View Full Version : Проблем с ОКОСМЯВАНЕТО...
10prUser
11-04-2012, 15:20
Здравейте, аз съм момче на 16 години и имам следния проблем: имам изключително окосмяване на задните части, което ме притеснява много, защото преди нямах. Не стига че точно около ануса ми е пълно с дълги косми (около 2 см) ами за капак и към гърба ми тръгнаха да се качват! :( Много ми е неудобно, срам ме е да отида на кола маска. Не искам да ги бръсна :D защото ще започнат да излизат от 1 дупка по 2,3 космака и ще стане още по- страшно. Ако бяха някои малки косъмчета, като мъх щеше да е супер, но мойте са толкова дълги на места, че си ги сплитам, говоря съвсем сериозно, надявам се да приемете думите ми както подобава. Моля Ви, кажете ми някакво решение. Благодаря за отделеното внимание.
mimsssssss
11-04-2012, 15:43
В днешно време модата е и мъжете да се обезкосмяват. Ако на теб наистина ти пречат космите, до сега щеше да си посетил козметик и да ти ги отстрани с кола маска. Но според мен не те притесняват, а те е срам какво ще кажат другите. Мен лично косми не ме притесняват, както и доста други момичета.
п.п. В една тема едно потребителка беше споменала - само на интимната зона и мишниците, другото да си стои... Така че и според мен действай само там.
Иначе ако не искаш бръснене и кола маска, може с крем дипалатоар :Д не знам изобщо дали се пише така тази дума.
titinkaa
11-04-2012, 16:02
иди на козметик да ти ги махне,няма от какво да те е срам.
Иди на кола маска, нищо страшно или лошо няма.
Ако ще е с кола трябва да ходи на всеки 2-3 седмици, а за бръснене да не говорим... По принцип ако имаш финансова възможност може да идеш на лазерна или фото епилация, но е скъпичко... иначе това е най-доброто решение. :)