PDA

View Full Version : Не изпитвам оргазъм , рано ли ми е ?

kaliope111
11-04-2012, 11:34
Здравейте , от скоро правя секс с приятеля ми , да сме го правили около 15-20 пъти , все още ме поболява навътре от разни пози или като много забърза темпото . Също така и на двамата ни беше за първи път , на него му доставям голямо удоволствие , но никога не успявам да свърша вагинално , взехме дори от презервативите Durex sensation но уви пак нищо ... на ясно съм че много малко жени изпитват оргазъм от вагината .. като го правим чувствам нещо което УЖ се засилва в мен но до тогава вече сме сменили позата и ми отиде удоволствието ... клиторно нямам никакъв проблем там..свършвам си редовно ... рано ли ми е да изпитам удовоствието ? бихте ли казали някои подходящи пози в които има по-голям шанс да станее чудото..?

DragonLady
11-04-2012, 11:48
Ами като усетиш "това, което се засилва" недейте сменяйте позата. Ако продължите има шанс и да свършиш.
Иначе наистина съществуват и такива жени, които просто не могат да свършат вагинално.

xXxPETYAxXx
11-04-2012, 11:58
Ами не сменяйте позата, когато усетиш, че си близо. А може и сама да си помагаш - няма лошо :)

kaliope111
11-04-2012, 11:59
някак си не искам да му секвам кефа ... и затова си мълча и не му казвам да продължи , а и под много особени ъгли го чувствам това засилване :X

DragonLady
11-04-2012, 12:01
Няма да му секнеш кефа като останете с дадена поза, даже напротив, при смяна на позите " се секва кефа ". А и не е лошо да бъдеш с една идейка мако по егоист и да помислиш първо за това ти да свършиш, а после той.

Violenza
11-04-2012, 12:01
някак си не искам да му секвам кефа
Ти заради неговия кеф само ли правиш секс?
Сексът е за удоволствието и на двама ви, както ти мислиш за неговото, така и той трябва да се съобрази с твоите желания. А без да му кажеш, няма как да знае "точно под кой ъгъл" да продължи.

granger
11-04-2012, 12:24
Няма такова...секване на кефа. Сексът не е , за да свърши само той. Пък и съм сигурна,че на него ще му достави огромно удоволствие ,това че те е накарал да свършиш.

marilyn
11-04-2012, 13:10
Кво е тва "да не му секна кефа"...

Секс се прави за да ви е хубаво и на двамата.
А няма "късно" или "рано" за да стигнеш до оргазъм, явно липсата на опит и у него е причина. И се отпусни. А като усетиш, че си близо, не сменяйте позата...

kaliope111
11-04-2012, 13:54
благодаря ще послушам съветите ми :) а за определени пози които вас ви предразполагат да свършите ?

jghgh
11-04-2012, 13:58
Няма такова...секване на кефа. Сексът не е , за да свърши само той. Пък и съм сигурна,че на него ще му достави огромно удоволствие ,това че те е накарал да свършиш.

А и самото такова-то, където ще му кажеш "Не спирай", "Продължи така" и пр. :Р

Amore-Mio*
11-04-2012, 14:15
Зависи.
По принцип това наистина си е нещо много строго индивидуално, но пък си зависи и от партньора. Нужно е и малко той също да се постарае, за да ти достави удоволствие. Иначе е напълно възможно да си от малкото жени, които не могат да си свършат и това е. Но надали!
Не сменяйте позата, когато ти е хубаво и усещаш засилващото се нещо. Кажи му. И подобни.

DragonLady
11-04-2012, 14:33
благодаря ще послушам съветите ми :) а за определени пози които вас ви предразполагат да свършите ?

Тези с по-дълбоко приникване пробвайте. Например задна, той отгоре и краката ти на рамената му, ти да лежиш на ръба на леглото по гръб, ( дупето да ти е ръба ), той на колена пред леглото, и тн. и други сигурно има, но в момента за тези 3 се сетих.
Вече като понатрупаш опит ще видиш, че от всяка една поза може да свършиш ( поне при мене е така ).
Успех мацко и не се отчайвай!!!

marilyn
11-04-2012, 17:13

То позата няма много значение...

Azoria
11-04-2012, 18:03
То позата няма много значение...

Има значение.

Ако ти е трудно вагиналното свършване избирай поза в която ще стимулира/ш и клитора и готово. :)

а за определени пози които вас ви предразполагат да свършите ?

Може да си отгоре или когато има възможност (на задна примерно) да те пипа, за да ти е по-хубаво.

marilyn
11-04-2012, 18:07
Има значение.

Според мен няма. Или може да свършва вагинално или не може...

Azoria
11-04-2012, 18:22

Аз мога нещо, което не знам дали е странно о.О Когато съм на път да свърша клиторно по време на секс (дори не на път ,а вече започва..) и спра стимулацията оргазма "се прехвърля" вагинално ... лол , представям си как ви звучи :lol: Но е факт, че ми връзва..

Serendipitys
11-05-2012, 10:56
Никога недей да си мълчиш и да се правиш, че ти е хубаво по време на секс... когато всъщност не ти е. Казвай си какво и как ти харесва, защото иначе ти губиш и се 'ощетяваш'. Сексът е за двама. И не е нормално твоето удоволствие да бъде отнемано за сметка на неговото. Експериментирай и не сменяй позата когато започнеш да чувстваш нещо. С практиката ще става все по-хубаво и хубаво.

magita
11-05-2012, 14:08

има...
на задна не ми е толкова яко, с крака на раменете се пръскам от кеф. => на задна не мога да свърша, а на другата мога (:

umri
11-06-2012, 16:49
Под една или друга форма, целият кеф идва от клитора. Дали ще е защото като си го вкарваш и изкарваш, клиторът леко се движи и стимулира, или защото буквално се търка в някаква част от тялото на мъжа или пък с пръсти.. няма значение. Останалото от кефа е на психологическа основа, но не води до реално свършване, ако няма контакт клиторът. Може да се възбуди жена от абсолютно всичко, но източникът на самото свършване е клиторът. Чел съм бая научни проучвания и общото мнение е това. Не може да бъде категорично доказано, тъй като има много жени, които твърдят, че свършват вагинално, но те явно просто не успяват да определят източника на удоволствието.

Питайте египтянките, на които им режат клиторите при раждането, дали получават "вагинален" оргазъм...

Не ми се спори по темата, щото е безкрайна и не сме в силата си да си доказваме такова нещо, но може жените да се позамислят.

magita
11-06-2012, 19:15
Питайте египтянките, на които им режат клиторите при раждането, дали получават "вагинален" оргазъм...

Илкс... ахаха
и кво некво издълбано ли си седи там.. ;д

xXxPETYAxXx
11-06-2012, 19:35
Под една или друга форма, целият кеф идва от клитора. Дали ще е защото като си го вкарваш и изкарваш, клиторът леко се движи и стимулира, или защото буквално се търка в някаква част от тялото на мъжа или пък с пръсти.. няма значение. Останалото от кефа е на психологическа основа, но не води до реално свършване, ако няма контакт клиторът. Може да се възбуди жена от абсолютно всичко, но източникът на самото свършване е клиторът. Чел съм бая научни проучвания и общото мнение е това. Не може да бъде категорично доказано, тъй като има много жени, които твърдят, че свършват вагинално, но те явно просто не успяват да определят източника на удоволствието.

Не ми се спори по темата, щото е безкрайна и не сме в силата си да си доказваме такова нещо, но може жените да се позамислят.

Абе, не знам как е според другите, но споделям мнението ти. Поне при мен е така - без клиторна стимулация няма оргазъм. Но най-добре си е вагинална + клиторна стимулация. Оргазмът си е по-силен отколкото само чрез клиторна стимулация.

SweetZombie
11-13-2012, 19:43
Мисионерската според мен е идеална или ти да си отгоре, но има и момичета които просто не могат да стигнат до оргазъм .......

inatchiika
11-14-2012, 09:39
Пробваите позата да легнеш по корем и свиеш единия си крак към гардите,тои влиза като на задна,при тази поза пениса му дразни G-точката и оргазма е страхотен поне при мен

LDR
11-14-2012, 15:52
Пробваите позата да легнеш по корем и свиеш единия си крак към гардите,тои влиза като на задна,при тази поза пениса му дразни G-точката и оргазма е страхотен поне при мен

+1

BohemianRhapsody
11-14-2012, 15:58

Ти мислиш ли, че тях ги ебат, за да получат оргазъм?

BohemianRhapsody
11-14-2012, 15:59
Илкс... ахаха
и кво некво издълбано ли си седи там.. ;д

http://wiki.bme.com/index.php?title=Female_Nullification

Зъбчето
11-17-2012, 16:51
Мерси за линка. Не знаех, че това се практикува изобщо.