Влез

View Full Version : Проблеми с приятелката

Ivanov233
10-30-2012, 16:03
Здравейте , значи проблема ми е следния . Не мога да разбера КАРЪК ли съм , че все на такива момичета попадам ?? Вече не знам да се самоубивам ли. Преди години ходих с момиче бяхме малки , сигурно 5 клас. Обаче защо тия момичета са такива хиени и тряя винаги да се опитат да ме накарат да ревнувам и да ме подразнят по някав начин , като отива и ми се натиска на други момчета , и просто мен ме игнорира. Кажете ми с бой ли да оправам нещата , с самоубийство ли. Вече не знам и не издържам. Сега сам 12 клас и отново ходя с 1 момиче , което е копие на първото. В даскало постоянно ме игнорира и движи с 1 момче , което още малко ше го търпя. Кажете къде е шибания проблем , в мене ли ( КАРЪК ЛИ СЪМ ) или НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ И АЗ КВО ДА ПРАЯ

Azoria
10-30-2012, 16:15
Защо не пробваш да й кажеш, че ти е неприятно държанието ти? Какви са тия "бой или самоубийство"? Ти от първата ти връзка в 5ти клас май не си се развил много..

ggerie
10-30-2012, 16:25
Съгласна с горния коментар. Нали си по-зрял вече, дръж се като такъв!

Amore-Mio*
10-30-2012, 17:05
Да, такъв си.
Как така тя ще прекарва повече време с някакъв друг, да се натиска евентуално с друг, а да се води, че ходи с тебе.
Хайде, вземи покажи мъжкото в себе си. Не бъди такъв, кажи й го право в лицето - иначе ти ще продължаваш да се наказваш по тоя начин и да се измъчваш.

Hayashi
10-30-2012, 17:07
Как може да си в 12. клас и да пишеш толкова неграмотно?
Писането ти е като на петокласник. А от написаното и държанието ти е същото. Ти изобщо говорил ли си с нея на тази тема?