View Full Version : Как да постъпя? защосе държи така?
loveme454
11-06-2012, 18:45
От 1 месец г/д си пиша с едно момче,което е от моето училище. Познаваме се отдавна ,но не сме си писали много преди,а сега това става почти всеки ден. В чата е много добър и забавен .. обаче в у-ще е пълна противоположност, държи се безразлично... но якой път ме закача и си разменяме няколко думи . Мисля,че имам някакви симпатии,но с тази двуличност не знам дали да продължавам да контактувам с него ? Страх ме е да не се влюбя и да ме нарани...
bitchwolf
11-06-2012, 18:47
Може просто да е по-срамежлив когато сте лице в лице :)
От 1 месец г/д си пиша с едно момче,което е от моето училище. Познаваме се отдавна ,но не сме си писали много преди,а сега това става почти всеки ден. В чата е много добър и забавен .. обаче в у-ще е пълна противоположност, държи се безразлично... но якой път ме закача и си разменяме няколко думи . Мисля,че имам някакви симпатии,но с тази двуличност не знам дали да продължавам да контактувам с него ? Страх ме е да не се влюбя и да ме нарани...
Просто е много срамежлив и стеснителен в реалността и никога не би те заговорил, защото се страхува. Но в интернет показва истинското си лице, където е "добър и забавен". Ако му дадеш шанс ще се отпусне и ще се държи така, както в чата.
Amore-Mio*
11-06-2012, 19:10
Не виждам нищо двулично.
Много често хората са супер различни на живо, докато в чата могат да бъдат съвсем други. Така, че не вижадам какъв е проблема.
Общувайте си.
Може да е срамежлив, притеснителен или просто да си е такъв. Има си някаква умисъл/нещо, което го спира да се държи по един начин. Единственият начин да разбереш е да го опознаеш.
loveme454
11-06-2012, 19:25
Благодаря ви :)
Явно е срамежлив и трудно контактува на живо. Деца, излезте от тоя фб, най-после... ще спрете да можете да говорите с хора очи в очи...