View Full Version : Доста голям проблем...
Така здравейте.
Значи проблема ми е, че не мога да намеря обща тема за разговор с никой. Преди можех, но това се промени след като се влюбих в едно момиче по миналото лято. Тогава с всички говорех за всичко, където ми падне. Предложих и да си станем гаджета и съответно тя ме отряза. Тогава ми стана хипер гадното. След 1 - 2 седмици не говорех много, чак до сега. Просто с никой нямам обща тема за говорене от тогава. Даже още си мисля за нея след 2 години. Какво да правя?
Чувствителна натура си. Похвално е, но в днешно време не е хубаво много-много. Съветът ми е да се отпуснеш отново и да върнеш старото "Аз", навярно го познаваш.
Не знам.. Тя просто ме промени :(
Просто с никой нямам обща тема за говорене от тогава.
Глупости. :? Не четеш книги, не гледаш филми, не играеш игри, не слушаш музика, нямаш хоби? Има милиони неща, за които можеш да говориш, само си намери подходящи хора. :)
Нормално е да мислиш още за нея, когато тя е последното нещо,което ти се е случвало.. Просто това ти е последня пример. Първо започни да работиш върху общуването си с хората, а след това се огледай и за някоя нова любов. :)
Нямах предвид, че няма за какво да говоря. Имам предвид, че говорим 5 - 10 минути и после пълно мълчание.
valdesbg
11-04-2012, 06:46
Извади си главата от задника и недей да се правиш на ощипана госпожичка. Никой не ти е длъжен.
Amore-Mio*
11-04-2012, 11:10
Преодолей ги тия чувства най - накрая и си върни старото "АЗ". На всеки му се случва да го отрежат или нещо подобно, ама чак да се съсипеш за едното нищо - не става!
titinkaa
11-04-2012, 18:49
Преодолей ги тия чувства най - накрая и си върни старото "АЗ". На всеки му се случва да го отрежат или нещо подобно, ама чак да се съсипеш за едното нищо - не става!
+
А и в момента нямам много време за излизане, защото съм 2-ра смяна на училище и просто няма как. А събота и неделя като викна някой от приятелите, все отказват и съм принуден да си играя в нас цел ден. А сам да излизам ми е някво гадно.