View Full Version : Нормално ли е ?
От няколко месеца водя полов живот и съм била с 1 момче 2 пъти, а със сегашното момче, с което съм сме го правили някъде около 5-6.. Та въпроса ми е нормално ли е след толкова пъти все още да не чувствам наслада от правенето на секс?
"От няколко месеца водя полов живот ".... миличка прави секс с някого когото обичаш а не през няколко месеца да сменяш партньора. ;) сигурно не си пасвате сексуално.
Предполагам ти трябва повече опит и време.
shmatarok
11-03-2012, 18:30
Или партньорите ти нещо не се представят добре, или имаш нужда от повече време и опит. :)
Надявам се да е от липсата на опит ... :)
"Стара бойна кобила" Не те клатят как трябва, затова не изпитваш удоволствие :)
dPa3HuTeJl
11-03-2012, 19:34
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/04/im-not-saying-shes-a-slut.jpg
mimsssssss
11-03-2012, 19:48
Ако по време на секс усещаш само вкарване-изкарване, определено липсата на опит е от значение и за двамата партньори...
anonymous708973
11-03-2012, 21:40
За наслада от правенето на секс ли говорим наистина или за оргазъм.
Защото за второто може да ти трябват години, но за първото - или не познаваш тялото си достатъчно добре (което не е фатално изобщо), или не те чукат по начин, по който да си кажеш "омг, да, не спирай, защото ще умра".
greenblood
11-03-2012, 22:03
Авторката нов любовник ти трябва. :D
SlowDownBaby
11-03-2012, 22:49
ХАХАХАХАХАХАХА :D:D:D:D
За наслада от правенето на секс ли говорим наистина или за оргазъм.
Защото за второто може да ти трябват години, но за първото - или не познаваш тялото си достатъчно добре (което не е фатално изобщо), или не те чукат по начин, по който да си кажеш "омг, да, не спирай, защото ще умра".
За насладата като цяло.. и си напълно права за това, че не познавам добре тялото си..
heartshapedbox
11-03-2012, 23:01
Запознайте се тогава :Д
Де да знам дали е нормално.Аз го правя от месец ,чука ме само един ,не съм свършвала ама ми е готино като го правим.Поне и на теб трябва да ти е такова .Винаги като се почнем и както казват почва да ми трепери под лъжичката.А може и д ане те възбужда.
Любов ли бе да я опишеш...
Както казаха другите, трябва ти или време и опит, или нов сексуален партньор, но поред мен е по-скоро първото.
Violenza
11-04-2012, 07:47
Е след колко пъти? Та ти си го правила не повече от 10, съвсем нормално е все още да не изпитваш кой знае какъв кеф.
Е след колко пъти? Та ти си го правила не повече от 10, съвсем нормално е все още да не изпитваш кой знае какъв кеф.
Точно това беше мнението, което исках да чуя :)
mrankoniiii
11-04-2012, 07:57
:D :D :D
Точно това беше мнението, което исках да чуя :)
Вземи се разчЕкни на х*я му, пък да видим дали няма да усетиш нещо, което ти харесва. Ако не те боли, не ми се струва нормално да не изпитваш НИЩО?! Правете го по-често или ако не става, намери си друг партньор.
Amore-Mio*
11-04-2012, 11:36
1. Или не действат двамата ти партньори, както трябва.
2. Или се притесняваш, не се отпускаш и не се отдаваш на момента.
3. Липсата на опит също влияе по един или друг начин.
DragonLady
11-04-2012, 11:51
Или партньорите ти нещо не се представят добре, или имаш нужда от повече време и опит. :)
+1
При мене помогна това със смяната на партньорите и още на около 10тият ми път свърших вагинално, ама не е за предпочитане това, в смисъл леко е к*рвенско :D А за насладата от секса, когато спре да те боли, би трябвало да започнеш да изпитваш удоволствие, поне при мене беше така.