View Full Version : Въпрос към момичетата
uaredeadlol
11-01-2012, 22:58
Има ли значение за вас дали партньоpа ви е образян , или по-точно , пречи ли ви , ако момчето има проблем със забелването на главата ?
Досега съм бил с 2момичета и не са ми го казвали , но се чуствам некомфортно от тоя проблем и мисля да го променя с хирургическа интервенция.
DragonLady
11-02-2012, 15:13
За да стигна до секс с някого трябва да го обичам, следователно не би ме интересувала едната кожичка, но виж, ако е обрязан по религиозни причини... Не, не и пак не.
+1
Но по си предпочитам необрязаните мъже ( не че съм била с обрязан. Вече ако е по медицински причини ситуацята се променя доста.
dream1707
11-02-2012, 15:15
Не би ме бъркало
На мен пък ми харесват обрязани. Не, че си избирам мъжете по пишките.. ама ме кефи повече без кожичка. :)
bitchwolf
11-04-2012, 19:54
без значение!
rusoto_baby_f
11-04-2012, 22:18
Не не ми пречи.
Била съм и с обрязан и с не обрязан..
Не си избирам партньорите според едната кожичка..
Не че имам опит, но за мен няма значение.
SweetZombie
11-14-2012, 17:58
Стига да го обичаш няма да има проблем....
inatchiika
11-15-2012, 08:43
Няма значение дали си или не си ,разликата е в усещането за теб.....ако не си обрязан главичката е по чуствителна,ако си губи чст от чуствителността............ти си решаваш............
TrollWare
11-15-2012, 10:32
+1
Но по си предпочитам необрязаните мъже ( не че съм била с обрязан. Вече ако е по медицински причини ситуацята се променя доста.
Чейба.
Не не ми пречи.
Била съм и с обрязан и с не обрязан..
Не си избирам партньорите според едната кожичка..
Това означава ли че си правила секс с турчин (по пронцип 90% от бг населението не се обрязва) ииииуууу блях
най мразим расизма и турците
Това означава ли че си правила секс с турчин (по пронцип 90% от бг населението не се обрязва) ииииуууу блях
И как пък реши, че са точно 90% от българското население?? Напротив, има много обрязани българи. :)
rusoto_baby_f
11-18-2012, 19:58
с албанец
AfterSex
11-19-2012, 12:38
Свирчоците са гадни с резани пениси.
Свирчоците са гадни с резани пениси.
аве, ти мъж ли си? че говориш за свирки , щото са ми казвали че мъжете правят най-добрите свирки
и много ги разбират, щото знаят как да си правят кефа
а пък автора, не разбирам, искаш да се обрязваш ли, ?
само внимавай че има един тука дето е писал нещо че не му става ли там де да знам, щот бил обрязан
аве, ти мъж ли си?
Аз мислех тебе да те питам тва, че нещо намирисваш на фейкче-тролче.
офф, голямо си зле ...10 496 мнения, хвани си гаже
Това си е моя работа, искам да си остана девствен отпред и ще си хващам гадже, ако искам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AfterSex
11-20-2012, 05:57
аве, ти мъж ли си? че говориш за свирки , щото са ми казвали че мъжете правят най-добрите свирки
и много ги разбират, щото знаят как да си правят кефа
аве мАж съм :)
Има ли значение за вас дали партньоpа ви е образян , или по-точно , пречи ли ви , ако момчето има проблем със забелването на главата ?
Досега съм бил с 2момичета и не са ми го казвали , но се чуствам некомфортно от тоя проблем и мисля да го променя с хирургическа интервенция.
Проблемът, ако имаш такъв се нарича Фимоза. Можете да проверите в Гугъл що е то. По-добре да се иде на лекар и да се отстрани оперативно, защото може да се стигне до възпаление/инфекция и е страшно болезнено. И ако не се лекува навреме тази инфекция може да си останеш без чурка.
Много лошо нали? Много мъже не са наясно, че невъзможността за забелване на главичката, е проблем и си карат така. Не искам да коментирам какво се събира вътре под тази кожичка. Оставям на вашето въображение мили дами :)
Проблемът, ако имаш такъв се нарича Фимоза. Можете да проверите в Гугъл що е то. По-добре да се иде на лекар и да се отстрани оперативно, защото може да се стигне до възпаление/инфекция и е страшно болезнено. И ако не се лекува навреме тази инфекция може да си останеш без чурка.
Много лошо нали? Много мъже не са наясно, че невъзможността за забелване на главичката, е проблем и си карат така. Не искам да коментирам какво се събира вътре под тази кожичка. Оставям на вашето въображение мили дами :)
Ох леле майчооооо ... Имах синехии, отидох при личния, хирург или сам ? Еми ай хирург викам :D Отивам при хирурга, слепвания, не моем да си забелим главичката ........ Еми окей, ай лягай да та режа :D (шегувам се каза ми да лягам на тва, легло ли се пада кво е ??) И аз легам, вадя чурката,и ми пръсна с упойка, вика ми ай са ша я цепя, ама само ако викаш, напрао ще ти я отрежа !! Аз викам, ай стиа е, тва май ща були ма ?! АЙ ЦЕПЯ А 3 ... 1,2,3 УХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУ... (не болеше) и отдолу кво имаше .. ЛИЛИ МАЙЧООО.. Абе май по добре да не казвам, че мацките ще се откажат да лижат/пипат там ... :X (написах текста като неграмотен циганин, незнам защо, просто на мен ми е много смешно да чета така написани текстове :) )
:D ahah готини мнения.
скандалче алабала.
съгласна съм с мнението на миминко.
не ме кефи идеята за секс с турчин..просто имам доста патриотично мислене.
но пък от друга страна е хигиенично.. обрязването.
Има ли значение за вас дали партньоpа ви е образян , ... тоя проблем и мисля да го променя с хирургическа интервенция.
... имам патриотично мислене.
но пък от друга страна е хигиенично.. обрязването.
кво стана, ? реза ли го , а това за хигиената, да знаеш че има баня и козметика за оная работа , да не се прецакаш