View Full Version : Любов ли е какво е и аз не знам...
Mr.Killer
10-30-2012, 20:05
Здравейте от мен!
Значи запознах се с едно прекрасно момиче преди 3 месеца. Всеки ден поддържаме връзка ,виждаме се и тнт. Тези 2 седмици рядко излизахме на вън ,защото е заета,но си поддържаме връзка. Работата е там ,че се привързах много към нея. Не мога да спра да си мисля за нея всеки ден. Нямам търпение да я видя. Просто не мога да ви опиша колко съм щастлив ,когато съм с нея. Когато съм на вън постоянно се оглеждам с цел да я зърна някъде. Направо съм се побъркал. Ако я видя с друго момче направо отвътре всичко ми изгаря. Откачам! Въпреки ,че не сме заедно. Полудял съм по нея ако мога така да се изразя! :D
Да се разплачем ли очакваш ? От тези няколко реда, в които няма нищо смислено, може да излезе невероятна тъпа американска продукция. Не сме повече от приятели, бла бла, заета e бла бла, мъчно ми е, бла бла..... Are you gay ? Have you thought about this ?
http://prikachi.com/images/463/5427463H.gif
Mr.Killer
10-30-2012, 20:24
Да се разплачем ли очакваш ? От тези няколко реда, в които няма нищо смислено, може да излезе невероятна тъпа американска продукция. Не сме повече от приятели, бла бла, заета e бла бла, мъчно ми е, бла бла..... Are you gay ? Have you thought about this ?
http://prikachi.com/images/463/5427463H.gif
Не съм казал ,че ми е мъчно.... Човек да напише нещо и вие му отхапете ръката! :)
EverywhereWithYou
10-30-2012, 20:29
е като те кефи, просто действай, какъв е проблемът не мога да разбера...
FuckedUp
10-30-2012, 20:36
Бременен си.
Mr.Killer
10-30-2012, 20:38
Бременен си.
Хахаха. Nice Joke! :D
TheBeliever
10-30-2012, 20:47
Имаш ли конкретен въпрос или само си разхождаш пръстите по клавиатурата?
TheBeliever
10-30-2012, 20:50
Очакваш ние да ти кажем какво чувстваш?
Mr.Killer
10-30-2012, 20:56
Не ,като цяло просто исках да споделя с някого. Извинявам се ако съм натоварил някого с 5,6 реда. :)
Amore-Mio*
10-31-2012, 06:07
А пробвал ли си някога да сте заедно?
щом я искаш,бъди с нея -.-
heartshapedbox
10-31-2012, 09:30
Защо не сте заедно?
SHPAIdURmeN
10-31-2012, 16:08
+1 За всички коментари от рода на "Действаи, защо не си с нея !? и пробвал ли си някога ?" инак много време е минало 3 месеца до сега трябваше да сте гаджета ау. :D
Mr.Killer
10-31-2012, 17:36
+1 За всички коментари от рода на "Действаи, защо не си с нея !? и пробвал ли си някога ?" инак много време е минало 3 месеца до сега трябваше да сте гаджета ау. :D
Щом трябваше. :D Мм не обичам да говоря за такива неща по ФБ или Скайп. Не обичам такива мизерни работи. Ако излезем тези дни мисля да си поговоря с нея. Има два варианта или ще успея или ще се проваля! Дано не е втория! Благодаря ,че отделихте време все пак. :)
Dark_Heartbreaker
10-31-2012, 17:39
Пфф, какво чакаш ??? Момичетата не са най-търпеливия вид на Земята, така че накарай влюбеното си и обсебено от нея мозъче да каже на краката ти да вървят напред и устните да я целунат.. ( Това всичко, при условие, че усещаш че тя не те отблъсква, а ѝ приятно в компанията ти и може би е тайно влюбена в теб.... :D )
Ambiguous
10-31-2012, 20:28
Когато съм на вън постоянно се оглеждам с цел да я зърна някъде. Направо съм се побъркал. Ако я видя с друго момче направо отвътре всичко ми изгаря.
Симптомите които си описал ме навеждат на мисълта, че това което изпитваш са явни прояви на маниакална депресия и язва.
Кофти тръпка...
Ако това, което пишеш в момента го изразяваш с пълна сила пред нея печелиш почетната титла "НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ЗАВИНАГИ" БФФ. Честито!
Е.. поне може да лъскаш на спомени и фейсбук снимки.
Mr.Killer
11-01-2012, 08:50
Ако това, което пишеш в момента го изразяваш с пълна сила пред нея печелиш почетната титла "НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ЗАВИНАГИ" БФФ. Честито!
Е.. поне може да лъскаш на спомени и фейсбук снимки.
:D
Mary_Jane_69
11-01-2012, 20:02
ми радвайте си се, кво можем да направим, аз си мислех, че главно тоя раздел е за отчаяни влюбени .......или греша.
SHPAIdURmeN
11-03-2012, 17:46
И какво стана говори ли с нея ? :D
Ако не си, да знаеш двойно губиш.
Mr.Killer
11-03-2012, 19:40
И какво стана говори ли с нея ? :D
Ако не си, да знаеш двойно губиш.
Не съм излизал с нея тези дни. Постоянно била заета. Излизам и я гледам с нейни приятели на вън(може и да им е обещала сега нямам представа). Питах я във ФБ ,защо само ми се оправдава и ме избягва ,а тя ми каза ,че нямало такова нещо! Утре се разбрахме да излезем стига да не ми се измъкне с някое оправдание отново.
Но нали знаеш по-добре късно ,от колкото никога! :)
Хубави чувства. Но отваряш ли ръце за прегръдка, оставяш сърцето си незащитено. Помни това.
Mr.Killer
11-03-2012, 19:49
Хубави чувства. Но отваряш ли ръце за прегръдка, оставяш сърцето си незащитено. Помни това.
Благодаря за съвета! Занапред ще го помня. :)
Ще се сетиш за него, когато камата е в сърцето. Дори нагло ще е забита откъм гърба, за да е още по-трудно да я изкараш. Тогава ще си кажеш, че няма да повториш тази грешка. Но ще я повториш. И пак. И пак. Защото любовта е прекрасна.
Щом трябваше. :D Мм не обичам да говоря за такива неща по ФБ или Скайп. Не обичам такива мизерни работи. Ако излезем тези дни мисля да си поговоря с нея. Има два варианта или ще успея или ще се проваля! Дано не е втория! Благодаря ,че отделихте време все пак. :)
Евала за това ти мислене!!! Дано нещата се получат и между другото това е най - хубавата тема, която съм чела от много време насам. Няма , сълзи, оплаквания, мрънкане...На когото не му харесва позитивната (поне за мен тема на автора) да отива да хленчи в другите 1000х трагични теми (те са в изобилие :)) ).
Mr.Killer
11-03-2012, 22:12
Евала за това ти мислене!!! Дано нещата се получат и между другото това е най - хубавата тема, която съм чела от много време насам. Няма , сълзи, оплаквания, мрънкане...На когото не му харесва позитивната (поне за мен тема на автора) да отива да хленчи в другите 1000х трагични теми (те са в изобилие :)) ).
Благодаря ти! :)
Bunny_kiss
11-04-2012, 13:51
e kvo stana pi4 stanaxte li gadjeta ili ne
Mr.Killer
11-04-2012, 14:28
e kvo stana pi4 stanaxte li gadjeta ili ne
До сега бях с нея. Видях я ,че не беше в настроение и не исках да я занимавам. Мисля ,че постъпих правилно. Или просто си губя шанса със всеки изминал ден?