Влез

View Full Version : Проблем с ушите

iwwi99
11-05-2012, 14:11
Значи имам един проблем, който много ме дразни. Едното ми ухо е горе-долу добре, но другото ми е много 'щръкнало' (ако мога така да го кажа ;d). Много се харесвам вързана, но просто не мога да излизам така, супер смешно еее.. ;(( Наистина ми е писнало всички мои съученички да ги гледам какви хубави прибрани уши имат и ходят вързани, когато си поискат, а аз?! ;@ И аз искам супер много да ходя вързана, но .. Какво мога да направя?

sexy15
11-05-2012, 15:56
Клепар се казва ;д А това да ти е най - малкия проблем :)

iwwi99
11-05-2012, 16:04
За мен не е никак малък, защото ми се подиграват. :( Чудя се дали да не си купя от онези ленти за коса и да си прикривам ушите с нея, когато ходя вързана. Незнам вече.

sexy15
11-05-2012, 16:26
Да с лентите става ! ;) Приятели нямаш ли да те защитят? Приятел нямаш ли си

SHPAIdURmeN
11-07-2012, 14:46
:D Kaто малък съм спал накриво или съм си слагал ръката под главата и така съм спал и сега едното ми ухо е малко по щръкнало.. Обаче не се притеснявам, да не ти пука. ;)

dulcinea17
11-08-2012, 12:45
Хич не се притеснявай, има много такива хора. Аз например го намирам за чаровно:))) Хич да не ти пука!!!

marilyn
11-08-2012, 22:32
Абе не мога да кажа, че е чаровно.^^

Но и аз имам по-щръкнали уши... преди не ходех изобщо вързана, само и само да не ми виждат ушите и тн.. ама в един момент си казах "абе яя.... глупости" Сега си ходя вързана... какво да се направи, не всички имаме перфектните ушички, но имаме други плюсове..

ch0c0late44
11-11-2012, 17:44
хич да не ти пука...

~sweeettt~
12-24-2012, 13:10
1. в грешен раздел ти е темата "козметика и идети" е правилната тема
2. за някой моеж да не е проблем , но щом ти не с ечувстваш комфортно
3. всеки ис има някакви недостатъци , н отолкова ли са тъпи твойте "приятели" , че да ти се подиграват з атва сякаш те са идеални
4. тези ленти са добро решение , макар че малко смешно ми изглежда да минава над ушите ако така мога да се изразя ако лентата минава под ушите з амен епо удачно , но както и да е в твоя случай това решение е идеалното

за да не е скучно с една и съща лента си купи възможно в най-много цветове (ако имаш възможност разбира се)