ch0c0late44
11-05-2012, 17:55
Здравейте.От доста време все повече ми прави впечатление че се уморявам доста бързо.На 13 съм,момиче,не съм с наднормено тегло или нещо такова,леко под нормата съм дори,не спазвам диети и никога не съм спазвала,храня се нормално.Не мисля че е от пренатоварване,стрес или нещо такова,понеже не чувствам умора постоянно.Но в час по физическо,например-едвам успявам да избягам една обиколка,сравнение с другите около мен доста по-бързо се уморявам,бързо се задъхвам,замайвам се и ми става лошо.Ако не хапна нещо после едвам вървя.Четох в нета за диабет и симптомите,един от тях е този.Също може и да е от ниско кръвно,но като съм си го мерила в повечето случаи е нормално (в моментите в които се чувствам нормално).Някой от вас имал ли е подобни симптоми?На какво може да се дължи?
Мнения от рода ''отиди на лекар'' може да не пускате,аз така или иначе сигурно ще отида ако нещата не се променят..
Мнения от рода ''отиди на лекар'' може да не пускате,аз така или иначе сигурно ще отида ако нещата не се променят..