Влез

View Full Version : Малко съвети

weheartiit
11-02-2012, 16:56
Имам много натоварено ежедневие.Особено когато съм втора смяна.Стана така,че от септември някъде съм напълняла с 3-4-5 кг. и не се чувствам добре с тях.Проблема ми е,че не мога да се храня правилно,нямам възможност.Сутрин ставам,пия кафе,ям нещо по-засищащо.Към 3 часа обаче докато съм на училище отново огладнявам и понеже няма наблизо нещо по-здравословно,което да си купя ям само някакви боклуци,което не е добре.Имам малко здравословни проблеми,които не ми позволяват да се храня през големи интервали защото започва да ми причарнява и т.н. Та така цялото ми ежедневие преминава в яденето на храни,които не би трябвало да ям.Лятото правих и упражнения,но откакто почнахме училище не ми остава време,особено когато съм втора смяна и се прибирам всеки ден в 9 часа убита.Сега ще кажете,че сигурно просто ме мързи,но не е така.Уча език и в началото ми е доста трудно затова отделям почеве време за него защото ми е непознат.Сега като сме първа смяна може би отново ще започна да правя.Не искам от вас да ми изготвяте хранителен режим,а просто да ми дадете съвети с какво да се храня когато съм навън защото не искам да продължавам да качвам още,а ако продължа с това хранене ще се случи ...

shaunaa
11-02-2012, 17:38
Може да си носиш някакъв плод от вкъщи или пък да си носиш нещо друго по-здравословно от вас и него да ядеш на училище. И не се оправдавай, че нямаш никакво време, със сигурност отделяш повече от час на ден, за да играеш на компютъра и да гледаш телевизия и можеш вместо да висиш пред компютъра можеш през това време да правиш упражнения и почивните дни можеш да спортуваш повечко време !!!

weheartiit
11-02-2012, 18:15
^ Знаех,че ще има такъв коментар. ;д
Та не се оправдавам ,никак даже.Уча в друг град и тръгвам в 12:30 и се прибирам в 9.Като се прибера съм адски уморена и обикновенно лягам и релаксирам малко.Времето от когато стана,до като тръгна за автобуса е за учене.Не сядам на компютъра през седмицата,а переодично проверявам нещата,които ме интересуват от телефона.Не исках да давам такъв отчет,но .. ;д Сега сме първа смяна и ще гледам да си правя упражненията.

FuckingFreak
11-02-2012, 19:40
Добре бе, като не искаш да ядеш боклуци, просто не ядеш боклуци, толкова ли е сложно? Носиш си нещо с теб и готово.
А, повярвай ми, в магазините не продават само кроасани и чипсове, че чак да си принудена да ги ядеш. Има достатъчно ядки, млека, плодове, зеленчуци, доста от големите магазини предлагат вариант с топли витрини също.
Не вярвам и чааак да не ти остават 15-20 минути за някакво елементарно движение, сиреч тренировка. На твое място бих си легнала по-късно, но бих тренирала - половин час сън едва ли ще го усетиш, с него, без него е все едно и също. Така че, по-добре си пренасочи част от времето в тази насока.

titinkaa
11-02-2012, 19:49
Носи си плод или си купувай ядки.Може и кисело мляко да си купуваш от магазин до у-щето,разклащаш го и като айрянче го пиеш.
Колкото до тренировките...като си втора смяна можеш сутрин да отделяш поне по 15-20мин за някакви упражнения.

strawberry88
11-02-2012, 19:56
Носи си нещо здравословно от вкъщи и прави упражнения преди училище, когато си втора смяна.