PDA

View Full Version : Въпрос към момичетата

uaredeadlol
11-01-2012, 22:58
Има ли значение за вас дали партньоpа ви е образян , или по-точно , пречи ли ви , ако момчето има проблем със забелването на главата ?
Досега съм бил с 2момичета и не са ми го казвали , но се чуствам некомфортно от тоя проблем и мисля да го променя с хирургическа интервенция.

DragonLady
11-02-2012, 15:13
За да стигна до секс с някого трябва да го обичам, следователно не би ме интересувала едната кожичка, но виж, ако е обрязан по религиозни причини... Не, не и пак не.

+1
Но по си предпочитам необрязаните мъже ( не че съм била с обрязан. Вече ако е по медицински причини ситуацята се променя доста.

dream1707
11-02-2012, 15:15
Не би ме бъркало

Rabalka
11-02-2012, 15:49
И мен не би ме бъркало.

marilyn
11-02-2012, 19:10
На мен пък ми харесват обрязани. Не, че си избирам мъжете по пишките.. ама ме кефи повече без кожичка. :)

bitchwolf
11-04-2012, 19:54
без значение!

rusoto_baby_f
11-04-2012, 22:18
Не не ми пречи.
Била съм и с обрязан и с не обрязан..
Не си избирам партньорите според едната кожичка..

Ivaaaaa
11-05-2012, 05:43
Не че имам опит, но за мен няма значение.

SweetZombie
11-14-2012, 17:58
Стига да го обичаш няма да има проблем....

inatchiika
11-15-2012, 08:43
Няма значение дали си или не си ,разликата е в усещането за теб.....ако не си обрязан главичката е по чуствителна,ако си губи чст от чуствителността............ти си решаваш............

TrollWare
11-15-2012, 10:32
+1
Но по си предпочитам необрязаните мъже ( не че съм била с обрязан. Вече ако е по медицински причини ситуацята се променя доста.

Чейба.

vodolaz
11-18-2012, 18:30
Не не ми пречи.
Била съм и с обрязан и с не обрязан..
Не си избирам партньорите според едната кожичка..

Това означава ли че си правила секс с турчин (по пронцип 90% от бг населението не се обрязва) ииииуууу блях
най мразим расизма и турците

marilyn
11-18-2012, 19:01
Това означава ли че си правила секс с турчин (по пронцип 90% от бг населението не се обрязва) ииииуууу блях

И как пък реши, че са точно 90% от българското население?? Напротив, има много обрязани българи. :)

rusoto_baby_f
11-18-2012, 19:58

с албанец

AfterSex
11-19-2012, 12:38
Свирчоците са гадни с резани пениси.

zuzkata
11-19-2012, 17:07
Свирчоците са гадни с резани пениси.
аве, ти мъж ли си? че говориш за свирки , щото са ми казвали че мъжете правят най-добрите свирки
и много ги разбират, щото знаят как да си правят кефа

а пък автора, не разбирам, искаш да се обрязваш ли, ?
само внимавай че има един тука дето е писал нещо че не му става ли там де да знам, щот бил обрязан

Chacho
11-19-2012, 17:10
аве, ти мъж ли си?

Аз мислех тебе да те питам тва, че нещо намирисваш на фейкче-тролче.

zuzkata
11-19-2012, 18:49
офф, голямо си зле ...10 496 мнения, хвани си гаже

Chacho
11-19-2012, 19:15
Това си е моя работа, искам да си остана девствен отпред и ще си хващам гадже, ако искам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

granger
11-19-2012, 19:16
обвиъс трол!

AfterSex
11-20-2012, 05:57
аве, ти мъж ли си? че говориш за свирки , щото са ми казвали че мъжете правят най-добрите свирки
и много ги разбират, щото знаят как да си правят кефа

аве мАж съм :)

Зъбчето
11-20-2012, 17:24
Има ли значение за вас дали партньоpа ви е образян , или по-точно , пречи ли ви , ако момчето има проблем със забелването на главата ?
Досега съм бил с 2момичета и не са ми го казвали , но се чуствам некомфортно от тоя проблем и мисля да го променя с хирургическа интервенция.

Проблемът, ако имаш такъв се нарича Фимоза. Можете да проверите в Гугъл що е то. По-добре да се иде на лекар и да се отстрани оперативно, защото може да се стигне до възпаление/инфекция и е страшно болезнено. И ако не се лекува навреме тази инфекция може да си останеш без чурка.

Много лошо нали? Много мъже не са наясно, че невъзможността за забелване на главичката, е проблем и си карат така. Не искам да коментирам какво се събира вътре под тази кожичка. Оставям на вашето въображение мили дами :)

iceto20
11-21-2012, 13:52
Проблемът, ако имаш такъв се нарича Фимоза. Можете да проверите в Гугъл що е то. По-добре да се иде на лекар и да се отстрани оперативно, защото може да се стигне до възпаление/инфекция и е страшно болезнено. И ако не се лекува навреме тази инфекция може да си останеш без чурка.

Много лошо нали? Много мъже не са наясно, че невъзможността за забелване на главичката, е проблем и си карат така. Не искам да коментирам какво се събира вътре под тази кожичка. Оставям на вашето въображение мили дами :)

Ох леле майчооооо ... Имах синехии, отидох при личния, хирург или сам ? Еми ай хирург викам :D Отивам при хирурга, слепвания, не моем да си забелим главичката ........ Еми окей, ай лягай да та режа :D (шегувам се каза ми да лягам на тва, легло ли се пада кво е ??) И аз легам, вадя чурката,и ми пръсна с упойка, вика ми ай са ша я цепя, ама само ако викаш, напрао ще ти я отрежа !! Аз викам, ай стиа е, тва май ща були ма ?! АЙ ЦЕПЯ А 3 ... 1,2,3 УХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУ... (не болеше) и отдолу кво имаше .. ЛИЛИ МАЙЧООО.. Абе май по добре да не казвам, че мацките ще се откажат да лижат/пипат там ... :X (написах текста като неграмотен циганин, незнам защо, просто на мен ми е много смешно да чета така написани текстове :) )

dirtyyy
11-21-2012, 17:17
:D ahah готини мнения.
скандалче алабала.
съгласна съм с мнението на миминко.
не ме кефи идеята за секс с турчин..просто имам доста патриотично мислене.
но пък от друга страна е хигиенично.. обрязването.

zuzkata
11-23-2012, 18:17
Има ли значение за вас дали партньоpа ви е образян , ... тоя проблем и мисля да го променя с хирургическа интервенция.

... имам патриотично мислене.
но пък от друга страна е хигиенично.. обрязването.

кво стана, ? реза ли го , а това за хигиената, да знаеш че има баня и козметика за оная работа , да не се прецакаш