Влез

View Full Version : Кичури в домашни условия

be.mine.forever
10-31-2012, 11:34
Зравейте! Искам да ви питам, някой пробвал ли е да си прави кичури с тези степчета, които се разтварят и се пият? Попринцип рецептата е да се изсипе степчето във вряла вода и да си потопим кичур коса (не съм сигурна може да сложите и оцет за по-наситен цвят), но не знам след колко време пада. Една приятелка си направи и принципно трябваше да се махне след 1вото миене на косата, но мисля, че си остана... Някой ако е правил може ли да каже след колко време пада (ако изобщо пада, но силно се съмнявам да не пада)? Благодаря ви, мацки! :*
П.С. Мисля, че става само със степчета на марката Step.

yoLo0
10-31-2012, 12:34
Аз си бях направила розови с ягода+малина преди 1 месец и се махнаха само има леки оттенъци.. не е задължително да е марката Step. Аз бях взеля някое др. за 20 ст. и пак се получи добре.. Но това си е химия и малко или много ВРЕДИ на косата. Слагах си 1 шепа кристали,защото лепнеше и се беше заплела.. Определено никога вече няма да си направя :D

be.mine.forever
10-31-2012, 12:43
Току-що си направих и лепне наистина ужасно много... Иначе дано да се махнат, защото 30 мин. съм вече с тях и ме нервят. :Д