View Full Version : Запознанство /въпрос към момчетата/
bitchwolf
11-05-2012, 19:31
Здравейте на всички.
Днес возейки се в рейса се сетих за многото случаи, в които разни момчета (и дори мъже) са се опитвали да се запознаем или да ми вземат номера ей така докато си пътуваме. Аз лично съм доста подозрителна към такива непознати и съответно не реагирам приветливо, но..
Замислих се...как ли би реагирало момче, ако момиче направи такъв опит за запознанство?
Вие сте. :)
paradosou
11-05-2012, 20:03
Първият коментар по темата е от момиче, разбира се. 8-)
Как да реагират... момчетата са първични същества и или ще се постараят да поддържат разговорката, ако мацката им е харесала, или ще бъдат приятно разсеяни.
Сигурно биха го възприели като освежаващо разнообразяване на пейзажа, обикновено те са активната страна и не им се случва кой знае колко често да са в ролята на статици. :)
Зависи от момчето. Или ще се направи на недостъпен и ще те отсвири, нещо, което вие момичетата правите почти винаги. Може и да е притеснителен и да отговори с една, две думи. А може и да завържите интересен разговор, ако е пич. И ние сме хора майна, само че мислим като животни.
Зависи дали момчето харесва външния ти вид и би искал да те види отново... "Sad but true" първото впечатление е важно, ако говориш странно или изглеждаш странно най-вероятно няма да стане. В крайна сметка зависи и от самото момче :)
Мен ми се е случвало. Просто двете момичета дойдоха при мен, запознахме се, говорихме си и така. Оказа се че бяха от мойто даскало, но не съм ги познавал преди това.
bitchwolf
11-06-2012, 06:45
Съгласна съм, че момчетата по принцип са по-активната страна в такива случаи и при обръщане на нещата предполагам може да се появи и елемент на изненада или по-лошо - "какво иска пък тая от мене". Ако на момичето всичко му е ок, предполагам няма да се стигне до такова нещо. Разбира се външният вид е от голямо значение, защото той ще даде началото на съответната реакция. А относно това, защо момичетата често отсвирват - ами наистина не се знае на човек или на животно ще попаднеш, а напоследък имам чувството, че сума неща се приемат като сексуално нападение, което води до недоверчиво и понякога грубо поведение.
valdesbg
11-06-2012, 06:54
Добре дошла е :)
Ще си поприказваме, пък ако и се накефя.... може и следващ път да има. Не съм толкова параноичен че да си мисля глупости.