View Full Version : !!! Въпрос относно тестесите !!!
Имам въпрос за тестисите. Нормално ли е под десния тестис да имам нещо като малко топче. То не е точно топче, като го стисна сякаш е пълно с някаква течност. Помогнете ми и ако не е нормално трябва ли да потърся помощ от лекар?
bitchwolf
11-06-2012, 19:46
Иди на лекар. /не мое си толко негрЪмотен батка/
Big Jo reaper
11-06-2012, 20:47
Тва е един от симптомите на спина
Как спин аз съм на 13 девствен съм и майка ми не е спинозна нито баща ми ....
Big Jo reaper
11-07-2012, 11:57
Как спин аз съм на 13 девствен съм и майка ми не е спинозна нито баща ми ....
сори брат ма наистина е така то е достатачно пра пра бабати да са спинозни по добре кажи на майка си и башта си
Big Jo reaper
11-07-2012, 11:57
Имам въпрос за тестисите. Нормално ли е под десния тестис да имам нещо като малко топче. То не е точно топче, като го стисна сякаш е пълно с някаква течност. Помогнете ми и ако не е нормално трябва ли да потърся помощ от лекар?
и ми е много интересно как си открил че имаш топче на ташаците си LOLIOTROLIO :D :D :D :D
Big Jo reaper
11-07-2012, 11:58
но нека бъдем сериозни кажи им шот ако си спинозен тря приемеш лекарства от рано
Big Jo reaper
11-07-2012, 13:22
Big Jo reaper, колко още абсурдни и глупави коментара възнамеряваш да напишеш?
Предполагам не е нормално да имаш такива... топченца, иди на лекар.
троля го :D :D :D :D
Четох доста ... симптомите на спина не се проявяват в такива работи ....
djipsito
11-08-2012, 00:16
Не го слушай тоя биг джо ли е къв е.
Говори с баща ти и иди на лекар.
Mladenoff
11-08-2012, 10:51
Биг Джо ли си, къв си там, мишка смешна, знаеш ли колко притеснения можеш да докараш на човека с т'ва "тролене" ? Осъзнаваш ли изобщо колко е сериозно да си болен от СПИН, бе келешче недоносено ?
А другите кои са?
По всяка вероятност имаш киста. Не е нещо опасно, но трябва незабавно да отидеш на уролог.
BloodyMeri
11-08-2012, 15:38
Да не са някакви дронджоли бе ...?
outrageousno
11-08-2012, 15:56
И аз имах проблем с пениса ми, доста трудно ми беше да го споделя с майка ми, но набрах смелост, казах и, и в последствие всичко се оправи!
Big Jo reaper
11-12-2012, 12:24
А другите кои са?
ми топче на гракляна :cool:
Big Jo reaper
11-12-2012, 12:26
Биг Джо ли си, къв си там, мишка смешна, знаеш ли колко притеснения можеш да докараш на човека с т'ва "тролене" ? Осъзнаваш ли изобщо колко е сериозно да си болен от СПИН, бе келешче недоносено ?
знаеш ли...срежи си вените :) по този начин ще направиш светът едно по добро място за живеене :)
Big Jo reaper
11-12-2012, 12:27
Не го слушай тоя биг джо ли е къв е.
Говори с баща ти и иди на лекар.
'биг джо рейпър' съм :)
Big Jo reaper
11-12-2012, 12:29
Четох доста ... симптомите на спина не се проявяват в такива работи ....
ъмм това не е спин ами e стрина много е опасно трябва да отидеш на лекър не та троля наистина е много опасно може да ти премахнат десния тестис ако не отидеш на лекър а може и вече да е късно