Влез

View Full Version : Презервативи на ЕДРО ?!?

DuBoTo_Ky4E
11-05-2012, 08:16
Здравейте.
Интересува ме някой от вас пазарува ли на едро презервативи.
Иска ми се да изясня още от началото, че не пускам темата с цел забавление и писане на коментари от сорта "ще еб*еш на едро ли " и прочие.
Става на въпрос за икономическо разпределение на ресурсите с които разполагам (или всъщност от липсата на такива).
Нямам възможността да си купувам 3бр. за 3.20лв или в най - добрия случай 2лв... Склонен съм да отделя едно 40лв. за 150+++ бр. презервативи.
Имам сериозна приятелка, но тъй като имам опит в секса без презерватив, независимо колко съм внимателен и я "пазя" , съм имал два случая на нежелано забременяване и от тогава реших да използвам стриктно кондоми при всеки полов акт.
И отново за да спестя някой друг коментар извън темата, момичето забременяваше не от това, че не съм успял да го извадя на време, а от половите течности (сокове) съдържащи сперматозоиди и на които съзнателно не се контролират тяхното отделяне. Това е дълга тема и ако някой му се струва странно или не вярно да пита чичо Гугъл.
Поздрави.

xXxPETYAxXx
11-05-2012, 08:44
1.Не, ама аз и не ползвам
2.И к'во викаш - 2 аборта, кофти работа...
3.Защо пък трябва да си купуваш Дюрекс, Спортекс ила каквито там ползваш... Ползвала съм преди и такива от аптеката, те са около 30ст. броя. За 3лв. може да си вземеш 10 не 3! Известните марки не са по-качествени от тези от аптеките. Никога не съм имала проблеми с тях.

DragonLady
11-05-2012, 10:53
И ние с моя отдавна не ползваме презервативи, но подкрепям мнението на петя за тези от 30ст. Преди сме имали случки да сме зле с финансите, и тогава се е налагало да ползваме и въпросните презервативи от аптеката. Нямахме проблеми с тях, даже имаха някакъв плодов мирис ( самият лубрикнат де ) :D.
Иначе ако толкос искаш дюрекси на едро виж тука
http://kondomi.bg/

TrollWare
11-05-2012, 11:23
Да не отделиш пари за кондоми,чак да търсиш на едро. :D

dimitar_ak
11-05-2012, 11:27
Единствената разлика между марковия и евтиния е, че марковия не мирише на гума.

kalpazanka
11-05-2012, 12:44
^"Марков" в какъв смисъл? :D

DisappointedDreamer
11-05-2012, 12:45
^"Марков" в какъв смисъл? :D

ВерсачИ, Гучи и Долче габана :lol:

kalpazanka
11-05-2012, 13:04
Гадна си. 8-)

dream1707
11-05-2012, 14:07
И аз не ползвам по принцип ...
Но да, да подесетя мненията на предните ... И аз не съм имала никакво лоши случки с тия от 30 стотинки .. или там колкото бяха ...
Не съм си и помисляла някога за идеята да купувам на едро... хм...предпочитам като нямам 3 лв, да дам 30 стотинки ..

marilyn
11-05-2012, 15:00
Казаха ти го и преди мен, купувай си от евтините, които струват стотинки. На дали са по-лоши от Дюрекс примерно... аз си ползвам Дюрекс, защото смятам, че не бива да се пести от предпазни средства.. но предполагам, че тия които са по 30ст не са некачествени.

JeamBeam
11-05-2012, 15:01
Аз съвсем случайно попаднах на една оферта в продавалника (http://prodavalnik.com/prodavam-prezervativi-na-edro-i-drebno-i11721981)
Оказа се , че момчето е от Варна (откъдето съм и аз,а до колкото разбирам и ти) и след като се видяхме ми даде 5 за мостра. В началото малко с недоверие пробвах, но се оказаха добри презервативи (One Touch).
Пробвах от видовете банан, ягода, шоколад, мента и класически и нито аз, нито моята приятелка имахме някакви оплаквания. По време на ....... нямаше никакви проблеми с късания и прочие.
След като се уверих, че всичко е наред си поръчах една опаковка от 80бр. от няколко вида (миксирани) за 13,50лв...
Надявам се информацията да е полезна, а ето и офертата до края на месеца :
"До края на месец НОЕМВРИ предлагам следната оферта :
10бр. (от който и да е вид) - 2.30лв.
30бр. (от който и да е вид) - 5.50.лв
50бр. (от който и да е вид) - 9.00лв
80бр. (от който и да е вид) - 13.50лв.
144бр (от който и да е вид) - 24.50лв.
Видовете са Банан,Ягода,Мента,Шоколад,К ласически.
Възможно е да бъде направена поръчка и за миксиране на няколко вида."
Поздрави и се надявам да съм бил полезен.

DuBoTo_Ky4E
11-05-2012, 18:48
Благодаря за бързите отговори. Свързах се с човека от обявата и офертите са валидни. Ще споделя, че направих поръчка от 144бр. с 3 вида - класически,шоколад и мента.
Утре ще си взема поръчката.
Благодаря отново и се надявам и за някой друг да е била полезна темата. Като имам впечатление от този продукт ще го споделя с вас.
Поздрави :)

marilyn
11-05-2012, 19:07
^^ Само гледай срока на годност!

anonymous708973
11-05-2012, 20:12
Тия презервативи са добри. Лично на мен обаче ментата супер гадно ми пареше.

Amore-Mio*
11-06-2012, 05:49
На едро ние не сме купували, но надали ще има някакъв проблем.
Не цената определя качеството, все пак. Всичко си опира до това дали го слагаш правилно или не. /Добре, де, не всичко. /

DuBoTo_Ky4E
11-08-2012, 14:58
Здравейте. Искам да изкажа изключително позитивното си мнение относно този продукт - презервативи One Touch. Освен, че са здрави , имат приятен аромат (според вида си), както и вкус. Изненадващо и ново преживяване ми беше с вида Мента. В началото усещането е като леко парене, но след 2-3 минути е освежаващо и поне при мен действа като задържащ еарколацията ефект.
Надявам се не звучи като реклама, просто споделям мнението си. Много се радвам, че така бързо открих икономическо изгодно решение на този въпрос. Горещо препоръчвам ако някой има желание да си поръча, аз лично съм много доволен.

marilyn
11-08-2012, 15:38
задържащ еарколацията ефект.

Ко речИ? :shock:

FuCKkK13
11-08-2012, 15:49

:lol:

stambelan
11-09-2012, 13:16
Намери си познат в ХЕЙ там има, колкото искаш без пари.

DuBoTo_Ky4E
11-12-2012, 07:09
В РЗИ не се раздават противозачатъчни, в частност презервативи. При посещение на КабКИС кабинета можете да си вземете няколко броя.
Това е от форума на ХЕИ Варна!

DuBoTo_Ky4E
11-14-2012, 17:04
Добре де "еякулация"...
Иначе има различни продукти намаляващи чувствителността по време на половия акт, а тоя вид (Мента) правят именно това.
Мисля, че са подходящи за мъже с преждевременна еякулация , като не казвам, че това е решението на този проблем, просто мисля, че може да се опита...

yordan
11-18-2012, 22:12
използваи от 0,30ст ем ефтини ем варсат работа

TROLLDADLOLCAKE
11-18-2012, 22:57
Мойто лично мнение е , че тези от 30 ст. са по - хубави от Дюрекса и най - вече Спортекс... 3 пъти си взех Дюрекс и Спортекс .. еми то няма такива мъки .. не усещах почти нищо , а с тези обикновените няма грешка , всичко е ток и жица ! Пак да кажа това е мое лично мнение! :)

yordan
11-19-2012, 16:40
НАИ ДОБРИТЕ СА ОТ 0,30СТ

prosto_chovek
11-19-2012, 16:46
слагай торбата от била, после я пери и готово.

DuBoTo_Ky4E
11-20-2012, 19:37
Аз съм доволен от One Touch-а. От както съм ги купил нямам никакъв проблем при тяхната употреба, пък и не знам кои са "тия от 30ст.", защото в тоя бранш има всякакви продукти, пък колкото и да искам да спестя от това нещо, не бих се доверил на продукт с китайски надписи, или съмнителна опаковка. Не случайно преди да поръчам исках мостри от момчето и след като се уверих в качеството на презервативите направих и поръчката.
Ще помоля мненията от сорта на "prosto_chovek" да няма, защото още от самото начало на темата казах ЯСНО, че не искам излишни пишлегарски коментари!!!

anonymous908491
11-20-2012, 19:42
слагай торбата от била, после я пери и готово.

Много е дебела, намалява се удоволствието.
С готварско фолио(наелон е, не знам как се казва) става. Видях го в една серия на Misfits.

DuBoTo_Ky4E
12-04-2012, 08:11
Здравейте отново. Аз искам да ви споделя, че след като попаднах на офертата която ми беше постната в темата за презервативи One Touch и направих своята поръчка искам да Ви кажа, че моите фаворити от видовете които предлагат са класическия вид - абсолютно същото е като усещане като Durex Love - тези които са по 4бр. , след това шоколада. Банана и ягодата също стават, но предпочитам класическия и шоколада.
Отново съм много благодарен че открих тази марка, просто не мога да намеря разлика примерно с марката Durex, всъщност има осезаема разлика в цената де :D

JeamBeam
12-05-2012, 16:31
Само за информация, че линка който бях дал по-горе не е активен вече, поради изтичане давността на обявата в продавалника. Офертата все още си е валидна и се намира на този адрес : http://prodavalnik.com/prodavam-prezervativi-na-edro-i-drebno-i12793301

JeamBeam
01-02-2013, 13:23
Отново промяна в адреса има - http://prodavalnik.com/prodavam-prezervativi-na-edro-i-drebno-i14202613

kaliope111
01-03-2013, 11:07
Принципно има презервативи мондо 12 са продават се в лидъл и струват 3 лева , не съм ги ползвала незнам и качеството но дюрекс предлагат за тея пари само 3 , тия излизат по изгодно

dream1707
01-03-2013, 11:40
Много е дебела, намалява се удоволствието.
С готварско фолио(наелон е, не знам как се казва) става. Видях го в една серия на Misfits.

Отказваш ме да идвам в София за теб :D