View Full Version : ПОМОЩ!!!
sweetcake
10-31-2012, 02:34
Никога не съм имала проблем, когато съм си харесвала някого, той винаги също ме е харесвал. Но, преди вече може би 2-3 седмици срещнах едно момче, което чакаше малката си сестричка да свърши школата си по английски и да я прибере. Всичко, което разбрах за него е, че е 8ми клас. Аз съм седми учим в едно училище, но едва ли някога ще събера достатъчно смелост за да отида в неговата класна стая и да го заговоря. Има ли други по-малко унижаващи ме начини?
Наистина много харесвам това момче и ще съм ви много благодарна, ако споделите вашите мнения!
ALetterFromTheSky
10-31-2012, 04:09
Никога не съм имала проблем, когато съм си харесвала някого, той винаги също ме е харесвал.
Дааа, добре, а си само 7-ми клас, сигурно си адски неустоима за малките пубери :)))
инак , по темата-няма как да стане без да се унизиш-поне, дано си струва, щото жените винаги се унижаваме за даден мъж, но боли по-малко ако си заслужава. Тъй че стискай зъби, преглъщай голямото седмокласническо самочувствие на зайче от Плейбой, влизай в стаята и го питай некви малоумни работи-какъв час имат в тая стая, или да ти помогне за намирането на нещо, знам ли-аз в 7-ми клас не бях баш така;д . Или случайно като минава му кажи-оо, здраастии ;д . Или го питай дори колко е часа-нищо не губиш, след като не е имало нищо между вас, все още.
Дааа, добре, а си само 7-ми клас, сигурно си адски неустоима за малките пубери :)))
:lol:
Amore-Mio*
10-31-2012, 06:02
А-х-а.
Искаш да се запознаете, ама смяташ това за унижение - боже, откакто го има тоя фейсбук, забравихте как се общува без него, реално.
Изобщо не е унижение да отидеш и да се запознаеш с него.
Но ако нямаш смелостта да направиш това, то по-добре не прави нищо. Личи си, че не си от особено борбените.
sexa_na_kompleksa
10-31-2012, 13:03
Просто го заговори, няма нищо унизително.
sweetcake
10-31-2012, 13:18
Разбрали сте ме грешно...
Не съм от най-самоуверените хора, особено когато става въпрос за разговор с момче. Под унизително имах друго в предвид!
Съжалявам, ако сте останали с грешно впечатление за мен! И все пак, благодаря!
IoAnKa_SwEeT
10-31-2012, 18:35
Бъди себе си и отиди и говори с него понякога ние трябва да правим крачките ако не се получи значи не те заслужава :)
Успех!
dream1707
10-31-2012, 18:43
Иди и го заговори .. ако толкова се притесняваш (сега ще ме изядат) ... пищи му във фейсбук, така и така всички вече го правят по тоя начин