Влез

View Full Version : Любовно писмо?!

anonymousgirl
11-05-2012, 18:21
Въпросът ми е към момчетата, но и момичетата могат да изкажат мнението си. Исках да попитам, ако вие случайно получите нещо като анонимно любовно писмо, как бихте се почувствали? Ще ви хареса ли, или пък по-скоро ще се присмеете? А вие самите бихте ли направили нещо подобно или смятате този метод за прекалено остарял и банален? Очаквам мнението ви

GLaDOS
11-05-2012, 18:56
Напиши го...и нека не бъде анонимно. ;)

TheBeliever
11-05-2012, 19:02
Стига да не е пълно с клишета и излишна драма, няма лошо.

CoNviCt
11-05-2012, 19:02
Аз ще се зарадвам. Но не бих изпратил на случайно момиче.

rusoto_baby_f
11-05-2012, 19:27
^ подкрепям горното мнение

anonymousgirl
11-05-2012, 19:40
Той определено не е случаен. За анонимността ще си помисля още малко :D Наистина ми помогнахте, защото просто се нуждаех от съвсем мъничко подтикване, за да го направя.

xoxi
11-05-2012, 20:04
Направи го ако го познаваш поне малко, както и той теб. Ако имаш чувството, че те харесва, също е добро начало.
Аз получих не точно писмо, а съобщение в скайп от едно момче, с което се познаваме от два месеца. Четях половин час и преминах през всякакви емоции. Най-много се смях обаче, въпреки, че ми беше тъжно за него. Не му бях давала никакви надежди, бях му споменала дори, че имам приятел, за това ми беше толкова смешно докато четях какво е писал. Беше много хубаво написано, но когато не изпитваш абсолютно никакви чувства към някого, каквото и да направи или каже, е без значение.
Докато на рождения ми ден пък получих подарък + писъмце по пощата от приятеля ми, който не беше в града тогава. Въпреки, че писъмцето му беше много по-опростено и без никакви прочувствени излияния, ме трогна много повече.

Amore-Mio*
11-06-2012, 05:43
И защо ще криеш коя си?

♠Joker♠
11-06-2012, 08:24
И защо ще криеш коя си?

Защото я е страх.
Ми то тези признания са си страшни.Я си представи че момчето вземе да ти отговори че изпитва същите чувства към теб, ами тогава какво ще правите, а ?
Ще трябва да ставате гаджета, да се натискате по пейките из парковете, абе не си е работа да си създавате подобни усложнения. :D

A State of Trance
11-06-2012, 08:28
Мисля си, че е по-добре тези чувства да се признаят на живо, защото после може да последва едно "скомфузно положение". Иначе аз съм го правил - излей си душата, без някакви "често срещани фрази". И преди да го изпратиш си помисли дали наистина този човек си заслужава. ;)

ivcheto0o
11-06-2012, 15:03
Аз предпочитам да е лично.Но щом искаш напиши писмо,само да не е твърде клиширано и няма смисъл да бъде анонимно,какво ще постигнеш като не знае от кого е?

psychopath
11-06-2012, 15:07
Твърде клиширани са ми и влиянието на глупави американски филми е доста сериозно. : )
Иначе с известна доза оригиналност би било готино, но никога не бих го използвал, за да се обясня в любов или нещо подобно...само да си зарадвам и усмихна момичето и толкова. : )

GermanGirl
11-08-2012, 11:10
Аз определено бих се зарадвала ако получа..И бих пратила на някой. Не виждам лошо.