View Full Version : Той просто не ме забелязва!
GermanGirl
11-01-2012, 14:10
Сигурно ви е дотегнало от такива глупости, но помогнете ми ако можете!
Значи лятото се запознах с едно момче - той е удивителен! Умен, талантлив, мил, любезен, красив...И именно по тази причина има много "кандидатки". А аз съм онзи тип момичета, които са, тъй да се рече "обикновени" - не нося никакъв грим, не се обличам само в TERRANOVA и NEW YORKER...абе разбрахте ме. А ние дори не се виждаме, защото учим на различни места. Почти не се засичаме онлайн, а аз само си повтарям да го забравя! Той не е надувка, че да ми се прави на много отворен, но просто дори не знам дали имам шанс с него! Много съм тъжна и наистина не знам какво да правя! Помогнете ми, моля ви се!!!
Amore-Mio*
11-01-2012, 14:50
Да се запознаеш с него, например?
paradosou
11-01-2012, 15:00
Значи лятото се запознах с едно момче...
Запознайте се :)
блестяща идея просто :Д
Доста стабилно излъчваш неувереност, ама сигурно си дребосък, та е разбираемо.
Не си повтаряй, че трябва да спреш да го мислиш, ами се завърти около него и виж какво ще стане. Голяма работа, че нямате пресечни точки по принцип, винаги можеш да ги създадеш. Казваш, че учите на различни места, не го засичаш и онлайн... ами тогава се изправи срещу страха си от отхвърляне и се появи някъде, където знаеш че ще го видиш. Преди това можеш да се поглезиш, да се постараеш да се почувстваш комфортно в кожата си, да направиш някаква промяна, която от дълго време ти се върти като идея... Не заради него, просто да си вкараш малко свежест в ежедневието. Много е важна настройката; дори най-ненаблюдателните забелязват какво излъчваш. Каквото и да правиш, не бъди пасивна; грабни си шанса и се възползвай докрай, със сигурност е по-добре, отколкото да си се свиваш и да участваш само като страничен наблюдател.
Успех. :)
Mary_Jane_69
11-01-2012, 19:55
Абе момичето спомена, че се познават уж :Д
Виж ся, ще ти го кажа направо... Не тичай след него, бъди търсена, а не търсеща.
Природен закон, освен ако нямаш мъжки полов член ?
HollyGolightly
11-02-2012, 03:23
Та вие реално дори не се познавате. Да знаеш името му, как изглежда и т.н. но като че ли нищо повече. Вероятно просто си си изградила някакъв образ в главата и си го харесала. По-добре не се занимавай.
А това Terranova i New Yorker си ги написала, все едно че са велики марки :-?
Видели сте се веднъж в живота, не се дори засичате и той не бил те забелязвал
:lol:
sexa_na_kompleksa
11-02-2012, 08:33
В Теранова като има намаление, си е направо евтино...
Опитай да се сближиш с него. Ето няколко идеи как да привлечеш вниманието му: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/29-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/1315-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D 1%88-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D 1%82%D0%BE-%D0%9C%D1%83-%D0%99
^Тъс пък и тя :D Не познаваш какво е момчето, общи съвети ще и предлага.
GermanGirl
11-02-2012, 09:56
Ние се познаваме, той също ме познава. Няколко пъти се засичахме онлайн, писахме си и той беше много мил, но не дава абсолютно никакви признаци на НЕЩО!
Просто започнете да поддържате контакт по-често,предполагам щом сте си писали,може да го направите отново и отново,позволи му да те опознае,пък тогава виж,дали няма да даде някакви признаци.
моме,недей тича след вятъра
той ако беше пекан,щеше да те забележи, нищо че не носиш грим и тн. Щом и глада кандидатките и не те забелязва,значи те са му по-важни отколкото ти.Такива типове често си чешат самочувствието с фенките си, но в момента си много заблудена и заслепена от него,че не го осъзнаваш ;)
GermanGirl
11-22-2012, 12:43
На 100 % си права! И аз не знам защо го правя - така или иначе сама си страдам. Отстрани сигурно изглеждам адски смешното, но...като го погледна и виждам някой, който е способен да ме направи щастлива. Защото не всички имат тази способност...Дайте някое и друго предложение: дали да му пиша, че не искам повече да го виждам и т.н. (да се направя на сърдита за нещо) или да поискам да излезем? Защото той е твърде мил и не би ми отказал. А оттам нататък (след като излезем и се опознаем) знам какво да правя. Но не мога д взема решение. ПОМОЩ!!! Не искам да се направя на сърдита и после да излезе, че той ме е харесвал и да съсипя всичко! Но ако излезем и той не ме хареса!?
Пиши му и прави някакви намеци :)
Например '' Ох, колко ми се излиза, но няма с кой ''
И почнете да си пишете, гледай да го засичаш ^^
fenikss_
11-22-2012, 18:36
Моят съвет е да не тичаш след момче,глупаво е.
Той трябва да тича след теб.
ivcheto0o
11-23-2012, 14:02
Пиши му.Само не се прави на сърдита,няма смисъл от фасони.Пишете си,вмъкни нещо от рода "Ама с теб трябва да излезем някой път" или както вече предложиха че ти се излиза,а няма с кого.По-добре пробвай вместо да се чудиш.Успех :)
GermanGirl
12-09-2012, 10:24
Благодаря ви всички! Вашите съвети помогнаха! Писах си с него винаги когато го засичах онлайн и веднъж събрах кураж и го поканих да излезем! Познайте какво ми отговори!!! :):):):):):)
Dark_Angel_
12-09-2012, 13:01
имаш едно предимство - по думите ти за теб разбирам, че не си някоя кифла, а в днешно време доста момчета търсят точно това - обикновено момиче, да не е няква надута, със супер самочувствие без покритие, така че според мен имаш шансове там. с малко естествен чар можеш да му завъртиш главата за нула време
GermanGirl
12-31-2012, 09:08
Да, най-вероятно си прав! Благодаря!