View Full Version : окосмяване/обезкосмяване
thefuck?!
11-02-2012, 19:16
Здравейте. Имам един въпрос. Мислите ли ,че обезкосмяването на гъза (момче съм) е гейско? Тренирам футбол и естествено след тренировка или мач влизаме да се изкъпем в баните в съблекалнята и момчетата от отбора ми викат ,а бе ти си ебати гея как може да си махаш космите на гъза и т.н. Бъзикат ме за това и ми викат педалче и такива ,но аз не мисля ,че има нещо нередно в това да се обезкосмявам. Искам да подчертая ,че не си обезкосмявам крака ръце и такива простотии , а само интимните и задните части.
DennisCobain
11-02-2012, 19:19
Еми няма нищо лошо в това да се обезкосмяваш. Много по-хигиенично е и не смятам, че е гейско. Остави ги да си говорят и да си ходят космясали. :D
Здравейте. Имам един въпрос. Мислите ли ,че обезкосмяването на гъза (момче съм) е гейско? Тренирам футбол и естествено след тренировка или мач влизаме да се изкъпем в баните в съблекалнята и момчетата от отбора ми викат ,а бе ти си ебати гея как може да си махаш космите на гъза и т.н. Бъзикат ме за това и ми викат педалче и такива ,но аз не мисля ,че има нещо нередно в това да се обезкосмявам. Искам да подчертая ,че не си обезкосмявам крака ръце и такива простотии , а само интимните и задните части.
е ти ме уби нямам думи ахахах а по темата аве не те ли боли да ги махаш от там :D :D :D :D
xXxPETYAxXx
11-02-2012, 19:23
то, още по-тъпо е да си с космати крака и обезкосмен задник.Особено, ако космите не са малки, а "забелязващи се" Само като си представя нещо такова ми става смешно. Или си остави космите, или поне ги махни и от краката.
Мани ги кво говорят. Щом така ти е ок, не е ненормално.
Mladenoff
11-02-2012, 19:36
Поне като толкова им знае устата да ти викат, че си гей, що пък не си ги надупиш на душовете, поне да има причина да ти викат така ?
thefuck?!
11-02-2012, 19:53
@PeDoBeR Не не ме боли понеже си ги махам с депилаторен крем.
@xXxPETYAxXx Просто ми се струва смешно мъж да си маха космите на краката. А за гъза мисля ,че е много по хигиенично.
Иначе благодаря за мненията :)
Еми няма нищо лошо в това да се обезкосмяваш. Много по-хигиенично е и не смятам, че е гейско. Остави ги да си говорят и да си ходят космясали. :D
и аз мисля така ;д
махай гиразбира се,аз само чакам момента да пораснат малко повече и гги махам веднага,инче за хигиената няма ориентация,много е глупаво да се говори,че като си махаш космите на краката или кадето и да било е гейско,просто хигиена,а относно ръцете не смятам че е нужно :)
Canis_Dirus
11-05-2012, 19:45
Хмм както казваше един легендарен потребител на форума по повод обезкосмяването на задните части при мъжете:
Аз никога не си чистя стаята, освен ако не очаквам гости.
Кажи им - 23 мъже тичаме на трева по шорти, очевидно всички сме педали.