Влез

View Full Version : Бърза уморяемост :/

ch0c0late44
11-05-2012, 17:55
Здравейте.От доста време все повече ми прави впечатление че се уморявам доста бързо.На 13 съм,момиче,не съм с наднормено тегло или нещо такова,леко под нормата съм дори,не спазвам диети и никога не съм спазвала,храня се нормално.Не мисля че е от пренатоварване,стрес или нещо такова,понеже не чувствам умора постоянно.Но в час по физическо,например-едвам успявам да избягам една обиколка,сравнение с другите около мен доста по-бързо се уморявам,бързо се задъхвам,замайвам се и ми става лошо.Ако не хапна нещо после едвам вървя.Четох в нета за диабет и симптомите,един от тях е този.Също може и да е от ниско кръвно,но като съм си го мерила в повечето случаи е нормално (в моментите в които се чувствам нормално).Някой от вас имал ли е подобни симптоми?На какво може да се дължи?
Мнения от рода ''отиди на лекар'' може да не пускате,аз така или иначе сигурно ще отида ако нещата не се променят..

rubby179
11-07-2012, 05:33
Чувала съм, че чувството на умора може да се появи и при нарушени нива на хормоните. Но все пак това е тема, която наистина изисква лекарско мнение.