Влез

View Full Version : Съвет за пръв път...

Green8
11-06-2012, 18:09
Така, с приятелката ми сме от достатъчно дълго време, и решихме да го направим :)
Само се чудим, как да стане, имам предвид, достатъчно съм информиран и мисля, че съм чел достатъчно, но просто искам съвет като по неопитен от вас... :)
Чудим се, защото искаме да го направим без презерватив, все пак и на двамата ще ни е за пръв път, ако може да ми дадете някакъв съвет, как ще и е по-приятно, ако с презерватив защо ?!?
Не се притесняваме от болести, ами от това, че и на двамата ни е рано да ставаме родители... Исках да попитам как може да стане, да го направим без презерватив, и в същото време да на 100% сигурно, че няма да имаме проблемче после :)
Тоест проблема е, че не се виждаме всеки ден, защото е от друг град, и да пие противозачатъчни 21 дена, за да може да го правиме без презерватив 2-3 пъти в месеца... Реално няма смисъл... Поне според мене, доколкото ако живеем заедно, е нормално да си пие защото ще е доста по често ^^

Така де, кажете ми как ще е най-добре, и какви са вариантите без презерватив :)

За да не отварям нова тема, интересно ми е след време като започне някое момиче да пие противозачатъчни, как мога да разбера дали за започнали да действат така да се изразя... И да съм 100% сигурен, че няма да имам проблеми после... :)
Поздрави и лека вечер ;)

marilyn
11-06-2012, 18:23
Ползвайте презерватив! Не мога да разбера защо не искате. Нямате опит, не искате да ставате родители... слагайте си гумата и да ви е мирна главата...

Azoria
11-06-2012, 18:25
Задължително презерватив, ако не е на противозачатъчни! Щом ще ви е първи път шансът да направите гаф е огромен. По-добре да сте си спокойни и да ви е хубаво. :)

Green8
11-06-2012, 18:26
Разбрах :)

xXxPETYAxXx
11-06-2012, 18:44
Абе, има и други методи освен презерватив. Има лепенки, ама някак не ги харесвам. Има и разни кремове и вагинални таблетки, но при тях трябва много да се внимава, да се използват стриктно както е описано.
Най-добре ползвайте презерватив, за да ви е мирна главата после.

Green8
11-06-2012, 18:49
Абсолютно ви разбрах :) Само че и на двамата много ни се иска поне първият път без, може ли да ни кажете ако ползваме примерно лепенки или кремовете, или противозачатъчни дали ще има проблем :/

YSMF
11-06-2012, 18:55
Виж от личен опит ти казвам винаги го правете с презерватив или средство, което е сигурно.

xXxPETYAxXx
11-06-2012, 18:55
Няма нищо, което да дава 100% гаранция, но поне с презерватив може да го проверите веднага след акта дали е здрав и да не се чудите какъв е шанса да е станал гаф, а ако ползвате другите методи, и примерно й закъснее много ще се панирате. А е доста вероятно да се случи. Пък и за пръв път с кремове или таблетки - не ми звучи много приятно за момичето...

strawberry88
11-06-2012, 18:59
Исках да попитам как може да стане, да го направим без презерватив, и в същото време да на 100% сигурно, че няма да имаме проблемче после :)

Няма начин.

dream1707
11-06-2012, 18:59
И аз бих ви препоръчала да ползвате презерватив, защото никога не можете да сте на 100% сигурни ..
И все пак ако толкова, толкова искате... Гледайте да го направите няколко дни преди или след цикъла и... или ако е с редовен цикъл, нека си пресметне овулацията и го направете тогава, когато не е в овулация ... И НЕ свършвай в нея

Колкото да хапчетата... ефект има след първото хапче .. Когато ми изписа на мен хапчетата, гинеколожката ми каза, да ги ползвам при редовен полов живот, което значи поне веднъж в седмицата .. Така че по-добре да пие хапчета, чак когато имате възможност да го правите редовно

Amore-Mio*
11-06-2012, 19:17
По-добре си действайте с презервативи.
И двамата сте неопитни, ти ще свършиш много бързо и поради неопитността си, е напълно възможно да стане гафа.

Green8
11-06-2012, 19:21
Аз не съм имал предвид, без никакви предпазни средства :) Имах предвид просто за само първият път, някакви хапченца примерно... :) А вече после с гумичката ще си действаме :$

bitchwolf
11-06-2012, 19:54
много егоистично ми се струва от твоя страна да тъпчеш приятелката си с разни химии още от първия път само защото не искаш да си сложиш един кондом. айде че ми стана интересно..ЩО не щеш?

YSMF
11-06-2012, 20:05
И аз като bitchwolf. И аз съм си мислела да почна противозачатъчни, но четох някои статии колко са вредни и се отказах. Презервативите нямат вредни качества, сигурни са, защо от самото начало с химии?

Azoria
11-06-2012, 20:27
Когато ми изписа на мен хапчетата, гинеколожката ми каза, да ги ползвам при редовен полов живот, което значи поне веднъж в седмицата .. Така че по-добре да пие хапчета, чак когато имате възможност да го правите редовно

На мен са ми изписвали и по съвсем други причини. Може да ги пие дори,ако не правят редовен секс. Друг е въпроса, че както казаха по-нагоре, имат своите минуси.

dream1707
11-06-2012, 21:24
Моля те...

Оле ужас :D ... извинявам се
Овулация :D:D:D

Azoria .. на мен са ми по принцип изписани като един вид лечение

TrollWare
11-06-2012, 22:08
С гума

Azoria
11-06-2012, 22:44
Azoria .. на мен са ми по принцип изписани като един вид лечение

На мен също. Именно за това казвам,че не е задължително да води редовен полов живот, за да ги пие. :)

inatchiika
11-07-2012, 10:56
С презарватив е по безопасно а и на презерватива има лубрикант който ще олесни влизането

Green8
11-07-2012, 11:36
Не мисля, че е егоистично от моя страна... Попитах я, и тя прецени че ще и е по приятно без :)

xXxPETYAxXx
11-07-2012, 11:53
Е, да по-приятно си е без, но това е само докато правите секс. Но след това е друго. Започват се параноите, притесненията, съмнения, нерви - не си струва просто.
Секса без презерватив не е за тепърва започващите да водят полов живот!

bitchwolf
11-07-2012, 14:41
Пич, за нея няма разлика, ама как да ти го обясня като не сте правили..то и презерватива не дава 100% гаранция, ти искаш без и пак да е сигурно. По-приятно било, ест. че е по-приятно нали ти няма да раждаш.. ох изморявам се. А за хапчетата вече си казах мнението.

draid
11-07-2012, 15:26
Не мисля, че е егоистично от моя страна... Попитах я, и тя прецени че ще и е по приятно без :)

И как прецени, че ще и е по-приятно без, след като до сега не е правила ? Отделно, че очевидно и двамата сте зле образовани, щом си мислите че хапчетата са като смучеща бонбонка. Ползвайте презерватив ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

jghgh
11-07-2012, 16:59

Имате цялото време на света да се чукате без гума.
Първият път нека всичко е спокойно и отмерено. Така или иначе сигурно ще е непохватно изпълнението, не рискувай без презерватив. Купи си супертънки и ще усещаш почти всичко. Когато отношенията ви станат по-стабилни, изградите си някаква връзка, започнете да правите по-често и по-хубав секс, експериментирайте с хапчета, лепенки, на челни стойки заставайте ако щете.
Но ми се струва прекалено безотговорно и неразумно още първия път да рискувате така.

Green8
11-07-2012, 19:33
Ясно, разбрах със и точка :) Благодаря ви :)

yordan
11-21-2012, 03:33
С презарватив е по безопасно а и на презерватива има лубрикант който ще олесни влизането С презарватив е по безопасно а и на презерватива има лубрикант който ще олесни влизането

ShtrudeL
11-21-2012, 04:37
Имаш ли представа колко бързо ще свършиш първия път и как изобщо няма да се усетиш, за да имаш време да се контролираш.. Слагай презерватив и изобщо не мисли за варианти без..