да се изсмея,но щеше да е прекалено гадно.. що не вземеш да прочетеш малко повече и тогава да пишеш ?
nor4eto99
02-26-2013, 15:13
Знам, че това не е мястото, но една приятелка каза, че иска по-бързо да и порасне косата и аз и казах за хининовата вода... Преди малко се видяхме и каза, че баба й и е казала, че имала много химии и че може да окапе косата от него.. За химиите си е вярно, обаче за окапването има ли такива случаи?
arsenalllbaby
02-26-2013, 15:16
Знам, че това не е мястото, но една приятелка каза, че иска по-бързо да и порасне косата и аз и казах за хининовата вода... Преди малко се видяхме и каза, че баба й и е казала, че имала много химии и че може да окапе косата от него.. За химиите си е вярно, обаче за окапването има ли такива случаи?
Чак за окапване не знам, но може да има и такива случаи... Но пък нали знаете, че бабите малко преувеличават.. :D
nor4eto99
02-26-2013, 15:20
И тя ми каза, че аз ще съм отговорна, ако косата и окапе :D I'm gonna cry :( :D :D :D
strawberry88
02-26-2013, 15:40
:razz: